nlc.hu
Horoszkóp
Nyári horoszkóp I.

Nyári horoszkóp I.

A Kos mozogjon sokat, egyen finomakat - akár egy Bika rendezte kerti partin. Az Ikrek idén nyáron inkább a hangulatos tengerparti városokban, a Rák pedig vadregényes tájakon csavarogjon.





Kos (III. 21. – IV. 20.)


Jól érezheti magát: Az aktív pihenés hozhat az ön számára tökéletes kikapcsolódást. A kirándulások, a színes programok és testmozgási lehetőségek, az üdülőhely környékének – és összes éttermének – felfedezése tarthatja izgalomban és növeli fittségét.

Ajánlott gyógyvizek: Szelidi-tó, Sellye, budapesti Széchenyi gyógyfürdő.

Nők Lapja életmódtipp: Ha sokat tartózkodik a szabadban, kevésbé árnyékos helyen, akkor készítsen napszúrás elleni teakeveréket. 3 evőkanálnyi borsmentát 2 liternyi vízzel forrázzon le, 15 percig hagyja állni, kihűlés után tegye hűtőbe, és hidegen, akár két napig is ezt kortyolgassa a víz mellett.

Váltson stílust: Hajviselete legyen laza és szexi. Hajformázó spary-vel lágy hullámokat gyúrhat még a rövid frizurába is, amelyek tüzes, lobogó temperamentumát fokozzák. A sminkje az idén nyáron csak bronzpúderből álljon!







Bika (IV. 21. – V. 20.)



Jól érezheti magát: A hétvégi házában, amelynek kertjében finom húsokat, ropogós zöldségeket grillezhet. Vendégül láthatja a barátait, és gondoskodhat a rokonairól. Ha utazni készül, minden kényelemmel felszerelt szállást foglaljon!

Ajánlott gyógyvizek: Kehidakustány, Lillafüred, budapesti Dagály gyógyfürdő.

Nők Lapja életmódtipp: A saláták, mártások, vagy főzelékek készítéséhez használjon az idén nyáron lenmagolajat, ami ugyan ici-picit kesernyésebb, de igen magas az omega-3 zsírsavtartalma, amivel még a fejfájások, migrének kialakulásának is elejét veheti.

Váltson stílust: Éljen a népies stílus! Bújjon könnyű, gyűrt anyagból készült, színes virágokkal hímzett hófehér, vagy pasztellszínű blúzokba. De jól áll önnek a misztikus keletet idéző tunika, bő vászonnadrággal!







Ikrek (V. 21. – VI. 21.)



Jól érezheti magát: Városlátogatással fűszerezett nyaraláson, amikor habzsolhatja az új információkat. Új embereket, szokásokat ismerhet meg, és persze remekül alkudozva, fillérekért kedvére vásárolgathat.

Ajánlott gyógyvizek: Szolnok, Hévízi-tó, Gellért gyógyfürdő.

Nők Lapja életmódtipp: A házimunka dandárját az idén nyáron is önnek kell elvégezni, ami könnyebben megy, ha mosogatáskor egyenes háttal áll, és az egyik lábbal lazán előre lép. Ugyanígy jót tesz, ha a kádat térdelve mossa ki, és nem hajolva, ha porszívózáskor az egyik térdet nyújtva, a másikat hajlítva tartja.

Váltson stílust: Vásároljon élénk színű, spagetti vállpántos topokat, vagy nyári ruhákat! Csak nyugodtan tegye közszemlére szép vonalú nyakát és csodás dekoltázsát, amit tovább hangsúlyozhat a bőrön diszkréten csillámló testpermettel. 







Rák (VI. 22. – VII. 22.)


Jól érezheti magát: Jachton, vitorláson, vagy egy kristálytiszta vizű tó tetején csónakban ringatózva. Gyűjtsön a vízparton színes kavicsot, szép emlék lesz a szürke hétköznapokon. Ha a természetet a teljes szépségében szeretné élvezni, legyen a hátán a háza! Induljon útnak lakókocsival, vagy sátorral.

Ajánlott gyógyvizek: Eger, Csokonyavisonta, budapesti Római fürdő.

Nők Lapja életmódtipp: Próbálja ki az akupresszúrát, mert ezzel az ősi kínai módszerrel még utazás, nyaralás közben is felfrissítheti, gyógyíthatja önmagát. Pillanatok alatt feltöltődhet energiával, ha az orr alatti két pontot, majd ezzel egy vonalban a homlokán lévő pontokat a hüvelykujjával megnyomja.

Váltson stílust: Egyik állatövi jegynek sem állnak olyan a jól csattok, hajráfok, díszfésűk, mint önnek. Még akkor is ékesítse magát ezekkel a kiegészítőkkel, ha rövid a haja, mert kihangsúlyozza érzékenységét, nőiességét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top