Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 24. hétfõ)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A Szaturnusz kellemesen mosolyog ma, de egész héten is a Kos jegyére, igazán nem lesz okod panaszra. Ez a bolygóállás a ragyogó életerőre, valamint az intellektuális képességekre irányul. Elég erőteljes sugárzást kap ma a Napod, így anyagi sikereket, tekintélyt jelez. Gyakorlatiasságodat növeli, bár kevés a vidámság, a társas öröm. Ha a születési horoszkópodban a Nap az erősebb, akkor ma kissé lusta leszel, és nem szabadna komoly ügyeket intézned.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Megbecsült, becsületes ember hírében állsz, de egész életedben, így most is, komoly kemény munkával tudsz csak vagyont szerezni. Vagy: nagy társadalmi emelkedést is elérhetsz, ami nem jár együtt megfelelő anyagi sikerrel. Két dolog lehetséges, vagy nem érdeklődsz anyagi természetű dolgok iránt, ilyen törekvéseid nincsenek, de mégis ezekkel kell törődnöd ma. A másik lehetőség, tehetséges és törekvő ember vagy, akit az akadályok hátráltatnak és nincs ma szerencséd.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Jobban oda kellene figyelned ma a viselkedésedre. Könnyen megszűnhet az objektív gondolkodás, előítéletekkel viseltetsz mások iránt, és mások véleményével szemben nagyon türelmetlen lehetsz. Ma semmiképpen se foglalkozz elvont dolgokkal. Ha a személyes horoszkópodban a Merkúr bolygó negatív helyzetben van, akkor ma az akarati erő túllő az értelmi korlátokon. Nem lehet rád mondani, hogy nagyon rugalmas lennél.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ma a Hold kellemetlen fényszögben találkozik a Jupiterrel, ez az állás az önbizalmadat alaptalan gondtalansággá változtatja át. A kínált „kegyek” kiábrándító eseményeken, csalódott reményekben fordulnak ellenkezőre. A barátok alattomos ellenséggé válhatnak. Valósággal vonzod a hamis és csaló embereket ma magadhoz. A lelki eltévelyedés párhuzamos a sikertelenséggel. Ez sajnos egészségileg is kihat rád, elsősorban a gyomortájékon érezhetsz problémákat.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A Nap éppen elengedte a Neptun kezét. Ez még küldi utánad a szokatlan dolgokat, és még hajlamosít arra, ami a konkréttól, a megfoghatótól távol áll. Hajlamosít a misztikára, okkultizmusra, gyakorlati asztrológiára. A Nap kapcsolata a Neptunusszal eléggé kombinált kapcsolat. Ma nagyon különlegesen viselkedsz. Ez a kapcsolat az egyike a legszebb, az univerzális szeretetet jelző aspektusoknak.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A Merkúr, a te személyes bolygód egész héten át nézegeti a Szaturnuszt. A Szaturnusz intellektuális szempontból a Merkúr tulajdonképpeni kiegészítő bolygója. Ilyenkor minden ember a maga teljes értelmét fejezheti ki, feltéve, ha ebbe nem szól bele harmadik bolygó, de sajnos most beleszól. Ha a Szaturnusz a saját születési horoszkópodban jól áll, akkor ez a nap, de ez a hét is jól végződik majd az életedben.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A szépség találkozik ma a jósággal. A helyes lét és a helyes gondolkodás kiegészíti egymást. Azonban nem jelenti azt, hogy meseszerű szerencséd is lehet. Rendkívül előnyösek a számodra a mai bolygóállások. Idealista, emberszerető és vidám vagy. Hajlamos leszel az elégedettségre. Műveltséged kifinomult. Ne túlozd el a jó lehetőségeket, mert a rossz ellen ez nem nyújt védelmet.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
A mai Mars fényszögek nagyon indulatossá és izgathatóvá teszik a napodat. Kedvezőtlen esetekben súlyosabb természetű lelki zavarok is előfordulhatnak. Igen komplikáltak a Mars aspektusai, sőt abszolút rossznak minősithetők, ne csodálkozz, ha esetleg állítólagos jelenéseid, látomásaid lesznek, lelki életed teljesen fegyelmezetlenné válhat.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
A mai aspektus nagy lehetőségeket kínál ugyan, amiket csak nagyon nehéz munkával lehet realizálni. A fáradhatatlan türelem és céltudatosság ebben az esetben nagyon hasznos. Lehet, hogy nagyon különc vagy a pénz felhasználásában. Könnyen adsz azoknak, akik esetleg meg sem érdemlik, viszont fukar vagy ott, ahol megérdemelnék. Különös tulajdonságot is felfedezhetsz magadon, ezt féltékenységnek hívják.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Egyedülálló egyéniség vagy. Lehetsz kiváló mérnök, feltaláló. Koncentráció képességed erős. Becsvágyó vagy, határozott, tartózkodó. A félelmet nem ismered, rettenthetetlen vagy. Minden körülmények között – még akkor is, ha látszólag minden elveszett – ura tudsz maradni a helyzetnek. A maihoz hasonló fényszögeket olyan emberek személyes horoszkópjában találunk, akiknek erős akaratuk van, és akik egoizmus, makacsság és álhatatlanság között ingadoznak.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A mai bolygóállás szellemileg nem rossz, mert jó beleérzőképességet, de különcséget és akár súlyos hisztériát is okozhat. Lehetsz ábrándozó. Ebben az esetben mondható, hogy reformátor, újért harcoló vagy és a hagyományokat gyűlölöd. Ítélőképességed jó és gyors. Most szívesebben „csavarognál”. Lehetsz most túl bohém, aki a rossz barátoktól sokat szenved. Barátaidban ma kevésbé ébred fel a lelkiismeretfurdalás, és ezzel sok csalódást okozhatnak.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Zseniálisan nagy mozgékonyság jellemez, találékony és intuitív vagy. A mai bolygóállások igen zseniális emberek képletében fordulnak elő, de nagy hátrányai is vannak. Az intellektus óriási felfokozott odaadást jelzi. Munkádat igen ügyesen végzed. Kiváló szónok vagy, kifejezésmódod szuggesztív. Akár a tudományban, akár a művészetben új utakon jársz.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top