

Indul az adventi láz! De mit tegyünk annak érdekében, hogy a lelkesedés karácsony táján ne csapjon át idegbajba? Hacsak nem szeretnénk fekete karikás szemekkel, nyűgösen állni a karácsonyfa mellett, érdemes beosztani az időt és az energiánkat karácsony előtt. Most még pont időben vagyunk ahhoz, hogy előre tervezzünk.
Van, ami kizárólag frissen finom. Nem kérdés, hogy a nyers halból készült ételeknek – egy jó lazactatárnak például –, a frissen sült húsoknak és halaknak, rántott finomságoknak, vagy a mindig isteni palacsintatortának étkezés előtt kell elkészülniük. A karácsony azonban ideális a gondos előkészületekre. Tucatnyi ünnepi ételt készíthetünk el ugyanis a szenteste előtti napokban és hetekben.
Megmutatjuk, mivel készülhetsz elő – kattints az alábbi receptekre és a galériánkra!
- Klasszikus linzer baracklekvárral – tovább a receptre!
- Házi zserbógolyó – tovább a receptre!
- Vegán habcsók – tovább a receptre!
- Gyömbéres keksz karácsonyi mintával – tovább a receptre!
- Fügés linzer keksz – tovább a receptre!
- Bejgli kókuszos, gesztenyés, mandulás ízekben – tovább a receptre!
- Ünnepi mézeskalács – tovább a receptre!
- Tökéletes zserbó – tovább a receptre!
- Konfitált karaj – tovább a receptre!
- Franciasaláta – tovább a receptre!
- Házi kocsonya – tovább a receptre!
- Töltött dagadó – tovább a receptre!
- Szabolcsi töltött káposzta Grétitől – tovább a receptre!




