Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 24. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Boldog Karácsonyt kívánunk! Ma mindenféle alkotó tevékenység előnyt élvez, még akkor is, ha csak az otthonod csinosításáról van szó. Nem kell feltétlenül Picassónak lenni ehhez. Egyenlő arányban adhatsz és kaphatsz a szeretetből, nem esik nehezedre önmagadat adni, és életkedveddel vonzást gyakorolhatsz az ellenkező neműekre is. Szívesen mégy majd társaságba, szórakozni, és ez mind a hasznodra válhat.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk! Ma valószínűleg inkább játékkal, mintsem munkával töltenéd az időt, de ha mégis dolgoznod kell, akkor azt jól és jókedvűen teszed. Tárgyalásaid kedvezően alakulnak, és új kapcsolatokra is szert tehetsz, amelyek később segítségedre lesznek. Mai vásárlásaiddal jól fogsz járni. Ma minden simán megy, és ez a Vénusz tranzit egy új románc vagy egy új üzleti, illetve személyes kapcsolat számára is csak jókat ígér.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk! Arra is jó ez a nap, hogy csoportokkal foglalkozz, vagy kedvező benyomást tegyél valakire. Ez egy kitűnő tranzit mindenféle pénzügyi tranzakcióhoz, mind kereskedelmi, mind magánvonalon. Menj el egy templomba vagy koncertre, tégy bármit, ami biztosítja számodra az áhított szellemi ösztönzést. Gondtalan, vidám, és barátkozó kedvű vagy. Keresd fel barátaidat, szeretteidet, és érezd velük jól magad. Mondd el nekik, mennyire kedveled őket.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk! Igazán jó időszak ez arra, hogy emberek csoportjaival foglalkozz bármilyen értelemben. Felfigyelnek őszinteségedre, és eszerint fognak reagálni is. Arra is kiválóan alkalmas ez a nap, hogy otthonod szépítésével foglalatoskodj. Szeretetteljes környezetre vágysz, és ennek érdekében meg is kell tenned mindent. Szerelmi érzéseid felhevülnek e tranzit idején. Tölts el egy békés estét kedveseddel.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk! Ma nagyon jó lehetsz a csapatmunkában. Ha kedvező benyomást kell tenned bárkire, akkor itt a megfelelő alkalom. Némi elismerésre vagy jutalomra is lehet számítani szimpatikus fellépésed nyomán. Társaságra vágysz, és élvezni fogod a barátaiddal eltöltött órákat – s ők is örülni fognak, hogy veled lehetnek. Egy új barátra is szert tehetsz a mai nap folyamán.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk! Képes vagy mindenkit rávenni a hatékony együttműködésre. Szerződéstárgyalásaid is kedvezően alakulnak. Ma nem esik nehezedre, hogy könnyed stílusban beszédbe elegyedj az emberekkel. Elmondhatod, miként érzel irántuk, és ha kell, elsimíthatod esetleges nézeteltéréseidet is. Beszélj kedvesednek az iránta érzett szeretetedről. Ha kell, rendezd esetleges párkapcsolati problémáidat. Ezt most könnyedén és jól meg tudod oldani, megőrizve a szeretet lángját és a saját álláspontodat is.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk! Kreativitásod, és általában véve a szépség iránti fogékonyságod hangsúlyozottá válik. Nincs sok kedved a túlzott aktivitáshoz, ez az időszak éppenséggel pihenésre és lazításra való. Ennek egy szerencsét hozó tranzitnak kell lennie, melynek révén embereket, pénzt, tárgyakat vonzhatsz magadhoz. De ez több mint szerencse, arról a képességedről van szó, hogy egyszerűen csak hagyod megtörténni a dolgokat anélkül, hogy erőlködnél.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk! Munkádban is meg fog mutatkozni az belső felfokozottság, amit most érzel és ez ettől erőteljesebbé, hatékonyabbá válsz. Szerelmi étvágyad is megnő, megerősödik, és ezt könnyedén ki tudod majd fejezni. Kapcsolataidnak új mélységei tárulkozhatnak fel előtted. Bármely, ezen a héten kezdődő kapcsolat tűzvészként terjed szét benned, legjobb azonban, ha hagyod egy kicsit lehűlni a dolgokat, mielőtt végleg elköteleznéd magad.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk! Hajlamos leszel lustálkodni, és beérni azzal, ahogy a dolgok vannak. Most ne is fogj bele jelentősebb feladatokba. Anyagi szempontból ez egy jó napnak ígérkezik. Befektetésekre is kedvező, különösen a vénuszi területeken, mint pl. művészetek, szórakozás, szépségápolás. Főként társasági életre való ez az időszak, összehozhat a sors valakivel, aki a jövőben segítségedre lesz. Alkalmas a pillanat arra, hogy megkezdd vakációdat, vagy kirándulni menj, pusztán a szórakozás és pihenés kedvéért.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk! Mind régebbi, mind újabb kapcsolataid stabilak és nyugodtak lesznek e tranzit idején. A józan ész felülkerekedik a romantikán, képes leszel elfogulatlanul megoldani lehetőségeidet, így – szükség esetén – jó, ha most foglalkozol velük. Az ilyenkor kezdődő kapcsolatokban valamilyen téren lényeges különbség mutatkozhat közted és a partnered között, de ez egyáltalán nem akadálya a szövetség létrejöttének, amely feltehetően gyakorlatias, józan és szilár alapokon áll majd.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk! Olyan emberek társaságát keresd, akik mások, mint Te és meglévő barátaid. Bármilyen kapcsolat, amely e tranzit idején kezdődik, magán fogja viselni az Uránuszi izgalmasság, másság, és rövid éltűség jegyeit. Keresd az újat és a szokatlant és ezt valószínűleg úgy találod meg, hogy olyasmit csinálsz, vagy olyan helyre mégy, ami általában nem szokásod, vagy újfajta emberekkel találkozol. Figyeld meg reakcióidat, lehetőséged lesz önmagad jobb megismerésére az új körülmények hatása alatt.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk! Kreatív képzelőerőd szárnyakat kap, ahogyan a szépség és harmónia iránti fogékonyságod is. Kedvedre lesz a szép környezet, egy műalkotás, a költészet vagy akár egy festői táj. Ma javíthatatlanul misztikus vagy, és ha nem vesztegeted álmodozással az időt, valóban eggyé válhatsz szeretteiddel. Ráhangolódsz igényeikre, és úgy tudsz eleget tenni nekik, hogy eközben nem veszíted el egyéniségedet vagy a magad boldogságát sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top