nlc.hu
Gasztro

Hagymás rostélyos recept

Így készül az isteni hagymás rostélyos

Csodálatosan finom hagymás rostélyos egy kis csavarral.
Hagymás rostélyos

A hagymás rostélyos klasszikusan marhából vagy borjúból készül, és talán nincs is olyan ember az országban, aki ne ismerné ezt az ételt, hiszen rengeteg étterem étlapján szerepel.

Ebben a receptben egy kis csavarral készítjük a hagymás rostélyost, ugyanis a hús sertéstarja lesz. Ez is isteni finom, és persze a nagy adag sült hagyma sem maradhat el a tetejéről.

Hozzávalók:

  • 2 szelet csont nélküli tarja személyenként
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2-3 evőkanál olívaolaj
  • 2 dl fehérbor
  • 2 dl alaplé
  • 2-3 evőkanál mustár
  • 2 evőkanál liszt
  • só, bors

A hagymás rostélyos elkészítését elolvashatod a Tarja receptek blogon.

Még több tarjás recept az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top