Ám nem ez az egyetlen hibrid az étterem kínálatában van olyan pizzájuk, ami a kebab és a pizza házasságának gyümölcse, a Pad Thai pizzába pedig jobb, ha csak az erős idegzetűek, gyomrúak gondolnak bele.
Az étteremben – milyen meglepő – hisznek abban, hogy új, rántott csirkefalatos kreálmányuk igazi siker lesz, legalábbis a cég marketingese, Nick szerint pizzacsodáik egyenesen sikerre vannak ítélve. Népszerűségük titka, mint mondja, leginkább a játékosságban és a merész kísérletezésben van, és persze annak köszönhető, hogy bátran emelnek be gyorséttermi elemeket a pizzagasztronómiába.
Nick hozzátette, ők csupa olyan bűnös élvezetet hoznak össze egymással egy ételen belül, melyekről pontosan tudjuk, hogy meghízunk tőlük, illetve nem túl egészségesek, mégis szívesen fogyasztjuk őket. „Az emberek imádják a panírozott csirkefalatkákat, a mozzarella golyókat és a pizzát. Ezek után miért ne kínálhatnánk ezeket az összetevőket egyszerre?”
A jövőre vonatkozóan is vannak terveik, bár a PR-vezető egyelőre titokzatosan csak annyit árult el, hogy a vegán kombinációk vonalán fognak hamarosan erősíteni.
A brit Crazy Pedro láncnak egyébként 2 étterme van Manchester-ben, egy pedig Liverpool-ban. A netes értékeléseket böngészve a vásárlók leginkább az étterem kreativitását emelik ki.
Kiemelt képünk illusztráció