Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 26. hétfő)

Kedves Kos!

Még tart az öröm, sőt fényes jókedvedben bolondságokra is hajlamos vagy. Tökéletesen felesleges holmikat vásárolsz, benevezel hóbortos pályázatokra, gondos átalakításokat végzel a külsődön, vagy olyan ruhát választasz, amelyről az eladó a legszívesebben lebeszélne. Végül mindenki elismeri, hogy a mulatságosan szélsőséges divatholmik jól illenek bohókás egyéniségedhez, szinte megfiatalítanak.

 

 

Kedves Bika!

Furcsa telefonok, búgó női hang, majd tompa kattanás. Idegen levelek a postaládában, még ismerni sem ismersz ilyen nevű egyént. Mindhiába majszolsz állandóan valamit, egyre éhesebb vagy. Felfoghatatlan, már-már kopog a szemed az éhségtől. Különös dolgokat találsz a táskádban: nagy, díszes kabátgombot, mindjárt kettőt, dobókockát, három okmánybélyeget. Kifürkészhetetlen!

 

 

Kedves Ikrek!

Hivatásodban megint remek eredményeket érsz el, ezzel irigységet és csodálatot váltasz ki kollégáidból. A lényeg az, hogy a siker egyértelmű, ezt senki sem vitathatja el tőled. Büszke is vagy a teljesítményedre, és ez sajnos kiül az arcodra, meglátszik egész viselkedéseden. Csak egy árnyalatnyival kellene szerényebbnek lenned, és kétszer annyian örülnének együtt veled.

 

 

Kedves Rák!

 

Nyáron mindenki jobban elengedi magát. Te is hajlamos lennél erre, de nem teheted, mert rengeteg a munkád. Ráadásul munkatársaid lassan elszállingóznak szabadságra, így egyre több feladat hárul most rád. Egyelőre még bírod a munkát, nem esik nehezedre. Elszántan igyekszel célod felé, és ma úgy érzed, hogy bármit képes volnál megvalósítani.

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Kezdd a hetet rendszerezéssel. Vedd számba tennivalóidat, de azt is, amit eddig elvégeztél. Tanulj a hibáidból, és vedd a fáradságot arra, hogy mások viselkedését kielemezd. Az Oroszlán nem túl közlékeny, ezért ne várd el, hogy olvassanak gondolataidban. Engedj néha betekintést terveidbe, különben minduntalan félreérthetik szándékaidat.

 

 

Kedves Szűz!

 

Amikor ma átnézed a múlt heti „termést”, nem akarsz hinni a szemednek. Egyszerűen képtelenség, hogy ezt a munkát te csináltad. Szégyenedben nemcsak hogy újra – természetesen tökéletesen – megcsinálod az elmulasztottakat, de remekül végzed el azt, ami ma vár rád. Fáradtan zuhansz be az ágyba, és olvasás nélkül alszol el.

 

 

Kedves Mérleg!

 

Nyugodtan engedd át e nap megszervezését szerelmednek. Újból bebizonyosodik, hogy tökéletesen választottál, partnered szinte olvas a gondolataidban. Annak ellenére, hogy úgy tartják: az ellentétek vonzzák egymást, ti remekül kijöttök egymással, noha félelmetes a kettőtök közötti hasonlóság. Ez a nap nagyon jól telhet el, ha esetleges apró megjegyzéseidet megtartod magadnak, s csak a szép dolgokat veszed észre.

 

 

Kedves Skorpió!

 

Amilyen rossz előjelekkel indult ez a hónap, olyan jól ér véget. Nem biztos, hogy jót tett neked a sok feszültség, de egy biztos: a kudarcok megedzettek. Más emberként nézel most a tükörbe, s ha nem is hagytad el mindig győztesként a porondot, nem kell szégyenkezned az emberek előtt.

 

 

Kedves Nyilas!

 

A zűrös hetek után végre egy nyugodt munkakezdés. Munkatársaiddal éppoly szeretetre méltó vagy most, mint a hétvégén a családoddal. Csodálkoznak is, mitől ez a változás. Csendes, eseménytelen nap vár rád, amelyet jól kihasználhatsz. Ideje rendet raknod a fiókodban és a szekrényedben: talán előkerül az az irat, amelyet oly régóta keresel. Este egy jó könyv lehet a legjobb társaságod.

 

 

Kedves Bak!

 

Réges-rég el kellett volna menned egy kontrollvizsgálatra, s nem fűlik hozzá a fogad. Nem csoda, de embereld meg magad, és ess túl rajta. Jusson eszedbe, hogy kiszolgáltatott helyzeted csak neked egyedi, az orvos már találkozott néhány száz hasonló beteggel. Ideje lenne felhívnod magadra a figyelmet! A jó bornak is kell a cégér manapság. Nyilatkozz a médiában, hirdesd tevékenységedet az újságokban! Szedd elő rejtett humorodat!

 

 

Kedves Vízöntő!

Ímmel-ámmal, kedvetlenül ébredsz. Fáradt, levert és kicsit gyűrött vagy. Családtagjaid néhány kérdés után – látván, hogy harapós kedvedben vagy – békén hagynak, sőt igyekeznek a kedvedben járni, hogy könnyebben átvészeld a napot. Mielőbb bújj ágyba! Ez a legjobb, amit ma tehetsz.

 

 

 

Kedves Halak!

A közelgő nyár kedvező hatással van az emberek többségére, színt ad a sápadt arcoknak, a verőfény kiűzi az idegekből a stresszt, a lélekből a borút, a bánatot, felvidítja a kedélyeket, mosolyt csal a szomorú ábrázatokra. Jókedvűen állapítod meg mindezt, annál is inkább, mert most nem érzed, hogy a kivételhez tartoznál, nem nyomaszt a magány… Túlcsorduló örömödben legszívesebben mindenkit a kebledre ölelnél.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top