Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 18. csütörtök)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Ne azért versenyezz, hogy társaidat le tudd győzni, hanem azért, hogy magaddal ragadd őket. Igen nagy kezdeményező erővel rendelkezel, azonban a túlzott törekvés miatt nem vagy képes energiáidat egy célra irányítani, vagy pedig túlerőlteted magad. Elvárásaid hatalmasak, eredményeid ehhez képest sokszor szerények. Ezt te érted a legkevésbé, pedig csak meg kellene fontolnod a mondást: aki sokat markol, keveset fog.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Olyan tevékenység a legmegfelelőbb a számodra, ahol három kiváló erényedet: a spontaneitásodat, esztétikai érzékedet, és csoportmunkára való készségedet érvényesíteni tudod. Olyan képességeket kaptál, hogy általad megnövekedhet a világban a megértés, az együttműködés és a szeretet. Viszont a Vénusz most kellemetlen fényszögben áll a Marssal. Ennek következménye a feszültség. Erotikus kisugárzásod szinte magnetikus, amit azonban nem tudsz feltétlenül kiaknázni.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Sikeres vagy, mert tudod, hogy hogyan kell elkerülni az összetűzést és a nyílt konfrontációt. Többnyire, de most különösen, ragaszkodsz a kellemes klímához, a szép környezethez. Bármilyen hivatást is gyakorolsz, tevékenységedben a szépség és a formaérzék most nagyon meg fog mutatkozni. A szépet és a hasznosat össze tudod kötni. Azonban nem kell feltétlenül művésznek lenned, de annyit megkockáztathatunk, hogy formaérzéked különösen fejlett.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Könnyedén tanulsz, hiszen értelmed a jó Hold-Merkúr kapcsolat erejével mozgósítja egész érzelem világodat, ösztönös tapadásodat. Egyúttal a tanulásban olyan fontos tényezők, mint az emlékezet, asszociáció, fantázia, stb. a Holdhoz kötődnek. A Merkúrnak a tanulásodban most irányító szerepe van, nemesíti, rendszerezi az ismeretanyagot, amit be kellene fogadnod. Ugyanakkor biztosítja, hogy az érzelmek ne ragadjanak magukkal parttalan csapongásba.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma nehezen találod meg az egyensúlyt, gyakoriak az érzelmi ingadozások. Olykor nem a megfelelő formában fejezed ki vágyaidat, elképzeléseidet, ezért könnyen félreérthetnek mások. Elsősorban érzelmi életedben fordulhat elő félreértés, félrecsúszás. Nem tudod a kapcsolat kezdetén kellő hangsúllyal megértetni saját vágyaidat, elképzeléseidet, könnyen engedsz ott, ahol nem lenne szabad engedni, és makacs vagy ott, ahol köthetnél kompromisszumot is.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A tevékenységed szempontjából kiemelkedő lesz ez a mai nap. Átlagon felüli egyénnel áll szemben a környezeted, aki éles elmével, fáradhatatlanul küzd céljaiért. Szellemi téren a gyorsaság jellemez. Erős vagy, naprakész véleménnyel, állásfoglalással. Véleményformálásodban nyílt, öntudatos, véleménycserére, vitára kész. Gondolkodásod és cselekvésed harmóniában áll egymással.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Csak arra kellene ügyelned, hogy ne akard a magad ritmusát, elképzelését, életvitelét rákényszeríteni másokra. Ha hosszú távú komoly kapcsolatot szeretnél, akkor tudnod kell kompromisszumot kötni, ami azt jelenti, hogy a másik ember vágyait, elképzeléseit is figyelembe kell venned. A másik sajátosság a szülői házzal kapcsolatban az ellentétes nemű szülővel való viszonyod. A marsi-vénuszi belső izzás egyfajta vonzás-taszítás érzését eredményezheti.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ha van családod, akkor otthonod és gyermeked állít szinte megoldhatatlan problémák elé. A nemzedéki ellentéteket ügyesen kellene kezelned ahhoz, hogy ne okozzanak súlyos és jóvátehetetlen hibákat. Mozgass meg minden követ, tárj fel minden forrást annak érdekében, hogy minél több pénzt tudj szerezni. Szükséged lesz tartalékokra, mert csak így kerülheted el a várható későbbi válságot.









Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Munkahelyeden is több higgadtságra, diplomáciai érzékre volna szükség, mint amennyire pillanatnyilag képes vagy. Nem kerül nagy erőfeszítésedbe, hogy megőrizd a jó kapcsolatot a főnököddel. Talán az volna a leghelyesebb, ha egy pár napot szabadságra mennél. Így lesz elég időd arra, hogy magánéletedben rendet teremts, vagy megőrizd a nyugalmat, biztonságot. Senki másra nem számíthatsz, csak önmagadra.







Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Akik eddig barátként támogattak, segítségedre voltak, azok inkább terhet jelentenek ebben az időszakban. Otthonodért, családodért is komoly anyagi áldozatokat vagy kénytelen hozni. Ezt elkerülni ugyan nem lehet, de jó beosztással mindenképpen csökkentheted. Meglehetősen nehéz helyzetbe kerülhet partnered, vagy házastársad. Az ő gondjaiból is bőven kijut neked, alaposan gondold meg minden szavad, és még jobban gondold át a lépéseidet.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Sokszor elveszíted az önbizalmadat. Ilyenkor gyakran kapkodsz és meggondolatlanul cselekszel. Együttérző vagy, hamar meghatódsz, és mindenkin szívesen segítesz. Mindig az sikerül a legnehezebben, amit az ember leginkább szeretne. Felkészülhetsz rá, hogy esetleg leküzdhetetlen akadályokba kell ütköznöd. Az is igaz, hogy amit csak nehezen kapunk meg a sorstól, annak kétszeresen tudunk örülni.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Ha végre kiharcolsz valamit, az bőséges örömet jelent, feledtetve a korábbi fáradságot és izgalmakat. Összességében eredményesen fogod zárni ezt a hetet. Családodban elsősorban a félreértések miatt áll minden a feje tetejére. A munkahelyeden is bőven akadnak megoldásra váró problémák. Talán az volna a legjobb, ha semmivel sem törődnél igazán. Barátaid közül éppen azokra számíthatsz a legkevésbé, akikben a leginkább bízol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top