nlc.hu
Gasztro

Megnyílt a McDonald's CosMc's.

Kozmikus éttermet nyitott a McDonald’s

Jönnek a tematikus McDonald’s éttermek, itt van mindjárt a CosMc's, sztratoszférikus hangulattal.

A McDonald’s vezérigazgatója, Chris Kempczinski egy, a befektetőkkel folytatott nyár végi beszélgetés során elmondta, hogy a gyorséttermi óriás spin-off éttermeket készül indítani, amelyeket a McDonaldland-univerzum legkisebb szereplőiről neveztek el.

Hamburgert eszik egy nő

(Fotó: Unsplash)

Kempczinski a most nyiló CosMc’s-t úgy jellemezte, „amely a ’80-as évek közepén egy idegen-robot hibridre utal, amelyről mindannyian teljesen megfeledkeztünk”.

Nos, az étterem megnyílt az illinoisi Bolingbrookban, akkora tömeg volt, hogy akadt, aki három órát várt a kávéjára, ami egy gyorsétteremtől nem túl acélos.

„A CosMc’s zökkenőmentesen ötvözi a vadonatúj, túlvilági italkreációkat az ételsorral, köztük néhány kiválasztott McDonald’s kedvenccel – mindezt úgy tervezték, hogy – ha csak néhány pillanatra is – feldobja a hangulatot a sztratoszférában” – mondta a McDonald’s legújabb étterméről.

Meglepő módon a CosMc’smenüje egy kicsit McDonald’s és… egy kicsit Starbucks. Sok új különleges tea, limonádé és frappé található az étlapon. A kávé szerelmesei olyan új italokat próbálhatnak ki, mint a kurkuma fűszeres latte vagy a chai tea latte. Minden ital tovább alakítható különböző ízű szirupokkal, energia- vagy vitaminshottal, valamint boba gyöngyökkel.

Ami az ételeket illeti, két új sós szendvics: a Spicy Queso szendvics, amely egy briós zsemlét tölt meg omlett stílusú tojással, kolbásszal, fehér cheddar sajttal, fűszeres cheddarral, fűszeres queso szósszal és jalapeno chipsekkel, valamint a  avokádó krémmel. A másik a  Tomatillo Sandwich, amely egy omlett, szalonna, fehér cheddar sajt és avokádó-paradicsom szósz kombinációja briós zsemlén. A CosMc’segy maroknyi McDonald’s szabványt is felszolgál, beleértve az McMuffinokat és a két különböző McFlurryt.

A McDonald’s azt állítja, hogy 2024 végéig további „körülbelül 10” CosMc’stelephely megnyitását tervezi a texasi Dallas-Fort Worth és San Antonio környékén. Az európai terjeszkedésről egyelőre nincs hír. (VIA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top