Horoszkóp

Júliusi horoszkóp




Kos

Szerelem: A hónap első napjaiban különösen vigyáznod kell vérmérsékletedre, hisz a Mars rengeteg negatív energiával lát el. Robbanékonyság, kormányozhatatlanság jellemzi az egész hónapot, könnyen keveredhetsz konfliktusokba, vitákba a pároddal. Ha még keresed az igazit, megtörténhet, hogy már egy kezdődő ismeretségnél is félreértések nyomhatják rá a bélyegüket a továbbiakra.
Munka, anyagiak: Legyél a megszokottnál is sokkal körültekintőbb, mert sok meggondolatlan lépés nehezítheti helyzetedet a munkahelyeden vagy a saját vállalkozásodban egyaránt. Ne légy heves, ne mondd ki rögtön, amire gondolsz, légy toleránsabb.
Egészség: A rengeteg tennivaló és a sok stressz legyengíthet, állandó energiahiányt okozhat, fejfájás és emésztési panaszok nehezíthetik napjaidat.









Bika

Szerelem: Szinte mindennap lelki gondok, feszültségek, kisebb-nagyobb problémák gyötrik lelkivilágodat és nehezíthetik meg életedet. Ez a hónap erősen gyengítheti a Bikák már meglévő párkapcsolatát, illetve akadályozhatja egy új kialakulását. Sokat tehetsz a változás érdekében, leginkább úgy, hogy módosítasz viselkedéseden.
Munka, anyagiak: Könnyen döntéshelyzet elé kerülhetsz. Ne siess el semmit, a hirtelen hozott döntések most nehéz helyzetbe sodorhatnak. Ez a kellemetlen időszak körülbelül 24-éig tart. Problémáid megoldását odázd el augusztusra.
Egészség: A mindennapi feszültség nem tesz jót neked, ezért igyekezz te is kiszakadni a munkából, s szánj elegendő időt a pihenésre.





Ikrek





Szerelem: Eljött az idő ahhoz, hogy alaposan és mélyen áttekintsd és akár módosítsd kapcsolatodat a pároddal. Sok érzelem köt hozzá, de a régóta ki nem mondott vágyak vagy problémák komoly nehézségeket okozhatnak. A párjukat még kereső magányos Ikrek is legyenek teljesen őszinték egy most kialakuló kapcsolatnál.
Munka, anyagiak: Tele vagy életkedvvel, energiával, fáradhatatlanság jellemez, és szeretnél valami igazán rendkívülit létrehozni. Mozgalmas hónap áll előtted, ennek köszönhetően most sokat dolgozol.
Egészség: Nagy az esély arra, hogy nem jut elegendő időd a pihenésre, ezért legalább a táplálkozásodra fordítsd nagyobb figyelmet, és menj friss levegőre.









Rák


Szerelem: Nagyon fogékonyan reagálsz mindenféle külső ingerre, s már a hónap elején megérhet benned valamilyen vágy a változtatásra. Ne félj váltani, változtatni, ha úgy érzed, a régi berögzöttségek akadályoznak partnerkapcsolatodban. Ha kell, lépj tovább! A szingli Rákok nagy százaléka nem kerülheti el egy új szerelem megérkezését.
Munka, anyagiak: Már a hónap első napjaiban úgy érezheted, akadályok nehezítik mindennapjaidat. Ezeket a korlátokat most nehéz legyőzni, s bizony könnyen hajlamossá válhatsz a türelmetlenségre, különösen 15-e körül.
Egészség: Talán magadtól is észreveszed, hogy sokszor a saját dolgodat nehezíted, bonyolítod meg jobban a kelleténél. Erről szokj le mihamarabb, csak a lelki gondjaidat szaporítod így.










Oroszlán
 
Szerelem: Óriási lelkesedés, szexuális kisugárzás jellemez ebben a hónapban, köszönhetően a Vénusznak. Maradj hű a párodhoz, s ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon ebben. Egy esetleges harmadik személyt mindenképpen utasíts vissza! Ha pedig magányosként talál rád valaki, természetesen adj helyet az új lehetőségnek.
Munka, anyagiak: Lényeges lenne, hogy néhány dolgot gyökerestül változtass meg, vagy akár meg is szüntess, hisz mostanra megunhattad a sok rutinból végzett feladatot. Ebben szerencsére környezeted is támogat.
Egészség: Hangulatod kiváló, így egészséged terén sem kell tartanod semmilyen problémától.








Szűz


Szerelem: Változékony hónap áll előtted, lesz részed jóban és rosszban egyaránt! De ne csüggedj, ez a hónap elsősorban annak kedvez, hogy saját alapvető szükségleteiddel törődj, s problémáidat oszd meg partnereddel is. Szerelmi téren nem mutatkozik jelentősebb változás, kivéve a hónap utolsó napjait, amikor a Vénusz támogatja a magányosok pártalálási esélyeit.
Munka, anyagiak: Most megmutathatod, hogy te vagy a szorgalom és a megbízhatóság mintaképe. Jól alakulnak a dolgaid, de a nagy lehetőségek augusztusra maradnak. Ugyanakkor szóban biztos, hogy elismerik a tehetségedet, odaadásodat.
Egészség: Fordíts munkád mellett önmagadra is elegendő időt, pihenj, táplálkozz egészségesen, hétvégenként mozdulj ki otthonról.










Mérleg

Szerelem: A nyár legmelegebb időszaka minden Mérleget arra fog ösztönözni, hogy önvizsgálatot tartson, mihamarabb és őszintén kiértékelje önmagát, párkapcsolatát és másokhoz való viszonyulását. Ez az önbizalom-erősítő program különösen a magányos Mérlegeknek kedvez, hogy új és tartós kapcsolatot alakítsanak ki.
Munka, anyagiak: A hónap közepéig fontos elismeréseket kaphatsz, azonban a vége így is tartogat néhány kellemetlen napot, mert aktivitásod mellett agresszivitásod is megnőhet. Ha rossz a kedved, azt ne a kollégáidra vagy feletteseidre zúdítsd!
Egészség: Főleg érzelmi életed rendbetétele a feladatod, sok mindent át kell gondolnod és értékelned magaddal kapcsolatban!









Skorpió


Szerelem: Érzelmek terén a hónap vége hozhat kellemes napokat. Rengeteg szenvedély és temperamentum jellemzi a júliust, így a meglévő párkapcsolatok felforrósodhatnak, érzelmileg elmélyedhetnek, a magányosok párra lelhetnek. Könnyen megtörténhet, hogy régi, már lezárt kapcsolatok élednek újjá a nyáron.
Munka, anyagiak: Július első napjai nagyon aktívan telnek, gondok ezt az időszakot nem jellemzik. A hónap második felétől aktivitásod tovább fokozódik, tele leszel életkedvvel és energiával. Figyelmet, tekintélyt, sőt akár befolyást is szerezhetsz magadnak.
Egészség: Vigyél sok újdonságot életedbe, mondj le a dohányzásról vagy egyéb káros szenvedélyről, kezdj fogyókúrába.









Nyilas

Szerelem: Erős hangulatingadozás fogja jellemezni szerelmi életedet mostanság. Ez a változékonyság könnyen megzavarhat téged és párkapcsolatodat egyaránt. Ez a viselkedésforma konfliktusokhoz vezethet a meglévő kapcsolatokban, és félreértésekhez a most indulókban. A hónap utolsó napjaiban ez a hatás megszűnik, s a magányosok szerelemi élete pozitív irányba fordulhat.
Munka, anyagiak: Nagyszerű lehetőségek nyílnak meg előtted 13-ától, ebben komoly segítségedre lesz a Jupiter. Most kamatoztathatod tudásodat és tapasztalatodat, légy rugalmas és nyitott mindenre. Munkahelyeden, vállalkozásodban sok elismerésben lehet részed.
Egészség: Az állandó változékonyságod, hangulatingadozásaid könnyen vezethetnek gyakori fejfájáshoz, kisebb gyomorproblémákhoz.










Bak


Szerelem: Változékony napok követik egymást. Jókedv és nehézség váltakozik. Problémák léphetnek fel emberi kapcsolataidban. Ezek váratlan feszültségeket és konfliktusokat hozhatnak, melyeket most nem lesz könnyű kezelni. Akár szakításra is sor kerülhet. A magányos Bakok júliusban kevés lehetőséget kapnak, annál kedvezőbb lesz az augusztus!
Munka, anyagiak: Elemedben leszel a munka terén, bár sok erőfeszítést kell tenned a sikerért. Igyekezz elintézni minden függőben lévő dolgodat, melyek már régóta váratnak magukra.
Egészség: Számolj azzal, hogy a hónap végére teljesen kimerülhetsz testileg és lelkileg egyaránt.










Vízöntő

Szerelem: Ha még keresed az igazit, nagy az esély, hogy megérkezzen a szerelem, akár már a hónap legelején. Jó hangulatod, szexuális kisugárzásod nagy segítségedre lesz ebben. Akik már elkötelezték magukat, ugyanezzel a vonzerővel felkorbácsolhatják meglévő kapcsolatuk szenvedélyeit. A most kötendő Vízöntő-házasságok egy életre szólnak.
Munka, anyagiak: Ez a hónap nagyon kellemesnek ígérkezik, különösen a pénzügyek terén, mert váratlan lehetőség csöppenhet a Vízöntők ölébe. Használj ki minden lehetőséget, amely fejlődésedet, előrelépésedet segítheti.
Egészség: Ne hajtsd magad túl, s ne tedd ezt környezeteddel sem. Keress alkalmat a pihenésre, menj el szabadságra is!









Halak


Szerelem: Nagyszerű hónap áll előtted, semmi sem zavarhatja meg nyugalmadat, békédet, kiegyensúlyozottságodat és meglévő párkapcsolatodat. Továbbra is sikereket érhetsz el szerelmi életedben, párodat újra és újra leveheted a lábáról. A másik felüket még kereső Halak lehetőségei a hónap második felében jelentősen megerősödnek.
Munka, anyagiak: A július első fele sokkal intenzívebbnek ígérkezik, a második felét töltsd pihenéssel. A meleg miatt egyre nehezebben fog menni a munka, kicsit türelmetlenebbé is válhatsz a megszokottnál.
Egészség: Légy elnéző önmagaddal és környezeteddel szemben egyaránt. Az állandó feszültség nem vezet semmi jóra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top