Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 12. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Hacsak kifejezetten nem akarod magadhoz csalogatni a bajokat, ez az időszak valószínűleg nem okoz majd különösebb nehézségeket. Fizikai energiád hatalmas szintje igencsak nyugtalanná tehetne, levezetése mindenképpen javítaná közérzetedet és szellemi állapotodat. Iktass be napi programodba valamilyen fizikailag megterhelő tevékenységet, pl. ma már el is kezdhetnéd a téli nagytakarítást.









Bika
(április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ha éppen a hivatásoddal kapcsolatos iratokat rendezgeted, esetleg nekiálltál könyvet írni, a világért se hagyd abba, dolgozz rajta legalább 3 órát. Ha már kellőképpen elfáradtál, hívd meg kedvenc rokonaidat egy családi ebédre, amit természetesen nem kell, hogy te készíts el. Megengedheted magadnak, hogy egy svédasztalos étteremben, jó hangulatban fogyasszátok el a sok finomságot, miközben könnyedén el lehet csacsogni bármilyen témáról, és észre sem veszed, hogy megoldottad a legsúlyosabbnak látszó gondot is.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Terveid, vágyaid most egyenes kapcsolatban lehetnek a saját otthon megteremtésével. Édesanyád vagy valamelyik felmenő ági nőrokonod sokat segíthet ebben, nem biztos, hogy csak a pénzbeli segítség a jó, hasznos információkon is nagyon sokat lehet nyerni. Hagyd magad rábeszélni a költözésre, még akkor is, ha ez esetleg munkahelyváltással is együtt járna.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ma hajlamos leszel mindent a sötétebb oldaláról látni. Önmagadat is és másokat is, és általában az egész világot. Ne maradj ebben az állapotban, és ne szívd annyira mellre a sérelmeket. Kilátásaid pillanatnyilag komorak, de nagyon hamar kiderül a te fejed felett is az égbolt. Az órák előrehaladtával fokozottan eltűnik a nyomott hangulat.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma az önkontroll legyen a célod, akár a magánéletben, akár a hivatásodban, és valahányszor kísértésbe jössz egy merész tettre vagy bemondásra, jusson eszedbe, hogy a buta emberek belerohannak abba a helyzetbe, amibe az okosak félnek belépni. Ha ezt megfogadod, életerős egyéniséged és gyors észjárásod révén sokra fogod vinni.








Szűz
(augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Tegyél erőfeszítéseket pártatlanságod megőrzése érdekében, és maradj nyitott mások véleményére és elképzelésére. Tervezd meg a lakóhelyed felújításával, átalakításával, karbantartásával kapcsolatos tennivalókat. Agyad most rá van állva az ingatlanügyletekben folyó tárgyalásokra, ez egy alkalmas pillanat akár ingatlanvásárlásra is. Mostanra időzítsd a családi ügyek tervezését – mit tegyél a hétvégén vagy a szabadság alatt, kinek mi legyen a dolga.








Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Most nagyon erősen igényled, hogy szeress, és hogy szeressenek. Gyengéd, oltalmazó és odaadó érzéseket táplálsz. Minden kapcsolatod, különösen a nőkkel, szorosabbra fűződik. Tartsd szem előtt, hogy egy szexuális kapcsolatban néha helye van a megfontoltságnak is. Ez most nem a megmegfelelőbb pillanat arra, hogy bárki iránt tartósan elkötelezd magad. Érzelmeid kicsúszhatnak ellenőrzésed alól, túl könnyed és kedélyes leszel.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nyugtalan, lázongó érzéseid heves kirohanásokra ragadtatnak, különösen azokkal szemben, akik valamilyen módon korlátozni próbálnak téged. Sajnos ez többnyire a hozzád legközelebb álló embereket érinti, akiket eddig a legtöbbre becsültél. Ha most ezen a ponton ellenállást tanúsítasz, komoly szakadások keletkezhetnek. Könnyebb dolgod lesz, és kevesebb felfordulással jár, ha önként elébe mégy a változásoknak.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ma valahogy visszatartod magad, mert nem tudod elképzelni önmagad magasabb helyzetben, mint amilyenben vagy. Becsvágyad korlátozott, és bizonyos szerénység és alázat van benned, ami visszatart attól, hogy elismertesd magad. Nem is annyira a szerencse hagy el, nem is a képességeid alacsonyak, csak a képzelőerőd szintje alacsony.









Bak
(december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Várd meg, míg elmúlik ez a nap, és szemléleted, látóhatárod kitisztul. Most éppen sokkal szigorúbb vagy önmagadhoz, mint másokhoz. Az önvizsgálat és a belső kétségek időszaka ez. Jusson eszedbe, hogy te is egy ember vagy, nem rosszabb és nem jobb, mint mások, és ez így van rendjén. Kedvetlennek és lehangoltnak érezheted magad, ilyenkor hajlamos lehet az ember a bolhából is elefántot csinálni.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Azért kell most küzdened, hogy érvényt szerezz egyéni mivoltodnak, és nem fogsz, nem is szabad eltűrni semmilyen beavatkozást, amely ettől eltéríthet. E folyamat megtagadása akár egy váratlan műtétet is szükségessé tehetne. Igazi belső éned küzd a létéért. A terhesnek tűnő korlátozások mostanra már elviselhetetlenné válnak. Mindez felboríthatja egész életedet, de ha tudod, mi folyik körülötted, és igyekszel tudatosan irányítani, csillapítani ezeket az energiákat, a változások és események nem lesznek feltétlenül rombolóak.








Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ne kötelezd el magadat hosszú távra, amíg jócskán túl nem leszel ezen a tranziton. Szinte bármely meglévő kapcsolatodban is zavarok támadhatnak, főleg a kevés kommunikáció, félreértések, sőt megtévesztések lehetősége miatt. Az érzelmek zűrzavara várható, sértődékenység, félreértések és túlérzékenység miatt. A megérthetetlen vagy megismerhetetlen ismeretének érzete vagy tudata az, mely a legtöbb esetben rosszul értelmezett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top