Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 25. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Valószínűleg észrevehető rajtad a belső biztonság hiánya, bár megsértődsz, ha ezt szóvá teszik. Könnyen kifejezed magad, és meg vagy róla győződve, hogy ismered sok dolognak az igazságát, melyeket valamilyen ok miatt nem tudsz továbbítani társaidnak. Ez egy olyan Cassandra-szerű helyzet – aki olyan próféta, akinek igaza van, de ezt senki nem hiszi el neki. Észrevehető vitalitásod ellenére, valószínűleg aggódsz az egészséged miatt, jobban mint szükséges.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nagyon érzékeny vagy, ami az emocionális dolgokat illeti, fogékony a szerelemre és az udvarlásra, hízelgésre, elővigyázatosabbnak kellene lenned, hogy ne ess bele hamis emberek hálójába, mert fennáll a veszély, hogy barátaid túlságosan rádakaszkodnak. Sok csalódást okozhat ez, különösen fiatal korban. Magasztos belső életszemléleted van, szellemi beállítottsága komoly és józan. Az élet valóság, az élet komoly dolog a számodra.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Nagyon szenzitív vagy és benyomásokra kész mások iránt és erősen segítőkész, amikor az érzelmeidet nem bánthatják meg. Ezért néha gyorsabbá válsz jogaid védelmében, vagy a szerelemért, vagy a véleményedért, mint kellene. Szokásod meglehetősen hosszan magyarázni az okokat és a motivációkat, mintha az egész világot egyéb sem érdekelné, csak a Te lelki és érzelmi folyamataidnak a miértje és hogyanja.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ügyeskedhetsz a széllel, és a kötelekkel, elmozdíthatod a homokzsákot, megváltoztathatod az árbocot, és összejátszhatsz az időjárással, amolyan vitorlás hajó személyiséged van. Ez segíti a haladásodat a mély tengeren vagy az élet tengerén. Diplomata vagy és nem ott találnak meg, ahol a csata a legvészesebb, hanem ahol a fedezék a legerősebb. Kedvesen, kellemesen, szeretetre méltóan viselkedsz, ezért nehéz tudni, mi a véleményed, vagy melyik oldalon állsz.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Tudod mikor kell harcolni és mikor elszakadni. Az agressziónak és a visszahúzódásnak ez a kombinációja, pontosan igazodik a világ kívánalmaihoz, és ez sikert hoz a számodra. Nem vagy gyáva, de megérted az anyagi értékek hasznosságát, de az erkölcsi értékeket mindennél fontosabbnak veszed. Elsüllyedsz az Igazság Hajójával együtt, ha szükséges, de nem hagyod becsapni magad a piacon. Ezért jó üzletember vagy, nagyvonalú humánummal.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Bármit teszel, legyen az közügy vagy magánügy, minden cselekedetedet mély együttérzés vezérli, így a körülötted lévők számára nagy kényelemet és segítséget nyújtasz. Hiszel az Igaz Életben, és úgy hiszed, hogy aki Igaz életet él, annak szolgálnia kell. A szó hétköznapi értelmében ambiciózus vagy, mégis nagyon büszke a saját értékeidre és haladásodra. Erkölcsi kötelezettségednek érzed, hogy felelősséget vegyél a válladra.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Benyomásokra kész, romantikus, egyenes és őszinte embernek lát a környezeted. Képes vagy magadba fogadni az elvont dolgokat, akár szellemi, akár érzelmi vonatkozásban és képes vagy magad nagyon egyszerűen és könnyen megérthetőnek tettetni, amikor valójában bonyolult és túlfinomult a lelkivilágod. Tudsz bánni az emberekkel, mert keresztül látsz rajtuk, született diplomata vagy és jó nyomozó.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Romantikus és fantáziadús ez a nap,és ha az emberek társasága nem felel meg neked, képes vagy visszavonulni magányodba, melynek szentélyéből sok lóval sem lehet elvontatni. Képes leszel melankóliába, szomorúságba burkolózni, ami lelki békéd fenyegetheti. Félni tudsz a legrosszabb dolgoktól a világon, el tudod azokat képzelni, és keresztül mégy a legnagyobb szenvedéseken, mintha azok valóságok lennének.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Akár szabad szellemi foglalkozást, hivatást folytatsz, akár művészeti téren tevékenykedsz, az üzleti élet nem érdekel – kevésbé vonz most, mint az, hogy az emberek érdekében cselekedj. Tudatában vagy a saját értékednek. Nagyon titokzatosan élsz, és erősen hajlamos vagy az egyetemes valóságok felfogására. Ma inkább érdekelnek a nagy általánosságok, mint a részletek. Érzelmileg fogékony és romantikus vagy.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Kedvességed nem kiáltod széjjel a háztetőről. Megnyugvást a magánéletben, a lelki, a belső dolgokban találsz, érzéked van a lelki értékek iránt és a valóságos értékek iránt, a valóságos személy iránt, a valós eszme iránt. Ezek inkább lekötnek, mint bármiféle babonás hit. Ez kissé magányossá tesz, de hozhat kiemelkedő sikert is és megelégedést bármilyen társadalomtudományban, orvosi tudományban, ápolásban, intézeti munkában, vagy tanításban.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Az intellektuális tréningek nélkül is lehetsz első osztályú látnok, spiritiszta, médium vagy tisztánlátó, hihetsz a szellemekben, tündérekben és manókban. Minden esetben egész héten át, lelkesedni fogsz a nem látható, a titokzatos és a különös iránt, melyek furcsa babonákhoz és fóbiákhoz vezethetnek, és ez okozhatja, hogy könnyen rászedhető leszel bizonyos dolgokban ugyanakkor, amikor más dolgokban tökéletesen racionális.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Hajlamos leszel rá, hogy teljesen magadba zárkózz, azt a gondolatot dédelgetve magadban, hogy nem tudsz semmire sem jutni, vagy nem akarod magad azzal zavarni, hogy valamire is juss, ami furcsán elérhetetlenné tesz. Habár engedékenynek, értelmesnek tűnsz, olyannak, aki érdeklődik más emberek iránt, és mások gondolatai iránt, a valóságban belül sebzett vagy és szilárdabb házakat építesz a lelked számára, s hagyod, hogy a világ összedőljön körülötted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top