Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 08. csütörtök)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Olyan dolgoktól vagy képes félni, amelyek mások számára nem ijesztők, például a sötétségtől. Gyakran olyan, nehezen leírható érzésed van, mintha a talaj kicsúszna a lábad alól. Az álmok és más irracionális dolgok gyakran betörnek életedbe, és elbizonytalaníthatnak. A környezetednek ezt a félelmet mint tényt el kellene fogadnia, és komolyan kellene vennie. Ha azt mondják, hogy csak képzelődsz, rögtön az a benyomásod támad, hogy félelmeiddel egyedül maradtál, senki nem ért meg.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Nagyon érzékeny vagy mások örömével, szenvedésével szemben, mindenkinek segíteni szeretnél. Sok alkalmat kell találnod mások kiszolgálására, hogy megtanuld, mikor van igazán szükség a segítségedre, és mikor akarnak mások csak magukhoz kötni, és önmaguktól függővé tenni. Fontos, hogy környezeted segítőkészségedet látva, ne követeljen túl sokat, ne terheljenek túl a problémáikkal. Hamar hibásnak érzed magad, ha nem tudsz segíteni. Nem akarsz gyengének, tehetetlennek látszani.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nagyon élénk a fantáziád. Lehet, hogy sok időre van szükséged, míg megtanulhatod, hogy kapcsolhatod össze gazdag belső énedet a külvilág valóságával. Gyakran megpróbálod a valóságba átültetni, amit fantáziád alkotott. A kudarcok megtaníthatnak, hogy a fantázia és a valóság két különböző világ, különböző lehetőségekkel és korlátokkal. Ezekkel a próbálkozásokkal valami határok nélkülit kellene megpróbálnod zárt formába önteni, és így vizsgálni az ehhez kapcsolódó szabályokat. Ezen az úton tudod lépésről lépésre legyőzni félelmedet, a forma nélküli és irracionális világgal szemben.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Most nehezen választod ki, hogy mi a jó a számodra, és ezt nehezen is tudod élvezni. Nem érted, mi a szép és a jó a csokoládéban, a ruhában, a szobaberendezésekben. Erős igényed van a szeretetre, az odafigyelésre, de ugyanakkor az a benyomásod, hogy azt ki is kell érdemelni. Azt hiszed, csak akkor szeretnek, ha ügyes, kedves vagy. Így hamar el lehet veszíteni a ragaszkodást, és könnyen válsz távolságtartóvá.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Meg kell tanulnod, hogy kapcsolataidban a kétoldalú figyelem, a megbízhatóság és a hűség alapjaira építs. Valószínűleg minden alkalommal szomorú vagy, és a hibát magadban keresed, ha egy kapcsolatod tönkre megy. Fel kell ismerned, hogy képes vagy önmagadat adva egy stabil barátság kialakítására. A kreatív tevékenységek, a szép ruhák tulajdonlása az értékbecslés kialakulást segítik. Természetesen ez nem lehet a szeretet pótlása, de segíthet neked a saját értékeid felismerésében.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A mai naphoz a Marsikus elv áll közelebb. Ezáltal a hatalmi pozícióban lévő személyek számodra kihívást jelentenek. Csodálod felettesed erejét és hatalmát, megpróbálsz egy kicsit a nyomába is lépni. Ebben a marsi elvek segítenek, erős akarattal környezetedet erőfitogtatásra kényszeríted. Az a nem feltétlenül kellemes feladat vár rájuk, hogy felvegyék a harcot veled. Szembe kell veled szállniuk, hogy érezd az ellenállást és küzdhess ellene. Célod ma az érvényesülés, bármi áron.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Egy olyan sport tevékenység, amelyhez versenyszellem szükséges, és kemény bevetést követel, segíthet erőid helyes mederben terelésében. Lehet, hogy nem tetszik a környezetednek a kissé erőszakos, akaratos viselkedésed, a veszekedés a kollégákkal, de ezek gyakorlási lehetőséget jelentenek a számodra. Olyan feladatokra van szükséged, amelyeket egyedül is képes vagy megoldani, és korodnak megfelelő felelősségtudatot követelnek meg tőled. Ezek a feladatok önbizalmat adnak neked.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Mindig a tökéletességre törekszel. Ha a feletteseid még jobb eredményekre ösztönöznek, elkeseredetten fogsz küzdeni. A becsvágy és keménység zárkózottá és magányossá tehet téged. Már így is sok kötelességtudat és munkavágy halmozódott fel benned, inkább játékra, szórakozásra kellene téged bátorítani. Ha hagyják, hogy a lágyabb oldaladat felszínre hozhasd, akkor tettvágyadat beleérzőn és fair módon éled ki. Képességeidet – céltudatos munka, magas teljesítmény – kibontakoztathatod. Ha ehhez a szívedet és értelmedet is hozzáteszed, nyitva áll előtted minden ajtó, hogy felelősségteljes, vezető beosztásba kerül.









Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Az álmok és a valóság talaja között lebegve keresed a helyed. Egy részről a megadott határokat szeretnéd áttörni, és így ötleteidet megvalósítani, másrészről újra és újra át kell élned, hogy a valóság törvényeit nem lehet kikerülni. Ötleteidnek csak kis része valósítható meg. Ezt a tényt szem előtt tartani nehéz és kellemetlen, hol az egyik, hol a másik mellett döntenél. Így elképzeléseidet feladod, és azt teszed, amit a társadalom megkövetel, de szükséged van olyan területre, ahol nincsenek határok és szabályok.







Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Számodra a hatalom központi kérdés. Csodálsz mindenkit, akinek a kezében hatalom van, hódolatot, tiszteletet érzel velük szemben. Legbelsőbb vágyad, hogy te is ilyen erős személyiséggé válj. A szabályok, a szigorúság, a keménység közel állnak hozzád. Képekben elmesélve azt mondhatjuk, hogy a hátad túl merev, meg kell tanulnod, hogy szükség esetén meg is kell hajolnod. A sok szabály között el is veszhetsz, de ha érzékelsz egy könnyed megjegyzést, egy kedves gesztust, az a megfelelő pillanatban segíthet kijutni az előírások sötét erdejéből.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ma nálad a fegyelmező, rendszerező elv nem tud érvényesülni. Az élet színpadán a bolygók játékába nincs beleszólásod, energiád megreked. Nehéz megtalálni a helyes mértéket. Vannak területek, ahol túl kevés szabállyal találkozol. Ma inkább minden területen káoszról beszélhetünk. Mindenütt otthon tudod érezni megad. Társasági összejövetelekben kimondottan jól érzed magad. Lehet, hogy a szeretetet, az elismerést a külvilágban találod meg.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Meg kell tanulnod, hogyan tudod terveidet megvalósítani. A szabadságot nem szabad az állhatatlansággal összekeverni. Környezeted úgy tud támogatni, ha több kitartásra szoktat, miközben a vágyott szabadságot biztosítja számodra és apró dolgokon keresztül bemutatja a szabadság és függetlenség előnyeit és hátrányait. Így fogod megtalálni a saját utadat, egy utat, amelyben sok irányváltás van, kevés egyenes szakasszal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top