Gasztro

Bezárták az éttermet, mert a tóban mosogattak

Az esetről készült videó felkerült a netre.

Lance E Glover a Facebookon osztott meg egy videót arról, hogy egy Tennesseeben található kínai étterem munkatársai vödrökkel és rongyokkal, mosogatóeszközökkel, edényekkel ügyködnek a Hickory-tónál.

A közösségi oldalra kikerült felvétel alapján az egészségügyi hatóság nyomozást indított, és még aznap terepszemlét tartott a vendéglátóhelyen. Az egészségügyi ellenőr szembesítette a dolgozókat az állításokkal, akik kezdetben tagadták a vádakat. Miután azonban szóba kerültek a felvételek, bevallották, hogy valóban a tóban mosogatják a konyhai felszereléseket.

Az egészségügyi hatóság ideiglenesen bezárta az éttermet. Az újbóli megnyitás érdekében az egészségügyi hatóság elrendelte a konyhai felületek és eszközök fertőtlenítését, amit el is végeztek, így az étterem engedélyt kapott az ajtók kinyitására.

„Soha nem volt bajom itt az ételtől” – mondta Heather Williams, az egyik vendég. „Tiszta hely. Soha nem volt probléma” – erősítette meg.

Egy névtelen lakos azonban azt állította, hogy az elmúlt évben többször is látta, hogy az étterem alkalmazottai óriási mosogatóként használják a tavat – ezt egyébként a videófelvétel is alátámasztja.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, Freepik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top