Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 16. kedd)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Nyílt vagy és őszinte, nem kell attól tartani, hogy hátba támadsz bárkit is. Lendületedért, bátorságodért csodál a környezeted. Eredményeidet sajátos módon érheted el. Nem veszed halálosan komolyan a munkát, hanem szeretettel, lendülettel végzed, élvezed, amit teszel, és örömöd telik az előrehaladásban, a hódításban, az elvégzett munkában. Így tudsz másokat is magaddal ragadni. Amitől elsősorban óvakodnod kell, az az elbizakodottság.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A Vénusz és a Mars találkozásában a szeretet és vonzódás igen kézzelfogható, dinamikus megnyilvánulásáról van szó, amely adott esetben kimondottan erotikus jellegű lehet. A két planéta közötti fényszög nagymértékben hozzásegít téged energiáid helyes levezetéséhez, az önkifejezés sikerességéhez. Ha a születési horoszkópod többi tényezője is kiegyensúlyozottságot mutat, akkor nagyra értékeli a környezeted melegszívűségedet, szeretetreméltóságodat.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ezen a héten a Merkúr és a Vénusz még közel vannak egymáshoz, különben is mindig egymás mellett járnak, hiszen legnagyobb távolságuk nem lehet több 76 asztrológiai foknál. A Merkúr és a Vénusz esetében az intelligencia és az egyensúly találkozik. A köztük fennálló kapcsolat jelenleg a harmóniakeresés, mivel a szépséghiány fokozottan vesz részt a tudatosság világában. Szükséged van arra, hogy intelligenciádat kifejezésre juttasd.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Tény, hogy az emóciók és a gondolkodás kölcsönhatásban állnak egymással. Az érzelmek befolyásolják a gondolkodást, és fordítva. Az érzelmi és a racionális oldal szoros kapcsolata nagy szerepet játszik a tanulásban, ugyanakkor a vitának, az ész állásfoglalásának az érzelmi terület töltést, elkötelezettséget biztosít. Egészséges gondolkodásmód, jó emlékezőtehetség jellemzi ezt a napot. Gondolkodásod nem lesz merev és száraz, érzelmi világod pedig nem lesz egyoldalú és elfogult.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma az ítélőerő és a spontán meggyőződés nagy részben fedik egymást, ezért nem nagyon tudsz távlatokban gondolkodni. Ennek eredménye a gyakori tévedés valamilyen belső nyugtalanság miatt. Ennek a beállítottságnak előnye, hogy saját nézeteidet könnyen elő tudod adni és jól tudod képviselni, erős szubjektív hatást gyakorolsz hallgatóidra. Meggyőző erővel beszélsz és logikus amit mondasz.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ma nem elégít ki a száraz tényekkel való foglalkozás. Öltözködésedben is a rafinált finomságok felé hajlasz. Hivatásodban ma inkább a művészeti irány érvényesül, ha a születési horoszkópodban a Vénusz az erősebb. Merkúr túlsúly esetén viszont valamely diplomáciai küldetés áll hozzád közelebb. Veszély akkor leselkedik rád, ha túlzásba viszed a hasznos és a szép összekötését. Ebben az esetben előbb-utóbb elveszel az érzések között, és tudásszomjad kielégítetlen marad.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Tűz és levegő találkozik ma. A Mars és Vénusz fényszöge erotikusan vonzó, magnetikus kisugárzást kölcsönöz neked. Ez a tulajdonságod, képességed, különféleképpen nyilvánulhat meg, ezt a szülői ház milyensége sokban meghatározza. Ha ugyanis szigorú nevelést kaptál, akkor érzékiségedet visszafogja, elnyomja és kellemetlen lesz a számodra, ha másokra spontán hatással vagy.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Más kárán tanul az okos, gondolod, és ehhez is tartod magad. Szeretsz beszélni, de ígéreteidet néha csak kis csúsztatással tartod be. Kerülöd az áldozatvállalást, és bizonytalanságodat nagyon jól tudod leplezni. Szeretsz titokzatoskodni, fantáziád gyakran elragad. Ugyancsak mozgalmas hetet hagysz magad mögött. Sokszor próbára tették a türelmedet, és csak azzal vigasztalódhatsz, hogy te sem bántál különbül másokkal.









Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Sok felesleges nyugtalanság, sőt talán nem túlzás, idegeskedés vár rád. Könnyen elveszted a türelmedet, amivel veszélybe sodorhatod az otthon nyugalmát, a családi békét. Talán azért történik mindez, mert sok mindent elhanyagoltál, amiről te is tudtad, hogy senki más nem végezheti el. A mulasztások pótlásával elejét veheted a vitáknak, de tudomásul kell venned, hogy újra és újra időzavarba kerülsz.







Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Csak azzal vigasztalódhatsz, hogy nem fáradsz hiába. Fellélegezhetsz egy kicsit. Elégedett, jókedvű napok várnak rád. Kondíciód kitűnő, tettvágyad irigylésre méltó, az eredménnyel pedig igazán elégedett lehetsz. Majd a párod, illetve a családod gondoskodik arról, hogy derűs hangulatod megmaradjon. Ebben az időszakban könnyen kezelhető, sőt befolyásolható is lehetsz, mert jóhiszemű és becsületes vagy.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A vitákban csak tisztes eszközökkel vegyél részt. Nem a naptár az oka annak, hogy ezek a napok túlságosan is változatosak, mozgalmasak. Minden azon múlik, hogy a kezdetekben mennyire vagy képes kihasználni a lehetőségeket, és elkerülni a tévedéseket. A folytatás egészen jónak ígérkezik. Nagyon sokat megengedhetsz magadnak, bár kénytelen leszel a megszokottnál is jobban alkalmazkodni másokhoz.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Nem annyira a világ kényszerít arra, hogy változtass jelenlegi helyzeteden, hanem mindezt önként teszed. Egy korábbi kívánságod teljesül, ha munkahelyet változtatsz. Valójában elég nehéz feladatot vállalsz magadra, de mindezt a siker reményében. Amit az ember nagyon régen szeretne, az akkor is örömet okoz, ha áldozatokkal jár. Képes leszel hamar beilleszkedni az új környezetbe, nagyszerűen alkalmazkodsz a kialakult helyzethez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top