Horoszkóp

Ha az Ascendensed Kos…

A VII. ház, asztrológiai nevén Descendens – latinból fordítva leszállópont – képviseli a másik felet, azt a sors szabta embert, aki kozmikus törvényszerûségbõl lesz vagy lett a párunk, akivel házasságot köthetünk vagy élettársi kapcsolatot létesíthetünk.

A VII. ház Ascendens-függő, vagyis csak teljesen pontos születési adatok alapján számítható ki. A legideálisabb házasság akkor kötődik, ha valakinek az Ascendense nagyon pontosan egyezik a másik fél VII. házának csúcsával – vagyis a Descendensével.






 Akinek az Ascendense vagy a Napja a Kos jegyében áll…

 






…annak a VII. háza, vagyis a törvényesíthető kapcsolatok, mint élettársi vagy házassági kapcsolatok háza a Mérleg jegyében áll. Közös nevezővel találkozik az Én és a Te, mert mindkettő vezéregyéniség, de másképpen. A Kos a tűz elemhez, a Mérleg a levegő elemhez tartozik, bár különbözőek, mégis jól kijönnek egymással, mert a tűz és a levegő inkább szellemi, művészi vonatkozással bír, mint materializmussal.





Szüksége is van a Kosnak a Mérlegre, mert „agresszióját” csak a Mérleg tudja kibírni.
A Kos ember szívesen köt házasságot, a Mérleg érdekeltségű ember általában korán házasodik. Mindkét jegy uralkodója szexuálbolygó, így jól megértik egymást.
Egy Mérleg Ascendensű ember nagyon jól meg tudja szelídíteni Kos társát.

Vissza a cikk elejére >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top