nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 15. Péntek)

Napi horoszkóp (10. 15. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Bármi történik is veled, vagy körülötted, jó vagy rossz, soha sem lesz unalmas az életed. Agresszivitásod és vitalitásod között, valamint saját értékednek megítélése és a között, ahogyan ezt a világgal elhiteted, óriási szakadékok lesznek, de sohasem veszíted el az életkedved, mely energiával és belső hajtóerővel tölt el. Habár nem mindig vagy boldog, mégis a megelégedettség látszatát mutatod.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Erős, impulzív és szenvedélyes vagy ezekben a napokban. Tudod, mit akarsz, és ezt, akár jó, akár nem, meg is kapod. Akaratos, keményfejű, független leszel, korán elindulsz a maga útján, és széttörsz minden láncot, amit mások rád akarnak kényszeríteni. Képes vagy megállni a saját lábadon, ellenszegülni, még mielőtt észrevennék. Szükségtelen megjegyezni, hogy nem könnyű veled bánni, és aki összeházasodik veled, nehéz fába vágja a fejszéjét.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Intellektuális gyorsaságod és emocionális mélységed erőssé, vonzóvá és sokoldalúvá formálhatja az egyéniségedet, ha ezeket a tulajdonságokat összedolgozod magadban. Természetednek legfőbb veszélye a szenzációhajhászás, ha túlhangsúlyozod az élet személyes és öncélú élvezeteit, elmerülsz a vitalitásban. Érzékeny vagy a benyomásokra, melyeket másoktól kapsz, és a mások felett való hatalmad legnagyobb erőd és gyengeséged.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Személyes mágikus erőd és éles drámai érzéked tesz figyelemre méltóvá. Bárhol is vagy, az emberek észrevesznek, mert egyéniséged felkelti a figyelmet. A mai csillagállások segítenek a drámai műfaj, a művészet, vagy az egészségügy felé. Erős üzleti hajlamot is jeleznek. Energiáddal, belátásoddal és mások feletti mágikus hatalmaddal /akár tetszik, akár nem/ tekintélyes befolyásra tehetsz szert.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A jó egészség és vitalitás jellemzi ezt az időszakot, ami gyakran kitörhet indulatosságban, gyűlöletben, haragban, szenvedélyben, de ha ezt szabályozni és irányítani tudod, nagy emberré válhatsz. Valószínűleg tudatában vagy egyéniséged kettősségének. Habár nem tartozol kifejezetten az önelemző típushoz, a tapasztalatok megtanítanak arra, milyenné válsz, ha elengeded magad, és nem uralkodsz az indulataidon.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Úgy nézel ki és úgy viselkedsz, mintha csak az eszedre hallgatnál, pedig a fő hajtóerőd személyes, emocionális természetedben található, amely, akár jó, akár rossz, erősen átszínezi gondolkodásod. Képtelen vagy elhinni bármit is, ami idegen a belső érzelmi oldaladtól, és így lelkesen harcolsz mindenért, amit kérnek tőled. El kell ismerned, hogy elgondolásaidat inkább az intuícióid alapján válogatod ki, mintsem észérvek szerint.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Függetlenség a gondolkodásban, cselekvésben, kifejezésben – ez a legfeltűnőbb jellemvonása most természetednek. Gyors gondolkodó vagy, átható és magába szívó a kíváncsiságod. Gyorsan haladsz a világban, nagy ambícióid vannak, melyek szinte belső szükségletként mutatkoznak. Érdekelnek a széles, rohanó dolgok, eszmék, filozófiák, művészetek és tudományok, és ezért szívesebben választasz szabad szellemi vagy művészi foglalkozást, mint üzleti karriert.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Alkotóerőd hatalmas, és az, hogy ez mennyire fejeződik ki harsány érzelmi kitörésekben, egy teremtő-végrehajtó típusú üzleti karrierben vagy művészetben, attól függ, hogyan használod ki hatalmas energiádat és mágikus képességeidet, melyeknek birtokában vagy. Ennek legkevésbé kívánatos és legnegatívabb kifejeződési formái szenzációhajhászáshoz, túlzott romantikához és szerelmi kalandozásokhoz vezetnek.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nagyon temperamentumos és önálló lettél, ezért életed gyorsan fejlődik. Nem támaszkodsz mások segítségére, és ragaszkodsz ahhoz, hogy önállóságodat bebizonyítsd. Egész életedben tudod, mit akarsz, és ezt valahogyan meg is valósítod. Kifinomodott és filozofikus világnézeted van. Az eszed gyorsan és értelmesen működik, és erős érzéked van ahhoz, hogy tisztában legyél a saját egyéniségeddel és fontosságoddal, de ugyanakkor mások jogaival is.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nagy belső hajtóerőd és „temperamentumod” van. Nagyon független érzésű lettél az utóbbi napodban. Ezt sose veszítsd el. Bizonyos belső ridegség, büszkeség tartja önbecsülésedet mindig magas fokon. Azonban, ahogy korosodsz, egy természetes társasági érzék hangsúlyozódik ki nálad. Megtanulhatod az emberekkel való együttműködés szükségességét, és azt is meg kell tanulnod, hogy nemcsak neked vannak jogaid, hanem másoknak is.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Senki sem lehet olyan fontos a számodra, mint saját magad és az ambícióid, és ez az egomániáig fokozódhat, elismerést követelve magadnak, habár ez rendszerint összedől, mert bizonytalan alapokra épült. Saját személyiségeden keresztül közelítesz az élethez, még ha a legelvontabb is vagy gondolkodásodban, minden megnyilvánulásodat aláfesti személyiséged kihangsúlyozása, és mélyen tudatában vagy saját fontosságodnak.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Éles felfogóképesség, intuíció, a gondolatok finomságának megérzése és az a képesség jellemez, hogy a dolgokat össze tudod rakni idegen és szokatlan kombinációkba. Humorérzéked rendkívüli, meg tudod látni a furcsát, a nevetségeset vagy a szánalmasat embertársaidban és saját magadban. Alapvetően komoly személyiség vagy, de van benned bizonyos egészséges cinizmus.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top