Horoszkóp

Napi horoszkóp (08. 02. szerda)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Jól tudod, mi tesz boldoggá más embereket, de több mint valószínű, hogy saját érdekedet mindig fölébe helyezed mások szükségletének, ugyanakkor amikor érezteted velük, mintha te lennél a világon a legjobb és legsegítőkészebb lélek. Akarattal egy légynek sem ártanál, de mégis úgy tűnik, hogy gyakran megbántod az embereket anélkül, hogy erről tudomásod volna. Jó drámai érzéked van, ezért sikert arathatsz közvetlenül a színpadon mint színész, vagy a kapcsolt művészetekben és mesterségekben, melyek a drámához közel állnak, ahol a beszélt vagy írott szónak szerepe van.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Határozottabban kellene állást foglalnod még akkor is, ha szemben állsz valakivel, mert különben bármilyen nagynak látszik is a sikered a felszínen, futóhomokra épült. Szükséged van a biztonságra, igényled az otthon stabilitását. Erre a legjobb megoldás a házasság. Inkább a határozottságot, mint a makacsságot kellene fejlesztened magadban, egyenességet inkább, mint diplomáciát.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Sokat beszélsz az emberekről, és sokat panaszkodsz is. Valamennyire ideges természet vagy, és egész életén át harcban állsz az idegeiddel, és ennek a harcnak a sikere most nagy mértékben szellemi tréningedtől függ. Ha valamilyen tanulmányra, vagy hasonlókra koncentrálsz, idegességed azonnal eltűnik, mintegy varázsütésszerűen. De ha engeded, hogy személyes természetű apró-cseprő problémáid ellepjék gondolataidat, idegességed egyre fokozódik.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Mindent magadba szívsz, azután lelked legmélyére rejted. Ez az érzékenység, ha tárgyilagos dolgokra korlátozódik, nagy művészi alkotásokban találhat kiutat. Ha üzleti téren tevékenykedsz, óvatosságod és gyanakvásod csavaros eszű üzletemberré tehet, és habár nem vagy végrehajtó típus, teljes egészében megtalálod a helyed ilyen területen is, ahol képes vagy átlátni beosztottjaid gondolatain. Légy ügyes diplomata, engedd a másikat beszélni, amíg ki nem fárad.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Van valami nagyszerű a harci módszeredben, akár saját magadért harcolsz, akár másokért – ellenségeid megvetése, ami képessé tesz arra, hogy kegyetlenül elpusztítsd őket, de rosszindulat nélkül. De még így is van benned valami elvont és személytelen jellemvonás, mert széles látókörű és tárgyilagos gondolkodó vagy, aki eszmékért harcol és nem emberekért, és még ha kegyetlen is vagy az emberekhez, nem irántuk érzel haragot, hanem az eszmei ok teszi szükségessé viselkedésedet.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Szerető és szeretetre méltó vagy, de kissé tartózkodó inkább szemérmességből mint büszkeségből, mert szíved szerint nagyon társaságkedvelő vagy, ha elengeded magad, életet tudsz vinni egy összejövetelbe, melynek vidámságától hirtelen és ok nélkül, szomorúságba és mélabúba eshetsz. Ennek talán pszichológiai oka van, mert vitalitásod nem magas, és idegességed gyorsan felszínre törhet.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Független lény vagy, különösen, ha a szerelemről van szó, ha történetesen művész az illető. Hiszel a művészetben magáért a művészetért, és a saját művészetedért, és nem valószínű, hogy fontosnak tartod műveid kereskedelmi értékét. Kedves, őszinte és becsületes vagy a szerelemben, és ha ezt jó fényszögek támogatják, ideális kapcsolatokat tudsz teremteni szerelemi életedben.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Csavaros, forgatós eszed van, ami kétségbe ejtheti ellenfeleidet a vitában, különösen, ha elég bolondok azt gondolni, hogy le tudnak győzni észokokkal. Érzelmeid hatalmasak, intuíciód éles, és nagyon tiszteled a saját érzéseidet. Különösen érzékeny, érzelmileg fogékony és birtokló természetű vagy. Nem bírod elviselni, ha az érzelmeidet nem értékelik eléggé. Szerelmed gyűlöletté válik, és az érzelmek végletei között hánykódsz.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Komolyan veszed az életet, erős érzékkel arra, hogy minél jobban kivedd belőle a részed. Szereted az igazságot és tudod enyhíteni ezt megbocsátással, és így gyorsan és messzire juthatsz pályafutásodban. Fizikailag és erkölcsileg bátor vagy, ura saját magadnak és a saját sorsodnak, és nem félsz semmi akadálytól, vagy ellenségtől, ha tudod, hogy igaz ügyet képviselsz. Ám ellenőrizd többször is, valóban igaz ügyet képviselsz?






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Materialista vagy. Az elvont, a filozofikus, a víziószerű dolgok nem sokat jelentenek számodra. Inkább az emberekhez vagy lojális, mint eszmékhez, és a legfőbb ember számodra saját magad vagy. Őszinte vagy, de képes nézeteid megváltoztatására, ha a politika úgy kívánja. Érzelmileg heves vagy, de nem melegszívű. Van benned valami tárgyilagos és személytelen szenvedély, valami közönyösség féle.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Értelmi képességeid és az a tulajdonságod, hogy el tudod határolni magad a személyes vonatkozásoktól, a fő segítőid. Meg tudod okolni a dolgokat, kemény, szigorú, kritikus elemzésnek veted alá őket, és mivel személyes érzelmeidtől távol tudod tartani magad, szokatlanul megbízható ítélőképességre tehetsz szert. Ha jó képzésben részesülsz, sokra viheted intellektuális, alkotó pályán.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Valójában nagyon szégyenlős vagy, és figyelemreméltó személyiséged és erősséged szigorú önfegyelem műve, mert legyőzted magadban a félénkséget és lámpalázat, és rávetted magad arra, hogy a közönség szeme elé kerülj. Átváltoztatod a félénkséget érzékenységgé, és a félelmet más emberek megértésévé és ha megértetted őket, nem kell többé félned tőlük, tudod, hogyan kell bánnod velük.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top