Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 01. csütörtök)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A kérdés itt az, hogy mennyire tudod kordában tartani a Jupiter túlcsorduló terjeszkedési hajlamát. Ha kellő önfegyelmet tanúsítasz, és semmit nem viszel túlzásba, akkor most mélyebb személyes belátásra tehetsz szert. Különösen a túlzott önbizalomtól és önző viselkedéstől tartózkodj. Ha most megengeded magadnak az uralkodást, és mások hátán próbálnál feljebb kapaszkodni, sikered nem maradhatna tartós.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ha felismernéd, hogy nem tudsz még mindent, sok dolog van még, amire nem tudod a választ. Az anyagi siker helyett el kell kezdened belül keresni az igazi válaszokat. Itt az ideje, hogy a fejlődés útjára lépj. Ez nem azt jelenti, hogy kolostorba kell vonulnod, csak ne az anyagiak töltsék ki minden érdeklődésedet. Jobb, ha szabadságot veszel ki, akár egy rövid időre is, legalább is próbálj minél kevesebb kötelezettséget vállalni.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Jövőtervezés, adásvétel és döntéshozatal. Ez mind szerencsés elfoglaltság erre a napra. Egyszerre látod egészében és részleteiben is a képet, bár hajlamos leszel lebecsülni a részletek fontosságát. Kerüld el ezt a csapdát és ne vállalj be túl sokat, akkor minden rendben lesz. Kedvező és szerencsés híreket továbbíthatsz vagy kapsz, ami tükrözi jelenlegi pozitív hozzáállásodat és jó érzéseidet.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Kiváló tranzit ez a jogügyletek lebonyolításához. Az ilyen jellegű megmérettetések a számodra sikeres kimenetellel kecsegtetnek, főleg annak köszönhetően, hogy képes leszel jól megtervezni és előkészíteni a dolgokat. Ilyenkor az ember megbizonyosodik saját hitében, csakhogy az, amiben hisz, nem biztos, hogy helyes és igaz. Makacs és akaratos, önfejű lehetsz ma. Nagyon tisztán értelmezed a magad körül látott, hallott dolgokat, akár jók azok, akár rosszak.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Hogy jó lesz-e ez a nap vagy rossz attól függ, hogy miképpen vélekedik az ember önmagában, és mire ösztökéli magát. Egyszer felépítettél magadban egy szemléletet és ahhoz ragaszkodsz. Ha ez a határozott folyamat reális, akkor előrejutsz azáltal, hogy ragaszkodsz hozzá. Ha irreális, vagy csak önző egyéni célt szolgál, akkor rossz irányba vezet előre. Kitűnő időszak ez, ha az igazságosság, a helyes véleményalkotás megérése után következik be. Ez esetben a helyes utat követve nyereséghez jutsz.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Népszerűséget és előmenetelt érsz el becsületességed és kitartásod által, és olyan jelentős emberek kedvtelése által, akik értékelik ezeket a dolgokat. Ha előbb következik be ez a tranzit, mint ahogy a helyes véleményalkotás kialakul, akkor érzékeny időszak ez, és hajlamainak megfelelően felfelé vagy lefelé vezeti az embert. Bármerre is vezessen, megtapasztalhatod, hogy mit eredményezett a hajlamod, és előbb-utóbb levonod magadban a tanulságokat.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ma neked kell a kezdeményező szerepet vállalnod. Ez egy ragyogó időszak a tervezés, döntéshozatal, kommunikáció és probléma megoldás terén. Mindenféle adásvétel, szerződéses tárgyalás, üzletkötés szerencsésen alakul. Pozitív hozzáállásod a kulcs mindezekhez. Forgalmas időszakra számíthatsz kommunikációs téren. Rég nem látott emberek kereshetnek meg. Jó hírek érkezhetnek barátaid közvetítésével.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ha van is bizonyos nézeteltérésed másokkal, akkor most itt a ragyogó alkalom, hogy rendezd őket. Őszinte és tapintatos modorod uralja ezt az időszakot, és mindenki örülni fog az eredményeknek. Ez most a pozitív érzések és optimizmus időszaka. Vállald a kezdeményezést és menj elébe a lehetőségeknek, akkor minden simán fog alakulni. Jó időszak beszerzések vagy értékesítések lebonyolítására, jövő tervezésre, elképzeléseid végrehajtására.









Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Realitásérzéked most nem áll a helyzet magaslatán. Biztosítsd, hogy mindent tudj mindenről, mielőtt nagyobb beruházásba fognál, vagy nagyobb költségekbe vernéd magad. Figyelj arra, hogy a tények valóban tények legyenek. A Neptun tudja hogyan keltsen gyönyörű szép, de haszontalan illúziókat. Elképzeléseid gyakorlati alkalmazása kerül próbatétel elé. Ne add fel, de tartsd nyitva a szemedet.







Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Reformtörekvések, új tervek és ötletek, változtatási törekvések, utazások tarkítják a napodat. Kellemes meglepetések, pénzbeli előnyök, érdekes ismeretségek, gyakori szívügyek várhatók, azonban ezek nem maradandó értékűek. Ne nyiss pezsgőt, míg nem vagy biztos a dolgodban, de néha hirtelen anyagi gyarapodást vagy előrelépést hoz ez a bolygóállás. Kedved támadhat egy kis szerencsejátékra is, ami vagy bejön, vagy nem.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ösztönzőleg hat rád ez az időszak. Fogékonnyá válsz az új és kihívó elképzelésekre, felfogásod gyors és a problémákkal könnyedén megbirkózol az új perspektívák fényében. Fáraszt majd a megszokott rutin és változtatni kívánsz az életeden. Kilátásaid javulnak. A váratlan események lehetővé teszik az előrelépésedet. Ösztönzőleg hat ez az időszak. Temperamentumosság kíséri ezt a lényegesen alkotó időszakot. Legyőzhetsz minden akadályt, amely a szabad önkifejezés útjában áll. Magas szintű, de nemes önbizalom jellemez majd.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Pénzbeli sikerek várhatók, kedvezőek az aspektusok hivatalokkal és hivatalos szervekkel, idősebb emberekkel fenntartott kapcsolatokban, valamint ingatlan és telekügyekben. Viszont türelmetlenné válhatsz a kötöttségekkel szemben, és ha egy mód van rá, szabadulni akarsz tőlük. Ez jelenthet munkahelyváltozást vagy üzleti terjeszkedést. Így vagy úgy, a változás hosszú távon előnyödre szolgál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top