Horoszkóp

Augusztusi horoszkóp 2007

Kos

Szerelem: Hiába a nyár és a füllesztő idő, az unalom helyett inkább a változtatás jár a fejedben. Megnőhetnek azok az igényeid, melyek érzelmi életed jobbá fordítására irányulhatnak. De ahhoz, hogy sikert érj el, magadnak is változtatnod kell néhány dolgon. Ennek épp itt az ideje, ez segítheti szerelmi életed fejlődését.
Munka, anyagiak: Fontos dolgok várnak rád, különösen a hónap utolsó napjaiban. Komoly fejlődést érhetsz el karriered terén, learathatod a babérokat. Viszont anyagiakban kisebb zavarok léphetnek fel, így alaposan gondold át kiadásaidat.
Egészség: Lelkivilágod kizökkenhet az egyensúlyból, ezen csak az segít, ha társaságba mész és jókedvű leszel! Egészségi problémára nem kell számítanod, csupán lelkivilágodban kell harmóniát teremtened.

Bika

Szerelem: Ha hódítani vagy flörtölni lenne kedved, most ne fogd vissza magad, ha még szingli vagy, biztos, hogy rátalálsz a szerelemre. A kapcsolatban élőkre is romantikus napok várnak. Különösen kedvező napok: 10-e és 14-e, akkor bármit megtehetsz és elérhetsz, kivetheted végre a hálódat arra, akit régen kiszemeltél magadnak.
Munka, anyagiak: Ha még nem volt időd a nyáron, hogy kellőképpen kipihend magad, akkor ebben a hónapban mindenképp keress rá alkalmat és helyet! A munka megvár, most nem kell megerőltetned magad, s anyagiak terén sem mutatkoznak jelentős gondok.
Egészség: Ha csupáncsak egy hosszú hétvégére tudod felszabadítani magad, az sem baj, de szükséged lenne arra, hogy kellőképpen feltöltődj újra energiával.

Ikrek

Szerelem: A következő hetek magukban hordozzák az előrelépés lehetőségét szerelmi téren. A magányos Ikrek most megtalálhatják párjukat, erre igazán kedvező napok 7-e és 19-e. Akik viszont már elkötelezték magukat, szép és nyugodt napoknak néznek elébe. Szóba kerülhet a házasság vagy a gyermekvállalás kérdése, ha eddig ez nem történt meg.
Munka, anyagiak: Sokoldalúságod és hozzáértésed komoly lehetőségeket tartogat számodra augusztus folyamán. Különösen pénzügyi téren várhatsz pozitív irányú változásokat, ne utasítsd vissza egy új munka vagy másodállás lehetőségét.
Egészség: Nagy szükséged lenne pihenésre, különben előbb-utóbb kidőlsz a sorból! Keress hosszabb lazításra alkalmat, ne csak egy-két napot!

Rák

Szerelem: Változtatásra való igényed és kalandvágyad megnő, legyen szó már meglévő vagy most kialakuló kapcsolatodról. Pozitív időszak áll előtted, végre a szerencse is melléd állhat. Ez különösen a magányos Rákoknak kedvez, hisz különösebb erőlködés nélkül is betoppanhat egy új és mindent elsöprő szerelem. Erre 3-a és 16-a a legalkalmasabb nap.
Munka, anyagiak: Munkahelyi teljesítményed megnőhet, anyagi ügyeid is pozitív irányba fejlődhetnek. Ne légy rugalmatlan, ez most csak hátráltathat sikereid elérésében. Hallgasd meg mások ötleteit, tanácsait, sokat tanulhatsz belőle.
Egészség: Kiegyensúlyozottnak érzed magad, ezt mozgással és a szénhidrát bevitelének csökkentésével tovább fokozhatod! A pihenésre különösen a hónap végén ügyelj!

Oroszlán

Szerelem: Érzelmek terén ösztönösség és szenvedély uralkodhat el rajtad, ha még egyedül vagy, nagy lehetőséget kapsz egy új szerelem megérkezésére augusztus közepén! A legkedvezőbb napok erre 12-e, 14-e és 15-e, ekkor különösen nagyra nyisd a szemed! A párban élőkre is szép napok várnak, a kapcsolatok ekkor stabilizálódhatnak.
Munka, anyagiak: Belső és külső hatások is segítik mindennapjaidat, óriási eltökéltség és nagy akaraterő jellemez most, Jupiter hatásának köszönhetően. Kreatívvá válsz, új ötleteiddel képes leszel lenyűgözni környezetedet.
Egészség: Állóképességed kiváló, energiatartalékaid megfelelőek. Nem kell tartanod komoly betegségtől. Ügyelj a megfelelő táplálékbevitelre.

Szűz

Szerelem: Nem fog eltelni unalmasan az augusztus, hisz a párban élők sok szép napra számíthatnak, a most kötendő Szűz-házasságok garantáltan egy életre szólnak. Akik viszont még keresik a párjukat, bizony jó eséllyel meg is találják. Erre kiválóan alkalmas napok: 11-e, 15-e és 17-e.
Munka, anyagiak: Augusztus első fele inkább arra alkalmas, hogy karrieredet tovább építgesd. Most döntsd el, milyen célokat szeretnél elérni, hisz bármire képes vagy, a siker elérésének érdekében nem kell megerőltetned magad.
Egészség: Fontos lenne, hogy találj időt a testmozgásra, mert ha nem teszed, most könnyedén felszedhetsz néhány kilót. Tudatosan kerüld az egészségtelen étkeket!

Mérleg

Szerelem: Nem lesz problémamentes ez a hónap, sok feszültség fog jellemezni, különösen érzelmi téren. Induló kapcsolatok szakadhatnak meg szinte azonnal, és sok visszautasítás is érheti a szingli Mérlegeket. A már párban élők is nehézségekkel nézhetnek szembe, konfliktusokra vagy akár szakításra is lehet számítani.
Munka, anyagiak: Indokolatlanul makaccsá válhatsz, egyáltalán nem hallgatsz másokra, csak mész a saját fejed után. Robbanékonyság fog jellemezni, s emiatt hajlamos lehetsz arra, hogy munkád terén hibát hibára halmozz.
Egészség: Pihenésre még alig jutott időd, ezért legalább arra figyelj, mit eszel, ebben a hónapban gyomorral kapcsolatos problémák léphetnek fel.

Skorpió

Szerelem: A magányos Skorpiók szerelmi élete 7-e után fellendülhet, váratlan szerelem jelenhet meg a színen, mely könnyen egy hosszú távú kapcsolat alapjait teremtheti meg. A párban élőkre romantikus időszak köszönt. Az érzelmek elmélyülése garantált, tele lesz energiával ez a hónap. Fontos döntések születhetnek.
Munka, anyagiak: Könnyen szétszórttá válhatsz a hónap elején, s nem abba fekteted az erődet, ami igazán fontos lenne. Augusztus második fele viszont kiválóan alkalmas arra is, hogy régi terveidet elkezd megvalósítani.
Egészség: Szánj időt a pihenésre, fizikai kondíciód megtartására vagy javítására, különben augusztus végére erőteljesen kifáradhatsz.

Nyilas

Szerelem: Nagyszerű hónap áll előtted, kedvező lehetőségek kerülnek az utadba, élj az alkalommal, hisz régóta vártad már, hogy végre fordulóponthoz érjen szerelmi életed! A párban élők végleges elkötelezettségre számíthatnak, a magányosok párra lelhetnek a hónap közepén. Erre a legkedvezőbb napok: 12-e, 14-e, 16-a.
Munka, anyagiak: Alapjaiban tudod most megváltoztatni életedet, új emberekkel ismerkedhetsz meg. Ha munkahelyváltáson, saját vállalkozás indításán töröd a fejed, vágj bele nyugodtan, most mindenben sikeres lehetsz!
Egészség: Tele vagy energiával, mégis gyakran kapkodsz és figyelmetlen vagy. Relaxálj vagy meditálj egy kicsit, és pihenj többet!

Bak

Szerelem: A párkapcsolatban élők a Mars kellemetlen hatása miatt konfliktushelyzetekbe keveredhetnek, de szerencsére minden nehézségen gyorsan és hamar túllépnek. A párjukat még kereső Bakok megtalálhatják a szerelmet, erre különösen kedvez a hónap közepe. Nagy az esély arra, hogy egy régi szerelem bukkanjon fel újra életedben.
Munka, anyagiak: A hónap eleje nyugodtan telik, de a második felében jelentős kérdésekben kell döntened, ne hamarkodj el semmit! Készülj fel, hogy a hónap utolsó napjai a munka terén megterhelőek lehetnek.
Egészség: Nem lesz problémád, egészséges vagy, mint a makk, fontos, hogy sokat pihenj, és menj ki a friss levegőre is. Csak a hónap vége hozhat némi stresszhelyzetet.

Vízöntő

Szerelem: A magányos Vízöntők most megtalálhatják az igazit, a hónap második fele különösen kedvez ennek. A párban élők a fontos dolgokat halasszák augusztus végére, a hónap közepéig inkább lazítsanak, és szenteljék idejüket a szerelemnek. Kiemelkedően jó napnak szám 21-e, 24-e és 28-a. Ha fontos érzelmi döntéseket kell hoznod, időzítsd ekkorra!
Munka, anyagiak: Többször is elbizonytalanodhatsz, megtorpanhatsz augusztus folyamán, pedig nincs okod aggodalomra munkád terén. Fontos dolgokban ne dönts, ha mégis muszáj lenne, kérd ki mások véleményét is.
Egészség: Gyomrodra jobban oda kell figyelned, táplálkozz egészségesebben. 7-én és 13-án energiaveszteség érhet, ezért erre tudatosan készülj fel.

Halak

Szerelem: 13-tól nagyot fordulhat a kocka, szerencsés bolygóállás segíti érzelmi életedet, jelentős fordulatok következhetnek be. Különösen a párjukat még kereső Halakra várnak kedvező lehetőségek, új szerelem. A párban élők nagy döntéseket hozhatnak, mely hosszú évekre meghatározhatják a további együttélés mikéntjét.
Munka, anyagiak: Augusztus elején néhány kellemetlen pillanatnak nézhetsz elébe, régi problémák kerülhetnek elő a süllyesztőből, melyeket épp ideje lezárni. Ha ez most sem sikerül, később csak még nagyobb gondokat okoznak.
Egészség: Szükséged van sok pihenésre és kikapcsolódásra, hisz annak ellenére, hogy nyár van, túlterhelt vagy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top