nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 16. Szombat)

Napi horoszkóp (10. 16. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A legnagyobb krízisek alatt is állod a sarat, mert önmagadhoz mindig hűséges vagy, és a megtámadhatatlanság légkörével tudod magad körülvenni. Képes vagy arra, hogy életednek bármelyik titkát szigorúan, akár száz lakat alatt is őrizd. Természetesen ezek a Te titkaid, és azt teszel velük, amit akarsz. Ezek a titkok lehetnek valóságosak vagy képzeltek, melyekről még a hozzád legközelebb állóknak sem árulsz el semmit.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Házastársadat vagy kedvesedet lakattal bezárva tartanád, ha tudnád – ugyanakkor Te bebarangolnád az országot, hogy egyre többet fedezz fel és hódíts meg a világból – ami rendszerint sikerül is neked. Agyadnak egyik felével gondolkodsz, a másikkal érzel, ezért az ésszerűség nem gyakorol nagy hatást az érzelmeidre. Ami a szerelmet, a féltékenységet, vagy a gyűlöletet illeti – bárki képes mély sebet ejteni rajtad.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Amikor szenzációt keresel, mások uralkodnak feletted. Aljas emberek könnyen behálózhatnak brilliáns ígérgetésekkel, és az alvilág csavargói közé is leránthatnak magukkal. Nagyon óvatosnak kell lenned a társaságod megválogatásában, nemcsak azért, mert “madarat tolláról – embert barátjáról”, hanem azért is, mert hajlamos vagy arra, hogy átvedd a környezeted színeit, és így minél jobb a környezeted, annál jobb vagy magad is.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nem annyira népszerű, mint inkább ösztönző vagy ezekben a napokban. Van bizonyos méltóság körülötted, mely minden körülmények között megmarad, ahol érzelmeid nincsenek érintve, és ahol elismerést igényelsz. Nagyon büszke és féltékeny vagy a tekintélyedre, ha van ilyen, és mindent megteszel érte, hogy legyen, ha nincs. Amikor nem bonyolódsz bele valamilyen romantikus dologba /ami ritkán történik/, rendkívüli koncentrációra vagy képes egy cél eléréséért.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Mindent a saját nézőpontod szerint kiszínezve akarsz látni, kevés érzéked van a tárgyilagossághoz és pártatlansághoz. Az elvek keveset jelentenek most a számodra – az emberek, világi ambíció, világi javak, földi szerelem, gyűlölet, féltékenységek, lelkesedések számítanak nálad. „Színpad az egész világ” a napokban a számodra, és minden szereplő közül saját magad vagy a legfontosabb.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Nagy robbanás kell ahhoz, hogy egy kedvenc gondolat kitörjön belőled, úgy látszik, azt gondolod, hogy ez személyes integritásodnak egy része, hogy a saját elképzeléseid ne legyenek vita tárgya, hanem maradjon meg kizárólag Neked. Könnyen végig tudod gondolni az okokat, hogy elgondolásaid miért helyesek és nagyon rámenősen tudod megvédeni indokaidat. Keresztüllátsz másokon, és nagyszerű vitázó vagy.
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Kiváló diplomáciai érzéked van, de megveted a talpnyalókat és megalázkodókat, és a szemébe mondod véleményedet az opportunistáknak. Nem szereted megbántani az embereket, de inkább ezt teszed, minthogy elhallgasd az igazságot. Hűségesen támogatod azt, akiről úgy gondolod, hogy megérdemli, és kiállsz az új vagy elveszettnek látszó ügyek mellett. Szenvedélyes leszel a szerelemben, gyűlöletben, intellektuális és művészeti dolgokban.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Vonzerőd hatalmas, és most teljesen hatalmadban tarthatod szerelmi partnereidet. Nagy adag önfegyelmet kíván, hogy ne hatalmaskodj mindazokon, akikkel kapcsolatba kerülsz, mert az együttműködési szellem nem túl erős benned, de annál erősebb a hatalomvágy a személyes természetű dolgokban. Ha a napokban valakivel kapcsolatba kerülsz, valószínűleg harcolni fogsz vele. Odaadó szerelmed szilárd, képes a végletekig menni a hűségben.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Elfogultan ítéled meg a barátaidat, és habár nem tehetnek az elismerő vagy elmarasztaló ítéleteid ellen semmit, hisznek az “élni és élni hagyni” elvben. Valahogyan rideg és szigorú leszel a napokban a helyes és helytelen megítélésében, a misszionárius szellem azonban /szerencsére/ hiányzik belőled, és mindig meghallgatod azokat, akik bajban vannak. Ne habozz kimutatni rokonszenvedet, hiszen az alapvető érdeklődés megvan benned, és ezt a magad módján érezteted is.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nehéz lesz meggyőzni arról, hogy nincs igazad, mert ha ésszerűnek látszol is, belül mozdíthatatlan vagy, és az csak látszat, hogy a másik ember érveit nem érted meg, mert igenis tökéletesen megérted azokat, de jobb taktikának gondolod, ha ezt nem ismered el. Tántoríthatatlanul becsületes vagy, lojális és odaadó, az élet komolysága és józansága iránti éles érzékkel és eziránti kötelességérzettel.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Félelmetes egyéniség vagy a saját köreiden belül, és mindenkire hatással tudsz lenni, legyen ez jó vagy rossz hatás. Hallgatóságoddal most úgy tudod éreztetni a saját fontosságod, hogy az hipnotikus erővel hat. Valahányszor kifejezésre juttatod a gondolataidat, a körülötted lévők úgy érzik, hogy nem tudsz semmi hibásat tenni. És annyira személyes ez a varázs, hogy amikor szükséged van védelmezőkre vagy megbocsátókra, mindig akad néhány belőlük.
Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Még mikor bohóckodsz, akkor is van benned bizonyos komolyság. Sokat merengsz mostanában, és időszakonként mély depresszióba is zuhanhatsz. Magánéleted most nem mindig boldog, mert ha éppen nem a világ dolgain problémázol, akkor a saját privát bajodon meditálsz. Élénk képzeletvilágod van, és ha nem vigyázol, könnyen elhiszel olyan dolgokat is, amelyek nem is léteznek. Inkább az élőkkel foglalkozz, a halállal kapcsolatos kérdéseket hagyd későbbre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top