Horoszkóp

Napi horoszkóp (12.04. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nagyon szigorú vagy, de mindig igazságos. Valószínűleg sűrűn ítélkezel a barátaid vagy szomszédaid felett is, mert nehezen viseled el az emberi gyengeséget. Emiatt nagyon kell vigyáznod arra, nehogy túlságosan agresszívvá válj másokkal szemben, főleg akkor, amikor ítéletet mondasz, mert ennek megvan az a veszélye, hogy modorod lekezelővé válik. Sok mindent nem kapsz ajándékba majd a sorstól, nem szívesen dolgoztatsz másokkal, inkább elvégzed a munkát önmagad.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nagyszerű lehetsz végrehajtói tevékenységben. Nem vagy kifejezetten pénzügyi érdeklődésű elme, de mágikus varázsoddal, egyenességeddel, közvetlenségeddel kimagasodhatsz az üzleti életben, ha akarsz. Valódi tehetséged azonban nem a pénzzel, inkább az emberekkel kapcsolatos, ezért inkább a társas életben találni meg téged, így a hadseregben, tengerészetnél, vagy szociális területen.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Habár nagy az alkotói hajlamod, vagy legalábbis erős benned a vágy, hogy művész vagy író lehess, ritkán elég a koncentrálókészséged, ahhoz, hogy sikeres légy. Inkább az intellektuális emberek tisztelője vagy, mint alkotó – és arra vágysz, hogy ilyen körbe tartozz. Így inkább utánzó vagy, mint eredeti. Sikeres leszel az üzleti életben, ha erre adod a fejed, mert gyors vagy, és ügyesen alkalmazkodsz.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Mindennek ellenszegülsz, és mindenkivel szemben lázadsz, aki korlátozni merészel téged. Idegessé, izgatottá válhatsz, és érzelmileg megrázó meglepetésekben lehet részed. Kapcsolataid megnehezülnek, tele lesznek vitákkal és érzelmi szakadékokkal. Következtetéseid könnyen tévesnek bizonyulhatnak, ezért jobb, ha nem most hozol végleges döntéseket társkapcsolati kérdésekben.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nincs különösebb közösségi érzésed, és inkább azt szeretnéd, hogy az emberek megelégedjenek azzal, amit teszel, minthogy azt tedd, amit az emberek akarnak vagy elvárnak tőled. Önállóságod ellenségeket szerezhet számodra, mert van benned valami harcias büszkeség. De emellett nagyon akarsz tetszeni az embereknek, és ha megtanulod a tapintatot, nagyon népszerű lehetsz választékos ízlésű emberek között.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nem tartozol a „tűzzel-vassal” forradalmár típushoz. A béke fontos a számodra, szerinted semmilyen elvért nem érdemes harcolni, csak esetleg udvarias és jól nevelt módon. Jó nevelést kaptál, jó családi háttérrel, hagyománytisztelettel. Nem vagy kifejezetten igazgató típus sem, és meg sem kellene próbálnod, hogy az legyél. Ha hibák lennének a vállalkozásodban, melyet vezetsz, ez főleg a konzervatizmusod és ésszerűséged miatt lenne.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Hajlamos leszel idealizálni másokat ebben az időszakban. Legyél óvatos. Próbáld meg emlékezetedbe vésni, hogy mindannyian csak emberek vagyunk, így nem lesz annyira kiábrándító a hónap végeztével napfényre kerülő igazság. Mindenféle kapcsolatod érzelmi hőfoka megnő, bár ez nem lesz feltétlenül kellemetlen. Ne zárkózz el attól, hogy őszintén a dolgok mélyére tekints. Ne állj ellent, ha változtatásokra van szükség.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Rengeteg szellemi energiád lesz, és képes leszel nagyon alapos kutatást végezni bármely témakörben. El akarsz jutni az igazsághoz, és ehhez keresztül kell vergődnöd sok mindenen. Abba a helyzetbe kerülhetsz, hogy másoknak fogod tanítani, amit már megtanultál, vagy éppenséggel fordítva is lehet, Te leszel a tanuló. Előfordulhatnak jogviták pénzügyi téren, mégpedig különösen a közös kasszák körül. Ne hibáztass másokat problémáidért.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Sikeres időpont ez szakmai tekintetben, hivatalokkal és állami szervekkel, elöljárókkal kapcsolatos ügyekben. Pénzügyi sikerek, támogatás várható, de minden tekintetben kellemes dolgokra számíthatsz. Eljegyzés és házasság lehet esedékes. Sikeres új vállalkozásba foghatsz, örömök és jó egészség köszöntenek rád. Sokra viheted, ha legyőzöd arra való hajlamodat, hogy hátradőlve élvezd e kellemes tranzithatást. Új csúcsokat és távlatokat érhetsz el, ha próbálkozol velük.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Sosem tud levenni a lábadról valami nagy szerelmi szenvedély, bármilyen erős is legyen, ha az illető alacsony intellektuális képességű. Intellektuálisan (és szociálisan is) erősen sznob leszel, és ösztönszerűen keresed a megfelelő embereket, és a város megfelelő helyén laksz. Bármennyire is szabálytalan az életed, tiszteled a hagyományokat. Ne hátrálj meg. Próbáld meg átrágni magad a problémákon.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Kemény ellenfél vagy vitában és szócsatában, és személyes dolgokban is mindig az eszedre hallgatsz. Hiszel a kimondott és az írott szó erejében, és ez érzelmi életedben furcsaságokat okozhat. Okokat és mentségeket gondolsz ki érzelmeid számára, és elvárod, hogy más emberek is így tegyenek. Nem vagy jó vesztes sem intellektuális, sem érzelmi dolgokban, és megbántva érzed magad, ha az emberek nem értenek egyet veled, vagy rábeszélő készséged csődöt mond.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Lelkiismereted nagy erőforrás, de amilyen elnéző vagy másokkal szemben, olyan elnéző vagy önmagaddal szemben is. Bár ritkán térsz le az egyenes és széles útról, de ha mégis megteszed, azt is hűvösen és szenvedélytelenül teszed, azzal a nyugodt meggyőződéssel, hogy helyesen cselekszel. Többnyire hétköznapi, rendes és harmonikus életed van. Jó a humorérzéked, nevetésre kész ember vagy, s ezért mégsem tűnik olyan egyértelműnek alapvetően komoly természeted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top