Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 08. szombat)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Mivel mércédet eléggé magasra tetted, sok időbe telhet, míg olyan társra találsz, aki megfelelően teljesíteni tudja az igényeidet. Ez az idő nem haszontalanul telik el, mert jobb, ha egy ideig inkább egyedül vagy, mintha egy méltatlanra fecsérelnéd az idődet. Bár nyíltan valószínűleg nem vagy agresszív, félelmetes tulajdonságod, ahogy helyére tudsz tenni egy túlságosan szemtelen partnert.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A félreértések egy része abból ered, hogy elfelejted, vagy nem vagy hajlandó kedvesed tudomására hozni, hogy mi a baj. Azt várod tőle, hogy érezze meg a nehézségeket anélkül, hogy te egy szót is szólnál, ami csak még nagyobb problémákhoz vezethet. Mielőtt bírálnád, bizonyosodj meg arról, hogy kedvesed érti a te problémádat, és azt is, hogyan akarod ezt kezelni.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Néha célt is téveszthetsz, ha rossz szavakat választasz ahhoz, hogy megértesd magad kedveseddel. Ezért ha úgy látod, hogy a szavak nem érték el a kívánt hatást, dolgozd ki, és határozd meg világosabban a problémát. Másrészt lehet, hogy túl komolyan veszed kedvesed megjegyzéseit, úgy értelmezed, hogy ugyanolyan súllyal bírnak, mint a tied. Mielőtt eldöntenéd, hogy mennyire komoly egy kritika, várj, amíg megismétlik, ez a hangsúlynak általánosabb kifejező eszköze, mint a te intenzitásod.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Az álmok valószínűleg olyan húrokat pendítenek meg az egyéniségedben, aminek felszínre kell kerülni, és meg kell vizsgálni őket újonnan felfedezett éleslátásoddal. Hajlamos vagy arra, hogy tépelődj a kapcsolat dolgain, és sok időt töltesz a legkritikusabbnak tűnő aspektusok tisztázásával. Ezért valószínűleg te vagy az, aki a hosszú távra szóló döntéseket hozza, míg kedvesed inkább a napi ügyeket intézi.








Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nyugodtan használd fel kedvesed fantáziadús ötleteit és irányvonalait. Biztosan nem akarod, hogy ezek váratlanul érjenek, de ha kapsz valami előrejelzést, élvezetet találhatsz sok mindenben, ami eddig még nem történt meg veled. Általában szép lassan haladsz az örömökben, nem harapsz többet valamiből, mint amit meg is tudsz rágni. Hosszú időszakon keresztül vagy képes örömödet kiterjeszteni, ezért sosem fogysz ki a lehetséges jó alkalmakból.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nem hagysz ki egyetlen alkalmat sem, hogy kedvesednek és önmagadnak örömet szerezz. Ez nagyszerű tulajdonság, de megőrjíthet téged, és kedvesedet is. A részleteknek szentelt túl sok figyelem elhomályosíthatja a kapcsolat átfogó irányvonalát. Élvezd a szerelem változatosságát, főleg ha azt a párod javasolja, és nem neked kell az ihletet adni ezen a téren. Időnként féltékeny vagy a kedvesedre, különösen, ami a fizikai hűséget illeti.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ne figyelmeztesd örökké partneredet személyes kudarcaira, főleg amikor te sikeresen oldottál meg egy helyzetet, a kedvesed pedig nem. A harmónia érdekében hagyd annyiban a dolgot. Másképpen a hasonló helyzetekben partnered összeütközésbe kerülhet veled. Lehet, hogy különleges tehetséged van a saját kapcsolatodon kívüli problémák döntőbírájának szerepét vállalni, ami kreatív megnyilvánulási alkalom lehet neked.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Hosszú ideig emlékszel egy vonzalomra, drágának tartasz egy régi kedvest jóval az után is, hogy mindketten más kapcsolatba léptetek. Ha kedvesed segít neked egy kritikus időszakban, ezerszeresen is jutalmazod. A valódi értéket nézed, nem csak azt, hogy jótevőd mennyi erőfeszítést tett. Mivel igen intenzív vagy, hajlamos leszel a szélsőségekre a szerelemben, mind érzelmileg, mind fizikailag. Hasznos egy vidám partner, aki meg tud nevettetni, ha túl hevessé válsz.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha bonyodalmak bukkannak fel egy kapcsolatodban, nézd a dolgok napos oldalát, vidítsd fel a kedvesedet és saját magadat. Legyél biztos abban, hogy együtt megoldjátok a problémát, és minden jól végződik. Ha a negatívumokat nem vagy hajlandó búskomoran fogadni, máris száműzted a bánatot, és erősítetted egyetértéseteket, nem annyira az eltökéltség, mint inkább a remény és a jó kedv segítségével.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Elég türelemmel rendelkezel ahhoz, hogy elfogadd a jót a rosszal együtt, és működőképes, hosszú távú kapcsolatot alakíts ki. Nem ugrasz fejest egy kapcsolatba csak a kapcsolat kedvéért, inkább vársz egy olyan partnerre, akivel a kapcsolatod teljes és érdekes. Párod segítségével próbáld legyőzni veled született konzervatizmusodat, mert ez még több szikrát és izgalmat visz a kapcsolatba.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Megvan az a képességed, de nem feltétlenül a hajlamod, hogy több erős kapcsolatot is fenntarts minden baj nélkül. Azonban valószínű, hogy ez partnereidnek sokkal nehezebb, ezért ügyelj arra, nehogy az érzelmi megterhelés túl sok legyen rajtuk, ha kevésbé bírják, mint te. Ha egyszer lenyugodtál, nem moccansz. Ez inkább kényelem, mint kedv szempontja, ezt ellensúlyozhatja egy olyan partner, aki több-kevesebb változatosságot biztosít, szükség szerint.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Mikor megtaláltad a megfelelő tulajdonságokkal rendelkező partnert, akkor a végletekig önfeláldozó tudsz lenni, hogy a kapcsolatot tovább tudd vinni. Ez csodálatraméltó vonás, de nem pótolhatja azt, hogy a problémákkal együtt kell szembenéznetek. Egy érzelmileg nehéz helyzetben ne engedd, hogy a szerelem elvakítson, hogy a végén fájjon, minden kapcsolatban vannak ilyen fázisok. Olyan társsal jársz a legjobban, aki gyakorlatiasabb, mint te.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top