Hajas Trend

Hogyan lettem bellissima, avagy egy szerelem kezdete….

Reménytelenül állok a fürdőben, nézem magam a tükörben, rémes. A smink még valamit javíthat, de a hajam, az valami rettenet... kócos, sehogyse áll, unalmas és lehangoló. Vissza kéne bújni az ágyba, így emberek közé menni, egyenesen bűntett....
Hogyan lettem bellissima, avagy egy szerelem kezdete....

Vannak alapigazságok, ilyesmi az is, hogy a hosszú haj gondoskodást igényel, meg az is, hogy a jó munkához idő kell, de sajnálom, én a türelmetlen fajtából vagyok összerakva, úgyhogy az idő az kevés, az elvárás pedig nagy! Erre mondta azt Gabi, a barátnőm hogy: „Na figyi, rajtad már csak a Bellissima segíthet!”

Persze, Gabi minden marketing szöveget bekajál, úgyhogy bólogattam csak, hogy naná, miközben fogalmam se volt arról, mit is beszél. Aztán másnap beállított vele. Hozta a kis táskájában. „Gyerünk”– vezényelt be a fürdőbe! Bedugta a konnektorba és kezembe nyomta az ezüstösen csillogó körkefét.

Az első, amit felfogtam belőle az a mesésen világító kék gombja és az az érzés, hogy milyen könnyű kis szerkezet van a kezemben. Szerencsére a simára fésült hajam készen állt megismerkedni az új szerkezettel. Pillanatok alatt átmelegedett a hajkefe fémteste, végigsimítottam az első tincseken és finoman feltekertem a hajamat. Néhány másodpercig hagytam, hadd melegítse át a tincset, majd finom mozdulattal kihúztam. Sorra mentem a tincseken, élvezetes kis munkálat volt, a hajkefe segítőkészen simult a tenyerembe, minden mozdulatomat követte és még véletlenül sem gubancolta össze a tincseket. Az arcom körüli rövidebb hajat kifelé göndörítettem, és roppantul elégedett voltam a végeredménnyel!

Hogyan lettem bellissima, avagy egy szerelem kezdete....

Gabi csak vigyorgott mellettem, ő már profi Bellissima tulajdonosként meg sem lepődött az én felfedezéseimen. A végeredmény igazán meggyőző lett, a hajam csodásan egyenes vonala, szép formája, dús hatása feldobta a napomat, és Gabinak abban is igaza volt, hogy ehhez csak néhány percre volt szükségem! Klassz!

Egyébként, ha csak magamnak szereztem volna örömet a szép hajammal az is jó dolog, de az van, hogy az irodában Judit rám sandított a monitor mögül: „Na mi van, fodrásznál voltál?”–  kérdezte, de már Mártika is engem nézett, „Aztamindenit! –  tette hozzá, – ezért minimum ötkor kellett kelned!”„Akármit is csináltál, fene jól nézel ki!” – zárta le a dolgot Enci.

Vagyok olyan jó fej, hogy elárultam nekik a megfejtést! Ez csak egy új szerkezet, amely nélkül most már nem indulhat el a napom!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top