Horoszkóp

Napi horoszkóp (12.16. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Energikus, aktív és konstruktív gondolkodás jellemez. Ha az aszcendensed Vízöntő, a másság-vágy a Kos direkt és nyílt kommunikációjával párosulva igen szókimondó és érdekes személyiségvonást ad neked. Jó beszélgetőpartner vagy, aki ragaszkodik saját elgondolásaihoz a vitákban. Ma nehéz lesz elfogadnod a kritikát, mert a Mars rosszul fényszögelt. Szellemi feladataidra most jobban tudsz koncentrálni.



Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Otthonod elég stabil és elég konzervatív. Öröklött dolgok és a szülői befolyás most igen erősek, és lehet, hogy nagyon tartósak lesznek nálad. Az otthonod adja a nyugalmat, de az sem mellékes, hogy megmutathatod másoknak, mennyi minden szép dolgot halmoztál fel benne, jókat ehetsz-ihatsz és ide menekülhetsz, hogy kizárd a sokszor magad keltette zűrzavart. Szeretsz gyűjteni, és nagyon nehezen válsz el most a tárgyaktól, Te vagy az igazi gyűjtő.



Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Mint szülő, most inkább intellektuálisan, mint érzelmileg viszonyulsz a gyerekekhez. Céltudatos természeteddel, nagy ambícióiddal nagyon is szimpatikus vagy másoknak. Mivel gyorsan tanulsz a tapasztalatokból, és helyesen viszonyulsz ahhoz, amihez hozzákezdesz, így rendszerint minden sikerül neked – leginkább az, ami kézügyességet és kreativitást igényel, de magasabb, emelkedettebb céljaid is lehetnek.




Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nagyon is érdekel a munkád és a karriered, de muszáj a munkádban örömet is találnod. Nem zavar, ha beosztottként kell dolgoznod, bár szeretnél magadnak több pénzt is szerezni, ami talán elkerüli mások figyelmét. A gyógyászat vagy egyéb más terápiás terület is jó lehet most neked. Fontos, hogy az emésztésed rendben legyen, mert ma a Hold támadott, így előfordulhat allergia vagy kényszerevés is. Felmerülhetnek munkaügyi problémák, de majd megoldódnak.



Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Teljes odaadást vársz el a partneredtől, és nehezen kötsz kompromisszumokat. Ez a jellemvonásod nem látszik első pillantásra, és rendszerint egy igen erős partnert vonzol magadhoz, ami később problémákhoz vezethet, mivel egyikőtök sem akar engedni. Olyan társat keress, aki inkább a szívére hallgat, mint az eszére, mert szükséged van a szeretetre és megbecsülésre – minél több, annál jobb.




Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Igazán praktikus tudsz lenni akkor, ha más emberek pénzügyeit intézed, ezért jól illik hozzád a banki vagy a számviteli pálya. Alaposan meg kell téged győzni ahhoz, hogy tényleg érdekeljen az okkult vagy a misztikus témakör, most előbb mindent be kell bizonyítani neked, hogy elfogadd. Szerelmi vonalon leginkább abból lehetnek problémáid, hogy túl sokat kritizálsz, analizálsz, vagy túl sokat követelsz a partneredtől. Változtatni szeretnél ezen a területen, de félsz elmondani igényeidet.



Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Szereted az igazságot és a jogot, liberális beállítottságú vagy, gyakran fogod pártját a gyengébbnek, főleg, ha a személyes horoszkópodban is Vízöntő az aszcendensed. Különben hiányozhat a realitás, ehelyett viszont művészi tehetséget kapsz. Jó ízléssel viszonyulsz az élet dolgaihoz, és taszít a durvaság. Nem igazán rajongsz most az utazásért, kivéve, ha az elsőosztályú, mert most inkább a kényelmes, mint a strapás utakhoz lenne kedved.



Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Valószínűleg azt érzed, hogy nem értékelnek kellőképpen, mégsem csökken a lendületed, és keményen dolgozol azért, hogy sikereket érj el. Ha a születési aszcendensed a Vízöntő jegyébe esik, alkalmas vagy különféle kormányzati szervekben való tevékenységre, egészségügyi pályára, vagy titkos szervezeti munkára, kutatásra, pl. nyomozásra. Sokoldalú és megbízható alkatod révén rendkívüli módon teljesíted kötelességed, megbirkózol a felelősségvállalással.



Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Fejlett értelmed, intelligenciád egy direkt és személytelen hozzáállást ad neked az élethez. Humán mozgalmak élére is állhatsz vezetőnek, de nem hagyod, hogy ez beleszóljon a privát életedbe, főleg, ha a születési aszcendensed is a Vízöntő jegyében áll. Mivel kevés igényt támasztasz, így sok önzetlen barátod lesz közel s távol egyaránt, hosszú éveken át. Közismert lesz nagyvonalúságod és nagy szíved.



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Veleszületett önközpontúságodon kell most felülemelkedned. Ha nem tanulsz meg önként „szolgálni” másokat, úgy sok szomorúság érhet a munkahelyeden. Hajlamos lehetsz a megrögzött viselkedésmódra, mivel túl nagy hangsúlyt kap ezen a napon az ego és a presztízs. Fontos lecke lenne számodra, hogy megtanuld az őszinte szerénységet kimutatni. Szeretsz magányosan dolgozni, és olyan hobbyt választasz, amit szintén egyedül végzel.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyon magabiztosnak látszol, ami az évekkel egyre növekszik, és egész lényed azt sugallja, hogy „ha ezt teszed az jó – de ha nem ezt teszed az is jó”, bár ezt nem igazán gondolod így. Szereted, hogy más, hogy másoktól eltérő vagy, és büszke is vagy egyéniségedre, de azért mégiscsak fontos számodra, hogy kedveljenek. Sokszor fel is lázadsz, de mindig egy jó ügy érdekében. Kellő vonzerővel rendelkezel, így sokan hajlandóak elfogadni viselkedésedet.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Anyagi nehézségeid lehetnek mindaddig, amíg nem szabadulsz meg a tisztán anyagi szemlélettől, és nem jössz rá, hogy a keresett biztonság nem megvásárolható. Ennek saját bensődből kell jönnie. Az anyagi dolgokhoz is túlságosan érzelmi alapon viszonyulsz. A kézzelfogható dolgok nem mindig jelentenek számodra olyan sokat, és előfordulhat, hogy igen hanyagul kezeled a tulajdonodban lévő tárgyakat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top