nlc.hu
Gasztro

A világ legdrágább szendvicse

Azt hitted, minden drága a boltban? Ez a melegszendvics 74 ezer forintba kerül

Azt hiszi az ember, mindent lát, ha lemegy egy sima bevásárlásra a boltba. De a durva élelmiszerárak mellett is vannak még meglepő dolgok.

Egy New York-i étterem bejelentette, hogy visszahoz egy 214 dolláros (74 ezer forintos) sajtos szendvicset, amelyet a Guinness World Records a világ legdrágábbjaként tart számon.
 
A pazar kreációiról híres New York-i étterem, a Serendipity 3 bejelentette, hogy szerdán, a Nemzeti Grillezett Sajt Napján korlátozott ideig visszatér az étlapra a Quintessential Grilled Cheese.

 
A 214 dolláros szendvicset a Guinness World Records a világ legdrágábbjaként tartja számon.

 
A 48 órával előre megrendelhető szendvics francia pezsgős kenyeret tartalmaz, amelyet Dom Perignon pezsgővel készítenek. A kenyeret fehér szarvasgombás vajjal vonják be, mielőtt Caciocavallo Podolico sajtszeletekkel töltik meg. A szendvicset ezután aranyszínűre pirítják, a széleit pedig 23 karátos ehető arannyal aranyozzák. A szendvicset dél-afrikai homár paradicsomos bisque-vel tálalják.
 
Ebben az étteremben található a világ legdrágább turmixa és sült krumplija is.
 
Azt hiszem, ezt most kihagyjuk.

melegszendvics

Fotó: Unsplash

 
(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top