Horoszkóp

A Nyilas illata










NYILAS (11.23.-12.21.)

Jellemzői: Teljes lelkéből optimista, nem ismer lehetetlent. Vidámsága életörömöt és szüntelen derűlátást áraszt, lelkesedésével másokat is képes tölteni. Az életbe vetett ősi hit munkál benne. Alapvetően hisz az emberi jóságban, ezért mindenki felé nyitott tud lenni. Szereti a nagyvonalú terveket, nem jellemző rá a kicsinyeskedés, és távol tartja magát mindentől, ami profán, kisszerű. Ragyogó fantáziájával és optimizmusával a mindennapi életből is nagystílű eseményeket formál. Az élet számára egy nagy, vonzó kaland, ahol veleszületett lazaságával könnyedén veszi az akadályokat. A távoli egzotikumok izgalmai iránt vonzódik.

Illata: A fás, virágos, könnyed illatok illenek a Nyilas nő temperamentumos egyéniségéhez, melyek egyszerre klasszikusak és sportosan elegánsak. Kedvenc parfümje pozitív gondolatokra sarkall, és jó kedvet teremt maga körül. A nagyvilági Nyilas férfi illata pedig sugárzó fiatalságot áraszt, jelképezve mindazt, ami e jegy „erősebb” képviselőjének sajátossága, aki felül akarja múlni önmagát, aki számára nem léteznek tabuk, és nem rejti véka alá az érzéseit.

Tipp hölgyeknek: ciprus-virágos és orientális-fás illatcsaládok
Például: Christian Dior – Eau de Dior Relaxante, Estée Lauder – Knowing,
Guerlain – Aqua Allegoria sorozat, Gentiana, Shiseido – Feminité du Bois,
Christian Dior – Hypnotic Poison

Tipp uraknak: fás-fűszeres illatcsalád
Például: Nina Ricci – Mémoire d’Homme, Chanel – Egoďste, Gucci – Rush for Man, Lancôme – Miracle Homme

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top