Horoszkóp

Napi horoszkóp (04.02. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

A Nap jelzi a hivatásban, életcélokban várható sikereket, a társadalmi, egzisztenciális emelkedést. Karriered valamilyen kapcsolatba kerülhet a kormányzattal, a társadalmi szervezetekkel. Felelősségteljes állásba vagy döntési pozícióba kerülhetsz. Befolyásos jóakarók egyengetik előmeneteledet vagy éppen karriered során, szerzel új barátokat. Sikereidet leginkább áldozatkész munkádnak köszöneted.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Munkatársaid, alárendeltjeid csalódást okozhatnak. Családi gondok megnehezíthetik az előrejutásodat. Jó alkalom mutatkozik, hogy csatlakozz valamilyen politikai tömegszervezethez, amelyben rangos funkciót vállalhatsz magadra. Nagy hatást gyakorolnak majd rád a hivatásbeli sikerek. Előnyödre változhat a beszédmodorod, szemléletmódod. Nem gyötör majd a lámpaláz, amikor nagyobb tömegeket előtt kell nyilatkoznod.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Lelkivilágod kiegyensúlyozottabb lesz, és ez gyermekekhez való viszonyodban és érzelmi életedben is érezteti majd hatását. A Merkúr megengedi, hogy akár világnézeti, vallási, vagy kulturális hovatartozás szerint válogathatsz a különböző baráti körökhöz vagy társadalmi szervezetekhez való csatlakozási lehetőségek között. Nyelvi nehézségek akadályozhatják a kölcsönös megértést munkatársaiddal.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Felmerül egy utazás lehetősége, akár a család gyermekeivel, akár a kedveseddel együtt lépheted át a magyar határt. Ha munkavállalási engedély nélkül akarsz dolgozni külföldön, most fennáll a lebukás veszélye, akár bíróság elé is állíthatnak, ezért jól gondold, meg mit lépsz. Később stabilizálhatod társadalmi pozíciódat, pl. ingatlanörökséghez jutsz, vagy esetleg elárverezett vagyontárgyak révén javíthatsz anyagi helyzeteden.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A hozzád hasonló emberekkel keresd a barátságot, akik osztják erkölcsi, etikai nézeteidet. Megismerkedhetsz külföldekkel vagy idegen kultúrával is, de lehet, hogy hazánktól távol élő rokonaid hívnak meg vendégségbe. Foglalkoztathat a továbbtanulás gondolata is, pl. barátaid tanácsára jogi előtanulmányokba kezdhetsz, vagy akár belefoghatsz egy idegen nyelv tanulásába. Nem biztos, hogy törekvéseidet egyeztetni tudod mindennapos elfoglaltságaiddal.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Lelki békédet egy leginkább félreeső csendes zugban találod meg. A félrevonulás hátterében egy nászút is állhat kedvesed oldalán, de jelezheti egy új jövevény érkezését is a családba. Talán hivatásod kapcsán kell kutatómunkát végezned egy intézetben. Lehet azonban, hogy egyszerűen csak bezártnak érzed magad, mert nehéznek találod az alkalmazkodást, egy gyökeresen megváltozott környezethez.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A Jupiter erősíti a lehetőséget egy külföldi utazás lehetőségét – akár tengeren túlra – de ez valahogy nincs teljesen ínyedre, talán, mert el kell szakadnod emiatt meg szokott környezetedtől, testvéreidtől. Az utazás célja összefügghet üzleti vállalkozással, szerelemmel, gyermekekkel, üdüléssel, esetleg házassággal is. Felmerülhetnek bizonyos jogi nehézségek odakint, a legrosszabb esetben szíved választottjáról kiderülhet, hogy már házas.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

A bolygóállások felhívják a figyelmet a közlekedéssel kapcsolatos váratlan eseményekre, pl. elromlik az autóbusz, amelyikkel utazol, vagy a határon jut eszedbe, hogy otthon hagytad az útleveledet, vagy a VÁM-osok találnak olyan holmit a csomagjaidban, ami miatt vissza kell fordulnod. Az is előfordulhat, hogy idős nagybácsikádat neked kell orvoshoz vinned, mert asztmatikus tünetei vannak.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Az élet-halál nagy kérdései közelségében keresed azonosságtudatod megújulásának útjait, szellemi és testi síkon egyaránt. Engedj magadhoz minden új tapasztalatot, ígérő élményt, még ha szakítani is kell miattuk berögzött szokásaiddal, mert nagyon érdekes felfedezésben lehet részed. Igen aktív szerelmi életet élhetsz új társaddal, aki esetleg egy volt munkatársad is lehet.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A Hold a horoszkópodban jelzi az irányváltás iránti igényedet, az életcélok és a hivatás területén. Jelzi egyúttal azt is, hogy megérett az idő a szükséges pályakorrekciók végrehajtására. Ehhez jó alkalmat biztosít munkád révén elért népszerűséged. Optimizmusodat, egy picit megnyirbálhatja a lelkiismeret-furdalás, amelyet személyes kapcsolataidban bekövetkező jelentős változások miatt érezhetsz, teljesen indokolatlanul!


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ne a múlton merengj, hanem bátran nézz előre! Talán túl sötéten látod a világot, és benne saját helyzetedet, mert elzárkózol a nyílt párbeszédtől és nem is vagy kíváncsi mások véleményére. Úgy leragadhatsz a részletkérdéseken, hogy azután a fától nem látod majd az erdőt. Fontos, hogy pozitívan gondolkodj. Igyekezz helyreállítani a békét és harmóniát a társkapcsolatod Mars-Hold találkozóból hátramaradt romjain.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A környezetváltás most felér egy újjászületéssel. Érzelmi életed rendkívül kifinomulttá és gazdaggá válik, megújult belső erőkkel töltődsz fel és igen élénk érdeklődést, tanúsítasz a szokatlan élmények iránt. Némely Halak szülöttnek most lesz az eljegyzése, melyhez nagyon sok boldogságot kívánunk. Akik egyedül vannak, és a most ismerkednek meg párjukkal, hosszú kapcsolatra számíthatnak, vagy nagy lesz a kor- vagy egzisztenciális különbség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top