nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 17.Vasárnap)

Napi horoszkóp (10. 17.Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Gondolkodásaidat, cselekedeteidet és szavaidat függetlenség jellemzi ezekben a napokban. Majdnem szent odaadással hiszel az igazságban – nem annyira a tudományos kutatás technikai igazságában, mint inkább a nagy filozófiák igazságában. Inkább spekulátor vagy mint kutató, a részleteket nem szereted. Nagy vonalakban keresed ma az igazságot. Hacsak nem finomítod ezeket a hatalmas szellemi irányzatokat tudományos módszerrel, beleveszhetsz a nagy frázisokba.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Magasan fejlett szociális érzéked van. Szereted az embereket, de csak a „rendes” embereket. Inkább otthon maradsz egyedül, egy jó könyv társaságában, mintsem hogy unatkozz olyan emberek között, akiket nem gondolsz érdekesnek. Elég jól ki tudsz jönni mindenféle emberrel, mert tudod, hogy mikor mit kell mondani, és az emberi kapcsolatok ápolásának ez a képessége sok sikert hoz a számodra, s így gyakran nagyon sok emberrel van valamilyen kapcsolatod.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Hirtelen romantikussá válsz, és elkezdesz hinni a távoliban és a régmúltban. A távolban lévő dolgok vonzerőt gyakorolnak rád azzal az eredménnyel, hogy állandóan mozgásban vagy. Vagy valóban utazol vagy képzeletben mozogsz, történetekkel távoli helyeken. Szeretsz regényeket olvasni. Ez rendben van addig, amíg megmaradsz a képzelet birodalmában, de ha fantáziád barátaid felé kezd terjedni, és róluk kezdesz történeteket elmesélni – jó lesz vigyáznod!

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Most inkább gazdag akarsz lenni, nem biztonságos helyzetű, híres akarsz lenni, nemcsak népszerű, azt akarod, hogy imádjanak, ne csupán szeressenek. Nem állsz meg félúton, és megveted az alacsony célokat, kicsi ideálokat, jelentéktelen ambíciókat. Filozofikus, spekulatív, egy kissé misztikus és talán babonás is vagy ma, valami kedvenc teóriával, hittel vagy szimbólummal, ami szerencsét és sikert hozhat neked.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Hatalmas energiád van, kifejező vagy és képzeletgazdag, mágikus hatással vagy másokra, és ha tüzes emocionális természetedben konstruktív célokat hordozol, semmi sem lesz lehetetlen számodra. De hajlamos vagy arra, hogy elengedd magad, és elégj a saját tüzedben, a lelkesedésedben, és bár „ragyogó lánggal égsz”, ezt nem jó helyre irányítod. Lángolva, elragadóan és lelkesedéssel haladsz át a következő heteken, nem pedig keményen dolgozva.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Különös módon szereted most magad elemezni, de ahelyett, hogy úgy néznél magadba, hogy felfedezd azt, ami lelked mélyén valóban található, inkább úgy intézed, hogy csak azt lásd meg, amit szeretnél. Inkább szentimentális, mint romantikus vagy, inkább eszmékbe szeretsz bele, vagy magába a szerelem eszméjébe, mint valóságos személybe, és zavarba jönnél, ha szerelmed tárgyáról kiderülne, hogy nem egészen olyan, amilyennek idealizáltad.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Érdekelnek most a nagy eszmék – vallás, filozófia, tudomány –, és akár sok iskolát végeztél, akár keveset, könnyen megérted az elvont gondolatokat is. Fizikailag aktív vagy, szeretsz utazni, és valószínűleg most is úton vagy. Erős szociális érzéked partikra és összejövetelekre visz, és a legboldogabb akkor vagy, amikor megszervezhetsz egy pikniket vagy egy kirándulást.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Szeretetreméltó és hűséges vagy, túlságosan is őszinte, ami már majdnem hibának számít nálad, olyan szétáradó természetességgel, amiért szeretnek az emberek. Saját értékeidnek tudatában vagy, és büszke is lehetsz rájuk. Mindent megteszel, ami tőled telik valamilyen idealisztikus hivatásban: orvosi, vallási, jogi, közéleti – ahol elképzeléseidet a gyakorlatban is meg tudod valósítani, ahol a köz szolgálatára adhatod magad.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ékesen szóló vagy, logikus és nagy rábeszélő képességgel rendelkezel ezekben a napokban, amivel nagy hatást érhetsz el. Szeretsz utazni, de idegi energiáidnak nagy részét fel tudod használni fizikai mozgásban is. Könnyen előfordulhat, hogy életed valódi sikereit és eredményeit szülőföldedtől távol éred el, mindenütt otthon tudsz lenni, nagyon jól tud alkalmazkodni a körülményekhez.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Képzelőerőd hatalmas, agyad állandóan működik még akkor is, ha fizikailag kimerültél. Meg kell tanulnod lazítani, mert ha természetes hajlamaidat követed, az idegkimerüléshez vezethet. Szigorú kritikus vagy, de lelkesedni is tudsz – erős a tetszés és nemtetszés-érzeted –, és mindezt értelemmel teszed. Szerelmeidet vagy barátaidat inkább intellektuális alapon választod ki, mint romantikus meggondolásból.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Mindig az alapvető igazságért harcolsz. Függetlenség, bátorság és rátermettség biztosítják sikeredet. Veleszületett vezetőképességed van, és nem maradsz sokáig alárendelt pozícióban, felemelkedsz szorgalmaddal, becsületességeddel, intelligenciáddal és szigorú kötelességtudásoddal. Bár kellene, egyszerűen nem akarod megtanulni, hogy kompromisszumot köss, és feladd az igazságot és becsületességet.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Nem szereted, ha valaki rád akaszkodik, de Te sem szeretsz mások terhére lenni. Valamilyen formalitásra törekszel a társasági dolgokban, és szereted kiegyenlíteni az „adni-venni” dolgokat úgy, hogy senki se legyen a másiknak adósa. Művészi hajlamaid vannak, vagy alkotóként vagy művészeti vezetőként, és habár erős érzéked van az üzleti dolgokhoz is, inkább művészi vagy szabad foglalkozású szellemi hivatást válassz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top