Horoszkóp

Napi horoszkóp (12 09. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Most jól állsz anyagilag. Bevételekhez juthatsz banki ügyletekből, biztosításból, politikai ügyekből, és minden olyan területről, ami más emberek anyagi dolgaival kapcsolatos, vagy ahol mások támogatására van szükséged ahhoz, hogy elérd azt az összeget, amely mellett biztonságban érzed magad. A szépítő ipar egyike lehet azoknek az eszközöknek, amelyeket felhasználhatsz, hogy jobban élj.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Van lehetőséged arra, hogy otthonról irányítsd a munkádat, pl. interneten dolgozhatnál. Ha esetleg úgy döntenél, hogy elcseréled, eladod a lakásod, vagy esetleg bérbe adnád, mindenféle ingatlannal kapcsolatos dolgod szerencsésen alakul. Ha egy lakberendező iskolába szeretnél beiratkozni, ne habozz. Szüleid, nagyszüleid, vagy a család idősebb tagjai alig várják, hogy segíthessenek neked.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Lehetséges, hogy most olyan munkát kell végezned, csupán azért, mert szükséged van a pénzre, és ez jól fizet, ami nem lesz a végső karriered. Sok pénzt kell költened valamilyen szolgáltatásra vagy szolgálat-adásra. Mellékkereseted lehet az egészségügyi, higiénés vagy táplálkozási területen. Ha egy ilyen szervezet ajánl pluszmunkát, fogadd el. Jól nézz körül a kisállatáruházban, és válassz egy állatkát karácsonyra a családnak.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Most sok lehetőséged lesz az utazásra és a változtatásokra, de nem igazán fogsz kitartani hosszasan egy meghatározott helyen. Romantikus, változékony és képzeletgazdag időszak következik most nálad. Jellemed erős, és lelkileg is stabil vagy most. Egészséged ragyogó, főleg, ha jobban odafigyelsz arra, hogy rendszeresen étkezz, így az életed nagyon kedvező irányt vesz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma egész nap kommunikálnod kell majd a legkülönbözőbb szóbeli és írásbeli formákban. Ha képes leszel ellenőrzésed alatt tartani közlésvágyadat, most érvényt szerezhetsz nézeteidnek. Elméd pengeéles, és jól tudsz koncentrálni a részletekre. Hajlamos leszel túlságosan önmagadra figyelni. Fontos, hogy hallgasd meg a többieket is, nehogy lemaradj valami lényeges dologról.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A napokban nagyon jól nézd meg, hogy kit engedsz a lakásodba. Ha ismeretlen csenget be, mindenképpen kérj tőle igazolványt! A Merkúr a IV. házban együtt áll a Plútóval, ez nem a legjobb helyzet, és veszélyt jelez az otthonodban. Jól gondold át, ki és mivel kecsegtet, nehogy csalás, vagy ámítás áldozata legyél. Szerencsés lehetsz a kereskedelemben, de nagyon kell tanulnod ahhoz, hogy le tudj vizsgázni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ez az időszak ösztönzőleg hat művészi alkotóképességedre, bármihez is érzel tehetséget. Felébred benned a fizikai vágy és a szenvedély, és ez a szerelem kölcsönösen kielégítő lesz. Lehet, hogy egy új szerelmi kapcsolatra vágysz, és ez most be is jön, de nem biztos, hogy tartós is lesz, viszont ameddig tart, addig jó lesz. Jól meg kellene válogatnod, hogy kivel randevúzol. Ha az új jelölt hencegő, vagy ebéd előtt rendel egy sört, akkor nem a Te embered.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Mindvégig tartsd szem előtt, hogy a Plútó nem díjazza az egyénieskedő különutakat. Amit teszel, azt ne önmagadért, hanem mindenki javára tedd, de ne próbálj uralkodni vagy bármilyen indokkal fölébe helyezkedni másoknak. Próbáld önismeretedet fejleszteni: ki is vagy Te, mi is akarsz lenni, és mi az, ami valóban túlhaladott és kiselejtezésre szorul. Most tudatosan arra kell törekedned, és minden erőddel azon kell lenned, hogy életednek idejétmúlt, kinőtt darabjaitól megszabadulva helyet csinálj az újnak.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A Jupiter a mai nap I. házában jellemzi a lelkes, kellemes, csinos, reményteli, szeretetreméltó és szerencsés embert, amilyen Te is vagy, aki szabadon gondolkodik és szabados, ugyanakkor mégis nagyon alapos. Nagyon jó egészség, sok siker és sok szerencse kíséri ezt az időszakot. Arra kellene vigyáznod, hogy ne legyél túl kritikus, és tarts mértéket mindenben, nehogy magasabbra szökjön a vérnyomásod, mint kellene.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Bár meg tudod magyarázni, hogy egy időre másoktól függetleníteni akarod magadat, hogy tiszta perspektívát kapj a kapcsolatot illetően, a társad a legkevésbé sem fog lelkesedni azért, hogy a dolgokat a valódi helyzetnél rosszabbnak képzeled el. Semmi kétség, hogy ez nehéz időszak sok házasságban és szoros partnerkapcsolatban. De az ebben az időszakban átélt stressz nagy része a megbízhatóság minőségétől és szintjétől függ, amin a kapcsolat sok éve alapul.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Kiváló időszak lesz ez minden alkotó jellegű tevékenységhez. Érzelmileg felfokozott állapotodban képes leszel a dolgokat új és más nézőpontból látni. Ilyenkor minden ember érzelmein keresztül éli meg a dolgokat, és arra törekszik, hogy környezete érzelmileg kielégítő és kellemes legyen. Változtatásokat eszközölhetsz otthonodban ennek elérése végett. Utazásokra és változtatásokra, valamint új kapcsolatok kialakítására is ragyogó időszak következik.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ez nem nagyon jó időszak a befektetésekre, ugyanis vágyaid lehetséges, hogy félreviszik gondolkodásod józanabbik felét. Az erőteljes idealizmus és segíteni akarás időszakát éled majd. Ha idealizmusodat valamennyire ellenőrzésed alatt tudod tartani, és sikerül legalább a lábujjhegyeddel a realitások talaját érinteni, értékes tudásra tehetsz szert. Példátlan lehetőségeket kapsz anyagi és szellemi kiterjedésre egyaránt, megfoghatatlan erők segítsége által.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top