Horoszkóp

Heti horoszkóp 2006. június 05-tõl 11-ig





Kos

Ezekben a napokban érzelmi életed újra egyensúlyba kerülhet, szükséged is van a harmóniára, nehéz időszak áll mögötted. Végre ismét könnyedén haladsz céljaid elérése felé, újabb és újabb ötletek látnak napvilágot, s ezekkel még környezetedet is le tudod nyűgözni. Megújult energiatartalékaiddal azért légy tekintettel családodra, barátaidra, ők nem biztos, hogy bírják tartani veled a lépést.
Szerelem: Kiváló napoknak nézel elébe, ha pároddal a jövőt kívánjátok megalapozni. Legyen szó lakásvásárlásról, nyári utazásról most csak jól dönthettek. Ha még magányos vagy, nem kell aggódnod, igazán jó napok követik egymást egy új kapcsolat kialakításához.







Bika


Lehet, hogy úgy érzed, nem mennek jól dolgaid ezekben a napokban, de ez nem véletlen. Ugyan rengeteg ötleted lenne, melyek megvalósításra várnak, de ez a hét nem kedvez annak, hogy ezekbe belevágj. Hagyd magad most sodortatni az árral, s várd ki a jövő hét sokkal kedvezőbb csillagállását. Most lépten-nyomon falakba, gátakba ütközöl, felesleges pazarolni az energiáidat.
Szerelem: Szerelem terén is stagnáló időszaknak nézel elébe, de ne aggódj, ez nem a kapcsolat végét jelenti. Szingliként kicsi az esélye, hogy most találod meg az igazit, de a jövő hét már ennek is kedvez.







Ikrek


Bizony jó dolog az, ha valakinek önzetlenül segítesz, de ezt ne erődön és lehetőségeiden felül tedd! Ez hosszú távon mindenképpen káros lehet, sőt az eredményt tekintve az is előfordulhat, hogy annak ellenére teszel rosszat valakinek, hogy ez szándékodban állt volna. Próbálj meg inkább néhány napra kikapcsolódni, ugorj fejest egy jó kis hétvégi kirándulásba, buliba, szükséged van pihenésre, csak így tudsz újra feltöltődni energiával.
Szerelem: Szerelem terén viszont nincs ok aggodalomra, dolgaid rendben mennek, töltsétek házon kívül a hétvégét. A magányos Ikrek számára is a hétvége kínálja fel egy új szerelem berobbanásának a lehetőségét.







Rák


Merkúr jó hatásának köszönhetően igen kellemes benyomást teszel mindenkire, akivel most ismerkedsz meg, s még az is előfordulhat, hogy valaki többet szeretne tőled az egyszeri találkozásnál. Ez önbizalmadat is megerősíti, s ezt más életterületeden is kamatoztatni tudod. Most arra is képes vagy, hogy jelentős változást eszközölj mindennapjaidba, egy költözés, új munka, netán egy vagyontárgy megvételével.
Szerelem: Szerelemben sincs okod panaszra, itt az idő, hogy néhány új ötlettel felfrissítsd a hétköznapokat. Ha még a szingli szó társul hozzád, nézz alaposan körül, lenne jelentkező, aki komoly érdeklődést tanúsítana irántad.







Oroszlán


Mars a jegyedbe lépett, ennek köszönhetően mostanában kissé agresszívvá válhatsz, s nem a megfelelő módon kommunikálsz környezeteddel. Nehezen értesz szót másokkal, s könnyen veszekedésekbe bonyolódhatsz, szinte indokolatlanul. A legjobb megoldás az lehet, ha egy ici-picit magadba szállsz, s átgondolod, ha veled viselkedne így valaki, mit szólnál hozzá. Nyilván nem esne jól, ezért próbáld meg tudatosan visszafogni magad.
Szerelem: Érzelmi téren is konfliktusokba bonyolódhatsz. Vigyázz, ne sértsd meg partnered, nagy baj lehet belőle. Egyedülállóként az ismerkedést inkább halaszd a jövő hétre.







Szűz

A „partra vetett hal” érzés keríthet hatalmába a hét elején, de szerencsére ezen szerdára túl is teszed magad. A tehetetlenség érzése kellemetlenül érint, hirtelen nem is tudsz vele mit kezdeni, s terveid kivitelezésében is hátráltathat. Tudatosan kell levetkőznöd magadról ezt az érzést, és erre alkalmazhatsz akár testmozgást, jógát vagy egyéb mentális gyakorlatokat is. Amint újra eléred az egyensúlyi állapotot, energiaszinted megnő, s lényegesen jobban fogod érezni magad.
Szerelem: Valaki a héten váratlanul kinyilváníthatja feléd, hogy nagyon vonzódik hozzád. Ha párt keresel, akkor nincs baj, de ha elkötelezett vagy, partnerednek csalódást okozhatsz, ha hízeleg neked az udvarlás.







Mérleg

Kiválóan működik a hatodik érzéked, s ezt most jól ki is tudod használni. Akaratlanul képes vagy mások gondolataiba látni, tisztába kerülhetsz eltitkolt, rejtegetett dolgaikkal. Persze semmiképpen se élj vissza a helyzettel, ne használd ki mások gyengeségét, ne légy tapintatlan, fogadd el a helyzetet. Ennek a képességednek inkább vedd gyakorlati hasznát, hiszen már előre kiszámíthatod, hogy például munkád területén mi lesz a következő lépés, amivel szembesülnöd kell, így könnyedén felkészülhetsz rá.
Szerelem: Érzelmek terén is jobban átlátod most saját helyzetedet, épp ezért nem ártana egy alapos beszélgetés partnereddel, hogy tisztázzatok mindent magatok körül. A magányos Mérleg számára a pénteki nap rejti egy új ismeretség lehetőségét.







Skorpió

Ezekben a napokban szükséged lesz koncentrációkészségedre, mert nagyon oda kell figyelned arra, hogy munkahelyeden, üzleti tárgyalásaid vagy családi programok során, milyen megnyilvánulási formákat használsz a téged körülvevő emberekkel szemben. A kívülállók is érzik bizonytalanságodat, s ilyen körülmények között könnyen előfordulhat, hogy mások rosszul értékelnek téged, s ez önbizalmad csökkenéséhez vezethet.
Szerelem: Párkapcsolatodban is adódhat némi félreértés, de szerencsére a hétvégére fordul a kocka, és javul a helyzet. A magányos Skorpió, – ha első randijára készül – próbáljon titokzatos maradni, hogy esélyt adjon a második találkozás lehetőségére.







Nyilas

Számos kisebb konfliktus lehetőségét rejti a hét eleje, de a második felére végre megtalálhatod a közös hangot mindenkivel, s az eltérő vélemények ellenére is képes leszel veszekedés nélkül lebonyolítani a megbeszéléseidet, sőt érzelmileg fel is töltődsz a hét végére. Hidd el, jobban teszed, ha elfogadod mások eltérő világnézetét, s nem az ellenséget látod a téged körülvevő emberekben.
Szerelem: Ez a hét építő lesz meglévő kapcsolatodban, itt van a lehetőség arra, hogy minél többet legyél pároddal. Új szerelem áll a magányos farkasoknak is, ne mondj nemet egyetlen meghívásra sem!







Bak

Számos találkozás lehetőségét rejti a hét. Új munkakapcsolatok, régi barátok, esetleg egy régi nagy szerelem is felbukkanhat az életedben, s ez igencsak a meglepetés erejével szolgálhat számodra. Légy mindenképpen óvatos, ne higgy el mindent elsőre, amit egy régen látott ismerős mond. Könnyedén megégetheted magad. Ne adj kölcsön, ne vegyél fel hitelt, a heti csillagállás nem kedvez a pénzügyi lehetőségeknek.
Szerelem: Ha egy régi szerelem tűnne fel életedben, ne adj lehetőséget arra, hogy ismét levegyen a lábadról. A dolog mindenképpen kedvezőtlenül végződik, különösen, ha van stabil párkapcsolatod.







Vízöntő

Számos új ötlet pattanhat elő belőled ezekben a napokban, s környezeted is vevő ezekre a lehetőségekre. Légy nyitott, s ha valaki felajánlja a segítségét, hát fogadd el gondolkodás nélkül. Nagy tervedet egyedül most nem tudod megvalósítani, csak külső segítséggel, az pedig szinte magától jön. Gondold végig alaposan az első lépéseket, és nyugodtan vágj bele az ismeretlenbe. Nem fogsz csalódni.
Szerelem: Ha még a magányosok táborát erősíted, akkor fordulatnak nézel elébe, különösen a csütörtök és a péntek kedvező számodra. Ha viszont elkötelezett vagy, akkor újabb nagy lépést tehetsz a partnerkapcsolatban.







Halak


Úgy érezheted, nem mennek a dolgaid, nem sok kedved van dolgozni, pedig lenne számos elvégzendő feladat. Inkább egy álomvilágban élnél, ha tehetnéd. Ezt csak alacsony energiaszintednek köszönheted, és annak, hogy jó ideje nem pihented ki magad alaposan. Ez az időszak inkább arra alkalmas, hogy művészetekkel, elvont dolgokkal töltsd ki az idődet. Próbálj ki olyan dolgokat, melyekre eddig csak vágytál.
Szerelem: Szerelemben is az unalom lehet úrrá rajtad, pedig csak az akaratodon múlik, hogy mennyi újdonságot viszel a mindennapjaitokba. Ha párt keresel, akkor mosolyogj egy kicsit többet, egy magányos ember sem vágyik szomorú társra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top