nlc.hu
Gasztro

Csirkés fehérjeturmix a TikTok-on

Gyomorforgató fehérjeturmix hasít a TikTokon

Az influenszer azt állítja, csak így tud elég fehérjét bevinni a szervezetébe...
Gyomorforgató turmix TikTok

Nem kellett volna húst tenned a trüffelbe, mert úgy nem finom” – hangzott el a Jóbarátokban a jól ismert mondat, miután Rachel elrontotta a hálaadásnapi desszertet. Ha már az is kiverte a biztosítékot, akkor a legújabb TikTok trend sem fog tetszeni: egy influenszer azt állítja, hogy csak úgy tud elegendő fehérjét bevinni a szervezetébe, ha a csirkét leturmixolja, ugyanis nem szereti az állagát

A több mint 613 000 alkalommal megtekintett videóban megmutatta a nézőknek, hogyan készítsenek főtt csirkehúsból, banánból, eperből és tejből készült turmixot, ami nyilván hatalmas kommentcunmait gerjesztett: 

  • „Ennek a kombinációnak törvénytelennek kell lennie.”
  • „NEM tudsz meggyőzni, hogy ez jobb, mint a csirkét megenni.”
  • „Teljesen kiakadtam. Ó, Istenem, ez a szó szoros értelmében FELHÁBORÍTÓAN néz ki.” 
  • „Nem tudnál annyit fizetni, hogy ezt megigyam. Rosszul vagyok.” 

És még hosszasan folytathatnánk a sort.

A csirkemellturmix fogalma sok TikToker számára új volt, de a tartalomgyártó a negatív megjegyzésekre válaszolva azt mondta, hogy Thaiföldön az ilyen típusú turmixokat árulják is. Volt olyan hozzászóló, aki azt írta, hogy Törökországban teljesen elfogadott, hogy süteményekbe is beleteszik a húst. 

Hát nem tudjuk… mi inkább maradunk a zöldturmixnál, hús nélkül. És te?

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top