Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 08. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A nap kulcsszava: robbanékonyság. Erős vagy, és tudod fegyelmezni magad. Van önbizalmad, hatékony és méltóságteljes vagy, csak ritkán történik meg veled, hogy olyan akcióba kezdenél, amelynek kimeneteléről nem vagy meggyőződve. Gyors a felfogásod és nem engedsz a hatásoknak, nagyon megbízható vagy, és ezt másoktól is elvárod. Nem alkalmazkodsz és nem is tudod elengedni magadat. Mint tervező és stratéga, jelszavad: “mindent, vagy semmit”, ami nagyon megnehezíti a kompromisszum elérését.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A nap kulcsszava: intenzitás. Mélyen érzelmes vagy, érzéki vágyaid nagyon erősek és szenvedélyesek. Hajlamos vagy a féltékenységre és titokzatosságra, és nehezedre esik más emberek érzelmeinek felismerése. Mivel mindent nagyon intenzíven teszel, elkeseredetté válsz, ha valaki nem válaszol az udvarlásodra, és a szerelem érzése így könnyen gyűlöletté változhat benned. Nem történhet meg veled, hogy elveszted a tekintélyedet.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A nap kulcsszava: függetlenség. Őszinte vagy, és nagyon szereted a csipkelődő humort. Nagyon impulzív vagy, és sokszor előbb beszélsz, mint gondolkodsz, nem számolva azzal, hogy mondataid milyen következményekkel járnak. Hajlamos vagy szétszórni szellemi erődet, mert sok minden érdekel. Az igazsághoz ezért sokszor csak ösztönösen jutsz el. Értelmed kiváló, nincs szükséged arra, hogy élesítsd, inkább helyes mederben kell tartanod. Nem szeretsz senkit becsapni, adakozó vagy és becsületes.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A nap kulcsszava: érzelmi kifinomultság. Az életet úgy éled meg, mint eszközt önmagad felfedezésére, a felderítési módszered pedig hibázni és próbálkozni. Minden alkalommal igyekszel a tapasztalataidat másokkal is megosztani, és mindezt egyszerűen, bájosan és részrehajlás nélkül teszed. Érzéki benyomásaid esztétikai szempontból erősek. Értelmeddel éled meg őket, kiértékeled a tényeket, de nem kritizálod, nem analizálod őket.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Saját türelmednek köszönhetően jól együtt tudsz működik minden emberrel, elfogadod őket olyannak, amilyenek. Szókimondásoddal, közvetlenségeddel és türelmetlenségeddel néha akaratlanul is meg tudod sérteni az olyan embereket, akik nagyon érzékenyek. Lehetőséged lesz sokat sportolni, beiratkozhatnál most egy természetjáró körbe, vagy akár el is utazhatnál egy kényeztetős hétvégére.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A Plútó fényszöge az uralkodó Merkúroddal tanulásra, utazásra, okkult tanulmányok megkezdésére ambicionál. Érdekelhet még az oktatás, írás. Kifejlődhet benned az önkifejezés iránti igény. Kellemetlen hatása lenne ennek az együttállásnak, ha figyelmetlen lennél a közlekedésben: gépkocsi sérüléseket, karambolokat, kéz- és lábsérüléseket okozhatnál. Ha lehetséges, ne veszekedj, ne vitatkozz a testvéreiddel, főleg ne az örökségen, mert annak még nincs itt az ideje.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A Jupiter egész évben a Mérleg jegyében vendégeskedik. Ez nálad pénzgyarapodást, előmenetelt, ajándékokat, protekciót, üzletnövekedést, a szociálisan magasabban állókkal való ismeretséget, házasságot – és sok Mérlegnél gyermekszületést is hoz. Ha nem jól használod a Jupiter energiáját, akkor kényelmetlenségeid adódhatnak hatósággal, törvényszékkel, viszályba keveredhetsz előjárókkal, és elhízást is okozhat.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Anyagi nyereségre számíthatsz a napokban. Tartsd nyitva a szemedet és a füledet. Anyagi helyzeted javulása a mélyebb, belső énednek és érzelmi világoddal való összehangoltságodnak kifejeződése. Otthonodban változásokat eszközölhetsz, átalakíthatod, felújíthatod, hogy hűen tükrözze igazi énedet. Nagyobb érzelmi összhang és megértés köt most családodhoz. Érezd a támogatást, hogy szilárd alapokon állsz.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ez az időszak elmélyült értelmet, jó koncentráló erőt ad mélyreható gondolatokhoz vagy tanulmányokhoz. Rendszerint együtt jár vele egy akut melankólia és depresszió, melyet azonban a munka és önfegyelem minimálisra szoríthat. Esetleg az önbecsülés elvesztése következhet be, heves belső kitörés. Ne foglalkozz annyit önmagaddal – az segít. Inkább a külső dolgokra figyelj.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Pénzügyi helyzeteddel és erőforrásaiddal szemben az utóbbi néhány évben tanúsított bánásmódod kerül most górcső alá. Ha nem voltál olyan körültekintő, mint amilyen lehetettél volna, most pénzügyi nehézségeid támadhatnak. Nyugtalannak érezheted magad, és fontolóra veszed lakóhelyed megváltoztatását. Erre meg is lehet a reális esélyed, de jobb, ha megvárod ennek a tranzitnak az elmúltát, és megnyugszol, mielőtt bármilyen végleges döntést hoznál róla.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Figyelmet kell fordítanod egészségi állapotodra, és győződj meg arról is, hogy minden rendben van, vagyis talán jól tennéd, ha elvégeztetnél egy-két egészségügyi rutinvizsgálatot. Pl. vérnyomásmérés, nőgyógyászati ellenőrzés, mellkasröntgen, stb. Azért, mert körülbelül másfél év múlva talán nagyobb terhelésnek leszel kitéve, és erre is fel kell készítened magadat. Annak idején amúgy is többet fogsz a nyilvánosság előtt szerepelni.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A nap alakulása attól függ, hogyan használod ennek az időszaknak a lehetőségeit. Ha pozitívan: financiális sikerek várhatók. Jól tudnád kezelni a pénzt, de ha a születési horoszkópodban a Hold kellemetlen fényszöget kap, úgy kevésbé érted ma a módját az anyagi javak kezelésének, így felléphetnek akár pénzügyi nehézségek is, vagy nem sikerülnek a pénzügyi spekulációk. Feltétlenül vigyázz a gyermekekkel való kapcsolatodra, nehogy összevesszetek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top