Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (július 9-11.)

Az újhold fogja meghatározni ezt a hétvégét. Új esélyek és nagy találkozások várnak rád!

Hétvégi horoszkóp július 9.-11.KOS: Ennek a hétvégének a hangulatát a vasárnap éjszakai újhold fogja meghatározni. Valamiféle várakozást érzékelhetsz, amely kapcsolatos lehet a családoddal vagy az otthonoddal. Az lenne a tanácsos, ha most rokonlátogatást vagy bármilyen családi programot szerveznél. Meghívhatod a rég nem látott rokonokat. Kereshetsz ürügyet: egy névnap vagy születésnap, de a legjobb, ha azt mondod, hogy „rég találkoztunk, gyertek át!”. Ne készíts drága lakomát! Csinálj mártogatóst vagy egyszerű szendvicseket! Emellett az otthonodat is felújíthatod, hiszen az újhold mindennek kedvez, ami új. Vehetsz új bútort vagy virágot. Kifesthetsz, illetve lefesthetsz bármit, ahogy kedved tartja.

Hétvégi horoszkóp július 9.-11.BIKA: Vigyázz, mert egész hétvégén valamire fokozottan kell ügyelned! Pénteken a pénzedre, szombaton a testi épségedre, vasárnap a kapcsolataidra. Nincs nagy veszély, ha mindig jelen vagy. A legnagyobb bajt ugyanis az okozza, ha szétszórt vagy. Pénteken jól nézd meg, hogy mit veszel, hogy ne kelljen utólag reklamálnod. Szombaton a közlekedésben legyél óvatos, ha nem akarsz megsérülni! Főleg este, sötétedés után nézz körül többször, nehogy baj legyen! A vasárnapi újhold új szomszédot, barátot vagy más kapcsolatot hozhat neked. Az újhold mindig az újat segíti. De ne feledkezz meg a régiekről, vagyis ne hanyagold el a régi barátaidat és a testvéreidet sem! Ők is igénylik a figyelmedet.

Hétvégi horoszkóp július 9.-11.IKREK: Akkor lesz kellemes ez a hétvégéd, ha ellen tudsz állni a kísértésnek. Egyrészt ne menj bele semmilyen vitába! Tudd, hogy most kicsit érzékenyebben fog érinteni családi vagy régi ügy. Másrészt gondold meg, hogy mit veszel meg! Most rengeteg leértékelés van, ami nem jelenti azt, hogy mindarra, ami megtetszik, valóban szükséged van, és sajnos azt se, hogy anyagi kereted van rá. Még szerencse, hogy a vasárnapi újhold mutat neked valamilyen új pénzforrást. A kérdés csak az, hogy van-e rá kapacitásod. Semmiképp se vállald túl magad! Ne feledd, hogy nyár van! Most kell strandolni, utazni, szórakozni. Persze jó, ha több pénzed van, de a nagy hajtást hagyd inkább őszre!
 
Hétvégi horoszkóp július 9.-11.RÁK: Nem lesz teljesen felhőtlen ez a hétvégéd. Mégsem lesz okod panaszra, mert „minden jó, ha a vége jó”, és vasárnap happy end lesz. Természetesen sokat tehetsz ezért, ha pénteken óvatosan közlekedsz, és szombaton nem hagyod magad provokálni. Vigyázz magadra és minden kapcsolatodra! Ne ess abba a tévhitbe, hogy mindenki veled akar kitolni! Keress egy olyan embert, aki megértő, megbízható és kellően pozitív beállítottságú! Az ő meglátásai sokat javíthatnak a helyzet derűsebb megítélésében. Valószínűleg vasárnap az újhold hatására új színben fogod látni magadat is, és a körülményeidet is. Ráadásul ez az újhold a Rák jelében megújító, frissítő energiákkal tölt fel.

Hétvégi horoszkóp július 9.-11.OROSZLÁN: A legfontosabb dolgod a hétvégén az, hogy kikapcsolódj, vagyis csinálj egészen mást, mint hét közben. Menj ki a szabadba, és élvezd a nyár örömeit, de ha kánikula van, vigyázz magadra! Ne legyél sokat a tűző napon! Igyál többet, és legyen a fejeden valami! Kellemes lenne, ha a barátaiddal találnál ki közös programot, hiszen kölcsönösen jó hatással vagytok egymásra. Pl. grillezzetek a kertben! Többféle hús mellett grillezhettek zöldséget vagy sajtot, és kipróbálhattok különböző pácokat is. A vasárnapi újholdat nem fogod közvetlenül érzékelni, de a párod tükrözheti neked.  Nézz mélyen a szemébe, és merülj el az érzelmek „óceánjába”! Nem baj, ha meghatódsz.

Hétvégi horoszkóp július 9.-11.SZŰZ: Akármilyen nehezedre esik, pénteken koncentrálj a munkádra! Ne bosszankodj akkor se, ha régi ügy kerül elő, vagy valaki hibája miatt duplán kell dolgoznod! Arra fordíts gondot, hogy maradjon nyoma annak: nem te hibáztál! Azután vesd bele magad a hétvégébe, vagyis lazíts! Szombaton a Vénusz belép a Szűz jelébe. Ettől szebbnek és szerethetőbbnek érezheted magad. És ez így is van: sokkal vonzóbb vagy, mint gondolod magadról. A vasárnapi újhold segíthet, hogy megújítsd, felfrissítsd a ruhatáradat. Szerencsére a leértékelésen olcsón hozzájuthatsz trendi darabokhoz. Mivel nyár van, bátran válassz élénkebb színeket! A szürkét pedig felejtsd el! Nem vagy már szürke kisegér…

Hétvégi horoszkóp július 9.-11.MÉRLEG: Az egész hétvégédre pozitív hatással lesz a vasárnapi újhold. Ennek többféle megnyilvánulása lesz. Egyrészt új szemszögből láthatod a jelent. Ez nagy felismerésekhez és megkönnyebbüléshez vezet. Másrészt a jövőt is új „szemüvegen” keresztül nézheted. Ez új célokat, új terveket és új stratégiát jelent. De eközben ne feledd, hogy hétvége van, vagyis most a kikapcsolódásé a főszerep. Használd ki, hogy nyár van! Menj víz mellé! Az újhold arra ösztökél, hogy új helyet fedezz fel. Keress olyan strandot, tavat vagy folyót, ahol még nem jártál! Az új élmények frissítően és energetizálóan hatnak testedre-lelkedre. Ettől kicserélve vághatsz bele a következő hétbe.

Hétvégi horoszkóp július 9.-11.SKORPIÓ: Elsőrangú hétvége elé nézel. Minden szempontból kitűnő passzban leszel, még akkor is, ha nem minden a te elképzeléseid szerint fog alakulni. Most a legjobb hatással a víz lesz rád. Mindegy, hogy iszod vagy nézed, és az sem érdekes, hogy medencében vagy tóban úszol, a lényeg, hogy víz legyen. Hiszen neked a víz az éltető elemed. Hatására teljesen feltöltődsz, megnyugszol, kicserélődsz. És mivel nyár van, most kell kihasználnod a jó időt! Az úszáson kívül vízibiciklizhetsz, csónakázhatsz vagy búvárkodhatsz. Ez utóbbi igazán testhezálló számodra, mert imádsz a dolgok mélyére hatolni, szó szerint és átvitt értelemben is. Ha még nem tetted, mindenképpen próbáld ki! Élvezni fogod.

Hétvégi horoszkóp július 9.-11.NYILAS: Semmi esélyed. Jobb, ha megadod magad a szerelemnek. Ha van párod, akkor természetesen maradj hű, és éld meg vele, de ha még független vagy, akkor mindent bele! Nyáron könnyebb ismerkedni, mert az emberek nyitottabbak. Még szerencse, hogy te is. Sajnos lesz más dolgod, gondod is ezen a hétvégén. Lehet, hogy a pénzügyeid nem a legkedvezőbben alakulnak, emiatt lenne okod aggódni. De okosabb, ha emlékezteted magad rá, hogy ettől nem múlik el gyorsabban! Állj meg, ill. ülj le, és írd össze, hogy milyen bevételek és milyen kiadások lesznek kötelezőek a közeljövőben! Ez segít tisztábban látni, és megnyugodni. Ha innentől beosztóan költesz, nem lesz semmi baj, és élvezheted a nyarat.

Hétvégi horoszkóp július 9.-11.BAK: Készülj fel rá, hogy ez a hétvége mély nyomokat fog hagyni benned! A vasárnapi újhold új szerelmet és/vagy új ismeretséget hoz neked, attól függően, hogy mire vagy készen. Ha van párod, akkor ne kalandozz el! Gondolj bele, hogy fordított esetben te hogyan éreznéd magad, vagyis csak azt tedd, amit te is elviselnél! Amennyiben független vagy, nyisd ki a szemedet és a szívedet! Aki most lép be az életedbe, az fenekestül felfordíthatja az életedet, de ennek épp itt az ideje. Ne állj ellen, és ne is válogass! Hidd el, ő a te embered! Közben jusson eszedbe, hogy nyár van, ráadásul hétvége. Szóval most kell strandra menni, fagyizni, stb. Most tedd meg, mert télen nem teheted.

Hétvégi horoszkóp július 9.-11.VÍZÖNTŐ: Ami fontos és/vagy sürgős, azt pénteken még elintézheted. Ekkor elemedben leszel: tele energiával, kreativitással, és jól fog működni a „beszélőkéd”. Semmi sem lesz lehetetlen a számodra. Használd ki az időt, hogy utána pihenhess. Megérdemled, és rád is fér. Törődj az egészségeddel! Elsősorban a folyadékbevitelre ügyelj! Főleg, ha hőség van. Naponta minimum két litert igyál! Ez lehet víz, tea, gyümölcslé stb. Kikísérletezhetsz egy saját „koktélt”: alma, zeller, sárgarépa, illetve cékla, citrom, narancs. Ezek frissen facsarva minden vitamint tartalmaznak, amelyre szükséged van. Mindegyik összetevőnek külön funkciója van. A sárgarépában lévő béta-karotin a napozásnál segíti a szép barnulást.

Hétvégi horoszkóp július 9.-11.HALAK: Bár nem indul túl fényesen a hétvégéd, de nem kell aggódnod, mert annál jobban folytatódik. Szerencsés vagy, mert kitűnően fogod érezni magad a bőrödben. Ezt fokozhatod, ill. tartósíthatod, ha vizes programot választasz: úszás, vízibiciklizés, csónakázás stb. Ne feledd, hogy neked lételemed a víz, vagyis minél többet érintkezel vele, annál jobban leszel. Idd, ússz benne, és nézd! A vasárnapi újhold segít, hogy a szokásosnál is intenzívebben fel tudj töltődni vele, általa. Közben figyeld az érzéseidet! Ha elszomorodnál, vagy elkezdenéd sajnálni magad, akkor gyorsan állítsd le a folyamatot! Ne engedd át magad túlságosan a fájdalomnak! Nem ez, hanem a derű mutat kiutat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top