Egy hithű unikornisrajongó nem sajnálja az időt és energiát egy igényes unikornisos desszert elkészítésére, ezért rájuk gondolunk, mikor ezt a sokféle technikával és alapanyaggal operáló receptet megosztjuk. Az unikornisos puffancsba egyrészt kerül unikornisszínű (értsd kékeslilásrózsaszín) krém, kívülről pedig unikornisszínű (lásd korábban) fehércsoki-máz borítja. Az egész émelyítően unikornisos és varázslatos, olyannyira, hogy egy valódi unikornismániásnak minden egyes habszifonból előtekergő puffancs látványa ajándék lehet.
Hozzávalók:
A krémhez:
- 2 csésze zsíros tejszín
- 1/4 csésze kristálycukor
- 1/4 csésze kukoricakeményítő
- 2 tojássárgája
- 3-3 csepp piros, kék és lila ételfesték
A tésztához:
- 1 csésze víz
- 1 csipet só
- 8 evőkanál vaj
- 1 csésze liszt
- 3 tojás
A mázhoz:
- 2 csésze fehér csoki
- ételfesték
Ebből a videóból az is pontosan kiderül, hogyan kell elkészíteni, és annyira csodás az egész, hogy ha nem állunk neki a habcsókoknak, akkor is öröm nézni: