Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 08. vasárnap)

Kedves Kos!

A kozmikus tér megint gondoskodik egy kis változatosságról. Hol elbizonytalanít, hol pedig jókedvet, szerencsét sugároz a jegy szülötteire. Vagy minden sikerül ezen a napon, amibe csak belefognak, vagy éppen azzal rontanak el mindent, hogy a fehéret is feketének mondják. Tegyétek le sürgősen a lelki batyut, valamint a sötétítő szemüveget.

 

Kedves Bika!

Nem szívesen kelsz ki az ágyból. Az ablakon beáramló friss levegő és a jó illatú puha takaród egyaránt maradásra késztet, holott igencsak elszaladt az idő. A gyerekek rámenős, bájos erőszakossága ver ki az ágyból. Igaz, ők is kapnak a fejükre. Hamisítatlan párnacsata kerekedik. Könnyen előfordulhat, hogy még az ebédnél is ziháltok, nevetgéltek, és a tollakat húzgáljátok egymás hajából.

 

Kedves Ikrek!

Rosszkedved elszállt. Tegnapi gondolataidat röstelled, belepirulsz, ha eszedbe jutnak. Még szerencse, hogy csak magadat emésztetted, és nem tálaltál ki. Minden megvilágosodik előtted. Minden kérdésre rövid, meggyőző, határozott választ sorolsz elő. Az egész napot a családdal töltöd, és kiderül, kedvesed pontosan tudta, mi nyomasztott téged.

 

Kedves Rák!

 

Kedvesed egy valóban rendkívüli programajánlattal lep meg. Már meg is szervezett mindent, mert jól ismer téged, és tudja, hogy ha kész tények elé állítanak, nehezen hátrálsz meg. Így végül is remek kis kiruccanásban lesz részed. Amúgy is régen voltatok kettesben, most újból felfedezheted partnered jó tulajdonságait.

 

Kedves Oroszlán!

 

Még az is megeshet, hogy ma semmi eget rengető nem történik veled. Ettől még akár jól is érezheted magad. Ha társaságba hívnak, ne szabódj, hiszen alig várod már, hogy körülrajongjanak. Amennyiben rövid a pórázod, be kell érned a család szórakoztatásával és hálás tekintetével. Ma olvashatsz is, de összeüthetsz valami különleges ételt is szeretteidnek.

 

Kedves Szűz!

 

Ezek a nagyvárosi strandok nem pótolják a jó levegőt, a friss vizet, de be kell érned ezzel. Próbáld megtalálni a legkevésbé zsúfolt szegletet, és add át magad az édes pihenésnek! A napsugarakkal vigyázz, csúnyán leéghetsz! A víz, az úszás viszont minden mennyiségben ajánlott. Vedd könnyedre ezt a napot, s azon se botránkozz meg, ha egy labda véletlenül épp a te kobakodon pattan. A strandon előfordul ilyesmi.

 

Kedves Mérleg!

 

Nemcsak a szerelemben vagy csapongó, de a szakmádban is elbizonytalanodtál, gyakran kacsingatsz más munkahelyek felé. Nem biztos, hogy hosszú távon ez kifizetődik. Persze a legegyszerűbb, ha megfutamodsz a problémák elől, de ezt később többszörösen megbánhatod. Ezen a vasárnapon lesz rá alkalmad, hogy újra meg újra átgondold a különböző lehetőségeket, sőt szeretteid is a segítségedre sietnek a legkedvezőbb döntés meghozatalában.

 

Kedves Skorpió!

 

Meg kellene már szabadulnod az unalmas társaságtól. A régi kötődésekkel nincs mit kezdened, de ha kimozdulsz eddig megszokott köreidből, egészen más élményben lesz részed. Le kell győznöd lustaságodat ahhoz, hogy szellemileg is felfrissülj. Erre nincs nagyszerűbb mód, mint az, ha gyorsan elutazol. Ne szólj senkinek sem, ne csábíts senkit útitársul. Vedd a nyakadba a nagyvilágot, s a tenger mellett vagy egy hegyi faluban találd meg lelked békéjét.

 

Kedves Nyilas!

 

Ne vitatkozz felesleges részleteken, ne csinálj a bolhából elefántot, mert ezzel elronthatod egyébként ígéretesen alakuló kapcsolatodat új üzletfeleddel. Amikor déltájban úgy érzed, hogy kezdesz elfáradni, szökj el a munkahelyedről, és menj úszni vagy napozni. Ez a kis kikapcsolódás a nap további részében biztosítja „energiaszükségletedet”. Bátran belevághatsz mindenbe. Este fontos telefonhívást kapsz egy régi baráttól.

 

Kedves Bak!

 

Előre nem látott kiadások, veszteségek sújthatnak, s mert futsz a pénzed után, újabb kiadásokba vered magad. Ne hagyd, hogy mások diktáljanak, ne az ő szempontjaik legyenek rád nézve kötelezőek! A rossz „szakembereket” nyugodtan ereszd szélnek. Kapsz helyettük másikat. Ha nekik fontos, alkalmazkodjanak ők. Luxuskiadásokra viszont ne sajnáld a pénzt! Élj boldogul!

 

Kedves Vízöntő!

Kellemes, szép vasárnap volna a mai, ha nem merülnél el a lelkiismeret-furdalásban. Lehet, hogy keményebben fogalmaztál, lehet, hogy ebben-abban tovább mentél, mint szabad lett volna. Most már mindegy. Eső után köpönyeg? – értelmetlen volna. Elégedj meg azzal, ami van. Hiszen a csendes, békés együttlét is együttlét – nem ártana, ha erről nem feledkeznél meg!

 

Kedves Halak!

Ma viszonylagos nyugalom uralkodik az egész fronton. Kicsit fújd ki magad, szedd rendbe gondolataidat, pihenj sokat. Csak akkor változtass helyet, ha olyan kérdésekkel találod magad szembe, amelyek kizökkentenének a nyugalmadból. Ma nem válaszolod meg őket, ráér holnap is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top