Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 31. hétfõ)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Kétség kívül rendkívül érzékeny és rendkívül tehetséges is vagy. Büszke is lehetsz a saját képességeidre, s határozott eltökéltséggel törekszel arra, hogy képességeidet a legmagasabb fokra fejleszd mind a magánéletedben, mind pedig művészi téren. Alkalmas vagy művészi vagy adminisztratív munkára, tanulásra és cselekvésre egyszerre, mert intellektuális erőd nagy, és ehhez az emberek és dolgok intuitív megértése is társul.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Erősen szenzitív, könnyen megbántható, és valószínűleg haragtartó is vagy a valódi vagy vélt sérelmek miatt. Nagyon tudsz szeretni, de nagyon tudsz gyűlölni is, habár jól el tudod rejteni ellenszenvedet, és nagy adag védő diplomáciával rendelkezel, emiatt mások nehezen tudják érzékelni, valójában mit is gondolsz róluk, akár a magánéletben, akár a hivatás terén. Veszélyes ellenfél és ellenség tudsz lenni, úgy tudod változtatni helyzetedet és taktikáidat, ahogy az a célnak megfelel.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Intellektuálisan ügyes és gyors vagy, aki kész befogadni a tényeket, információkat és embereket. Nagy az állóképességed, de gyors felfogásoddal inkább érsz el sikert, mint szorgalmas tanulással. De ahogy korosodsz, egyre komolyabb leszel, és valószínűleg tanulni fogsz egész életedben. Szerelmi életed rendkívül fontos a számodra, és bármit odaadnál a világon azért, hogy meglegyen számodra a béke, biztonság és a szerelem.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Félelmetesen szenzitív és önvédő vagy. Van egy csigaházad, melybe időnként vagy állandóan belebújsz, védelemként a világ támadásai ellen. Személyes ügyekben érzékeny vagy a valóságos vagy vélt megbántások iránt. Így gyanakvóvá válsz az emberekkel szemben és nagyon óvatos vagy minden cselekedetedben, akár üzleti, akár magán dolgokban. Nagyon kedves, szeretetre méltó vagy, de annyira félsz, hogy megbántanak, hogy megközelíthetetlennek tűnhetsz.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nagyon ambiciózus, koncentráló és erőteljes, sikerre törekvő vagy, a sikereket el is tudod érni, ahol csak akarod. Ez a keménység nem mindig vehető észre a külső megjelenéseden és a viselkedéseden, mert joviálisnak, derűsnek, kicsattanó egészségűnek, vitálisnak és jókedvűnek látszol. De a háttérben néha könyörtelenség van, sosem bocsátasz meg és sosem felejted el, ha megbántják a büszkeséged, vagy a hiúságodat.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Zárkózott, érzelmes és természetesen szégyenlős vagy, bár az önbizalom az évek alatt növekedett benned. Nem tudsz azonban megszabadulni bizonyos tartózkodó modortól és a társasági szokások konvencióihoz való ragaszkodástól. Van benned kedvesség és báj, melyet a szemérmesség és túlérzékenység túlságosan elfedhet. Valamilyen törvény szerint élsz, mely rendszerint környezeted hagyományain alapszik, s melyet időről időre variálsz – egyik percről a másikra is -, hogy ezek megfeleljenek céljaidnak, mely célok éppen aktuálisak.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Saját érdekeiddel nem veszélyezteted mások érdekeit, de nem harcolsz szociális igazságokért és a tömegek jogaiért. Céljaidnak és filozófiádnak középpontjában saját magad állsz, és habár fel tudod fogni az általános dolgokat, ezek különösebben nem érdekelnek. Rugalmasságod és alkalmazkodóképességed gyengeséggel ér fel, ha engeded uralomra jutni egyéniséged romantikus, érzelgős oldalát, mert aztán az öröm utáni vágy destruktív formát ölt, és olyan eszmékkel értesz egyet, melyek alapvetően egészségtelenek.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Intellektuális tehetséged jelentékeny, és olyan erősen személyes természetű, hogy legjobb, ha valamilyen művészi karriert választasz. Becsvágyad inkább irányul a kifejezésre, biztonságra és személyi elismerésre, mint hatalomra és tekintélyre, és inkább akarsz elérni hatalmat az emberek értelme, mint cselekedeteik felett. A világ ismerete tesz bőbeszédűvé politikai véleményednek kinyilvánításában. Reformátor vagy, de inkább intellektuális, mint szociális síkon, gondolkodtatni akarod az embereket, táplálásukat és irányításukat másra hagynád.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Mindenben: tanulmányok, szerelem, üzlet, eszmék, filozófiák, a mélységet kell keresned inkább, mint a távolságot. Érzelmileg romantikus és idealista vagy. Az üzleti életben a józanságot keresd inkább, mint a csillogást, az alkotásban, mint pl. a művészetekben inkább a minőséget, mint a mennyiséget, a szerelemben a koncentráltságot inkább, mint a változatosságot.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Közéleti vezetőnek való, erőteljes és életteli személyiség vagy, aki a gyakorlati életben nagy népszerűségre tehet szert és sikert arathatsz, akár az üzleti életben, akár hivatásban, akár közéletben. Az erős személyiséged és az a képességed, mellyel a hatalmon lévőket éppúgy barátaiddá tudod tenni, mint az alárendelteket, igen magas és befolyásos pozícióba emelhet.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Mivel melegszívű, idealista és romantikus vagy, sok „fény” árad belőled az emberekre, szívedbe zárod őket és mindig találsz valami mentséget, amikor bebizonyosodik, hogy az emberek nem mindig méltóak a szeretetedre. Büszke, független érzésű és magabiztos vagy, és nem engeded, hogy veleszületett jó véleményedet az emberekről megzavarják.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Kiváló képességeid vannak, lelki és művészi téren, amit nem mindig tudsz kifejezni. Azt a benyomást kelted, hogy sok dolgot tudnál csinálni, ha akarnál. Az akaraterő alapvető hiánya miatt nem bocsátkozol versengésbe. Látszólagos biztonságod inkább modor, mint valóság, nagy csodálója vagy mások eredményeinek, de nem próbálod elérni azokat, vagy pláne túlszárnyalni. Ha nem vagy éppen melankólikus állapotban, kitűnő társaság tudsz lenni, élénk humor érzékkel, kedvességgel, mások iránti megértéssel.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top