Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 18. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Alapvetően nyugtalan alkat vagy, közvetlenül, direkten viszonyulsz a világ dolgaihoz, tehát kevésbé diplomatikusan. Kifelé forduló és akaratos vagy, aki nem fél a fizikai megterhelésektől sem. Másokat irritálhatsz kissé agresszív fellépéseddel. Rendszerint Te kezdeményezed az ügyeket, önmotivált vagy, de sokszor nehéz be is fejezned, amit elindítottál, mivel hamar beleunsz a dolgokba és inkább egy újabb dologhoz fogsz hozzá.



Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Sajnos most a Vénusz nem a legjobb helyzetben van, így előfordulhat, hogy baj lesz az anyagiakkal. Muszáj jobban meghatározni anyagi céljaid, és kitartóbbnak kell lenned a pénzügyek és a kereset terén. Ha ügyes vagy, jólétet tudsz teremteni magad körül. Szereted a luxust, és fontos a tulajdon, bármi legyen az, hogy jól érezd magad. Mindig felfedezed a jó vételt, mivel jó üzleti érzéked van, gyakorlati megközelítéssel.




Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Most szinte minden érdekel. A legkomplikáltabb feladatokat, és munkákat is jól végzed el, szinte nehézség nélkül. Gyors észjárás, szóbeli kifejezés, íráskészség jellemez, és jól tudod a kétes eseteket saját javadra fordítani. Nem vagy elveszve semmilyen helyzetben, mert a Merkúr nagyon jól fényszögelt. Az iskolai tanulmányok viszont most nehezebben mennek. Muszáj erősítened a kitartásod, mert figyelmed eléggé rövid távú. A rokonaidért nagyobb felelősséget kell vállalnod, talán az otthonodba is fogadod őket.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Az otthon és a család területe a legharmonikusabb, mert a Hold nagyon jól áll. Szentimentális, érzékeny és hagyománytisztelő vagy. Kellenek neked a gyökerek, ennek ellenére lehet, hogy elhagyod a családi otthont, aránylag korán időben vagy távolságban. Szüleid morális elvei igen erős befolyással vannak rád. Lehet, hogy neked kell gondoskodnod a család női oldaláról, pl. gondoskodnod kell a nagymamáról, vagy a nővéredről.



Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Még ha engedékeny, elnéző vagy játékos módon viszonyulsz is, a külsőd mögül. Hatalmas bátor4sággalm nézel szembe az élet komplex kihívásainak. Szereted, ha felfigyelnek rád, viszont könnyen hiszel hízelgésnek, amely szerelmi problémákat is okozhat. Napsugaras, kedves természeted egy született színésszé tehet, vagy jó tanárrá. Bár szereted a gyerekeket, de ennek ellenére, egyszerre csak kevés gyermekkel akarsz foglalkozni.



Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A 6. ház a Szűz természetes területe, a munka, egészség, táplálkozás, gondozás területén meglehetősen otthon érzed magad. A higiénia, pontosság és sziszifuszi türelem a munkában abszolút jellemző rád. Szereted az aprólékos munkát, született történész vagy, és nagyon fontos számodra a nett megjelenés, még ha az Uránusz fényszögei időnként türelmetlenné tesznek is, vagy irritálnak. Ilyenkor is készségesen segítesz, „szolgálsz”. Ha Ikrek a születési Ascendensed, akkor fontos a számodra, hogy legyen valami olyan munkád is, ami igazán leköti az energiádat.



Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ezekben a napokban a partnerek és az emberi kapcsolatok, viszonyok igen jelentőssé válnak, és természetes igényed is ez. Igen markánsan és követelőn fejezed ezt ki, így inkább egy kedves és megértő társat keresni. A házasságban, vagy a párkapcsolatban azonban nem mindig tudod magad érvényesíteni, főleg ma nem, hiszen a Vénusz és a Mars ellentétes jelekben állnak. Némileg akaratos személyiséged ellenére igen szentimentális vagy.



Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A 8. házcsúcs ma a Skorpió jegyében saját uralmi helyzetében áll, így nagyon jól kezeled az élet-halál kérdéseket, adókkal kapcsolatos ügyeket, okkult kérdéseket. Ma kisebbrendűségi érzéseid támadhatnak, ezért úgy érzed bizonyítanod kell, akár kockázatok vállalásával is, amely viszont baleseteket idézhetne elő. Fontos, hogy szerelmi vonalon megmutasd képességeid, az ez irányú vágyakat, bár itt hajlamos lehetsz vágyaid túlzott kiélésére, vagy a másik birtoklására.



Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Mindenfajta filozófiai vagy magasröptű téma rettentően érdekel. Sok teóriát dolgozhatsz ki, szereted, ha bevonnak különböző szociális munkákba, tanulmányokba, vagy ahol az emberiségért általában vagy magasabb célokért tevékenykedhetsz. Ha a születési Ascendensed a Kos jegyében áll, akkor a meggondolatlan, elhamarkodott vagy elővigyázatlan cselekedetek súlyosabb problémákat idézhetnek elő a törvénnyel, vagy joggal.



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Elég magasra tetted a lécet, karrier és a hivatás kérdéseiben, amelyben hírnevet, elismerést akarsz szerezni magadnak. A szülő egyike fontos szerepet játszott vagy játszik életedben, fontos ösztönzőerő lesz, hogy e szülő előtt bizonyíts. Célkitűzéseid elérésben neked van a legnagyobb kitartásod, nem téríthet le sem az akadály, sem az ellenállás, főleg ha a születési horoszkópodban is Kos az Ascendensed.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A következő területek simán mennek most életedben: remények, célok, kívánságok, barátok, harmadik házasság, második gyermek, váratlan, előre nem látható események, szociális kérdések. Kissé nehézkes hozzáállásod miatt, valamint amiatt, hogy hamar ráunsz emberekre-dolgokra, a mai állás nem mutat igazán jó, hosszú barátságokat. Az emberiség szeretete lényed alapvető jellemzője, és akkor vagy igazán boldog, ha az emberiség érdekében tevékenykedő csoportokba kerülsz.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Kifejlett beleérző képességed és segítőkészséged van, és mindig kész is vagy segíteni a rászorulókon. Meg van benned az a tulajdonság, hogy igen kevés információból eljuss az igazságig, azaz a dolgok mögé láss, és ez időről-időre meglepi azokat, akik téged nem igazán ismernek. Gyakran előfordul, hogy rosszul ítélsz meg embereket, vagy félreérted őket. Magaddal sem tudsz könnyen és őszintén szembenézni. Szükséged van az egyedüllétre, csendre, és nyugalomra, hogy feltöltődj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top