Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Három nap boldogság

A hosszú hétvége boldog napokat és izgalmas kalandokat tartogat nekünk. Természetesen nem kell, hogy a mostani boldogságod csak három napig tartson. De ha éppen a boldogtalanságodat éled meg, érdemes tudnod, hogy a csillagok segítenek neked megtalálnod a boldogságodat – ha hagyod, hogy vezessenek, és ha meghallgatod a tanácsaikat.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Igen szívesen noszogatod a párodat mindenféle szerinted számára hasznos dolgok megtételére. Könnyen lehet azonban, hogy ettől ő lassan már teljesen kikészül. Jobban tennéd, ha a hétvégén csak abban a témába szólnál bele, amiben egyébként te is érintett vagy. Minden más ügyben nyugodtan hagyhatod, hogy önmaga legyen. Minden más ügyben nyugodtan hagyhatod, hogy saját döntéseket hozzon. Neked pedig csak annyi a dolgod, hogy elfogadd ezeket a döntéseket.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje annak, hogy belevágj végre életed nagy kalandjába. Ezt a kalandot azonban nem kívül kellene keresned, hanem belül. A legnagyobb kaland az, ha megismered önmagadat. Erre most lesz alkalmad bőven a hosszú hétvégén, hiszen most a külső kalandok abban támogatnak, hogy több önismeretre tegyél szert. Ezért minden izgalmas programra bátran mondhatsz igent.

Olvasd el ezt is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A hosszú hétvége derűvel és pozitív elvárásokkal tölti meg az életedet és a kapcsolatodat is. Most mélyen átéled a reményt, és tudod, hogy minden jó lesz. Bármilyen nehézség, összezördülés, veszekedés is volt köztetek eddig, most mindez feloldódik, és a kölcsönös szeretet, tisztelet marad köztetek. Persze lehet, hogy jól érzitek: változásra van szükség köztetek. Ez a változás azonban szeretetteli és felemelő lesz, és végül mindkettőtöknek a legjobbat hozza.

Ha csak keresed a szerelmet: Az, ahogyan gondolkodsz, erős hatással van arra, hogy mi történik a párkapcsolataidban. Az eddigi párkapcsolataid és az eddigi helyzeted a jelen gondolataidnak, a jelen gondolkodásod következményei. Itt az ideje, hogy pozitívra, reménytelire és boldogra fordítsd a gondolkodásmódodat, mert a boldogságod mágnesként vonzza hozzád a lélektársadat is.

Olvasd el ezt is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A hosszú hétvége közös feladata lesz a számotokra, hogy közös célokat jelöljetek ki magatoknak. A közös célok segítenek összetartani a kapcsolatotokat, és segítenek még közelebb kerülnötök egymáshoz. Könnyen lehet, hogy már vannak közös céljaitok, de ezek talán túl nagyok vagy túl távoliak. És az is lehet, hogy valójában nem tudtok mindketten azonosulni ezekkel a célokkal. A hétvége azonban segíteni fog nektek abban, hogy felfedezzétek a tökéletes közös céljaitokat, amelyekért mindketten rajongtok.

Ha csak keresed a szerelmet: Fontos, hogy tudd, mi a célod. Nemcsak a párkapcsolati célod, de a célod az életben. Fontos, hogy tudd, mi az, amit el akarsz érni. Könnyen lehet, hogy ha őszintén ránézel a céljaidra, akkor azt találod majd, hogy azok között most éppen háttérbe szorul a párkapcsolatod és a magánéleted. Lehet, hogy most inkább a munkára, a karrierre szeretnél koncentrálni, és ott akarsz néhány helyzetet rendbe tenni.

Olvasd el ezt is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A pünkösdi hétvége egymás megismeréséről szól majd számotokra. Igen, most mondhatod, hogy “ismerjük egymást, mint a rossz pénzt”, de pont arról van szó, hogy újra meg kellene ismerkednetek egymással. Újra nyitottan kellene egymáshoz fordulnotok, azzal a nyitottsággal, amely ezt feltételezi, hogy a szerelmetek tud még nektek újat mutatni, és valójában nem is ismeritek egymást. Ha ilyen nyitottsággal figyeltek egymásra, akkor az felfrissíti, megújítja a kapcsolatotokat, és újra felébreszti a szerelmeteket.

Ha csak keresed a szerelmet: Ez a hétvége a lehetőségeid meglátásáról, a lehetőségeid felismeréséről szól majd. Most érdemes teljesen friss szemmel nézned a környezetedet, érdemes elfelejtened az előítéleteidet és az eddigi tudásodat, mert könnyen lehet, hogy valaki az új oldalát mutatja feléd. Ezt az új oldalt azonban csak akkor láthatod meg, ha el tudod felejteni mindazt, amit eddig gondoltál az életedről és a körülötted lévőkről.

Olvasd el ezt is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: A belső békéd, a nyugalmad és a pihenés lesznek a legfontosabbak neked a pünkösdi hétvégén. Most arra vágysz, hogy a feszültségeket lerakhasd egy időre, és a hosszú hétvégét a saját boldogságod álomvilágában tölthesd. Erről érdemes lesz tájékoztatnod a szerelmedet és a családodat is. Könnyen lehet, hogy ők azt hiszik, a következő napok alkalmasak arra, hogy a valósággal szembesítsenek téged, és átbeszéljétek a legkülönfélébb problémákat. Dönthetsz úgy, hogy nem most foglalkozol a megoldandó helyzetekkel, de erről tájékoztasd a többieket is!

Ha csak keresed a szerelmet: Lehet, hogy nem ezen a hétvégén toppan be az életedbe a nagy Ő. Ennek az is az oka lehet, hogy most egy kicsit visszavonultabb, elcsendesedettebb és befelé fordulóbb vagy a szokásosnál. Könnyen lehet, hogy amíg mások zajosak és vidámak körülötted, addig te inkább félrehúzódsz és elmerülsz a gondolataidban. Persze dönthetsz úgy, hogy mégis inkább a vidámságot, a harsányságot választod. De azt tudnod kell, hogy az elmélyülés lenne most a természetesebb a számodra.

Olvasd el ezt is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmed csak a kívánságaidat lesi. Lehet, hogy azt gondolod, ez nem igaz, de ha nem érzékeled, hogy minden óhajodra figyelne, az azért lehet, mert talán rosszul kommunikálod azokat. Tehát a hétvége feladata az lesz, hogy kívánj valamit. Sőt! Akár több dolgot is kívánhatsz, de fontos, hogy a kívánságaidat érthetően tolmácsold. Fontos, hogy jól artikuláltan elmondd, hogy mit szeretnél, és hogy mire van szükséged valójában. Ez segíteni fog abban a szerelmednek, hogy figyelmesebb és odaadóbb legyen.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvége varázslatos pillanatok sokaságát hordozza a számodra. Most csupa olyasmi történik, ami felemel és elvarázsol téged. Tekints úgy a hétvégére, mint egy nagy varázslatra, és mindhárom nap tedd fel magadnak a kérdést: Milyen varázslatok történtek velem ma? Milyen varázslatos emberekkel találkoztam ma? Könnyen lehet, hogy egy spontán találkozás hozza meg számodra azokat a varázslatos változásokat, amelyekre olyan nagyon vársz.

Olvasd el ezt is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Lehet, hogy valaki úgy érzi a környezetedben, hogy neki mindenképpen bele kell szólnia abba, hogy milyen legyen a kapcsolatod a pároddal. Lehet, hogy eleinte erre te magad is hajlasz majd, de hamarosan rájöhetsz arra, hogy valójában az lenne a legjobb, ha a magánéletetek valóban megmaradna csak a kettőtökének. Érdemes ezt a hosszú hétvégét arra szánnotok, hogy kizártok minden külső hatást, és hogy csak egymásra koncentráltok. Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy csak egyedül te dönts kettőtökről.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha a családoddal kapcsolatos érzéseid gyógyulnak, akkor egész egyszerűen hamarabb beléphet az életedbe a szerelem. A hosszú hétvégén ezért érdemes rendbe tenned a viszonyodat a szüleiddel. Itt az ideje annak, hogy az eddig visszanyelt mondatok elhangozzanak, és annak is, hogy szeretettel oldjátok fel a konfliktusokat. Ne felejtsd el: csak akkor érdemes hozzáfognod a kapcsolatotok rendezéséhez, ha szeretettel tudod megtenni azt.

Olvasd el ezt is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A pünkösdi hétvégét töltsd a szerelmeddel. Most mindkettőtöknek arra van szükségetek, hogy egymásban újra felfedezzétek a lelki társatokat. Érdemes elutaznotok valahová kettesben, és érdemes most tényleg csak egymásra figyelnetek. Tudatos munkával, tudatos odafigyeléssel ismét feléleszthetitek egymásban és önmagatokban a szerelmet. Most az is segít, ha észreveszed, a párod nemcsak lelki társad, de tökéletes szellemi partnered is: sokkal jobban tudsz vele beszélgetni, mint bárki mással a környezetedben.

Ha csak keresed a szerelmet: Lelki társad hamarosan megérkezik az életedbe. Talán pont ezen a hétvégén ismerkedtek össze. Az ismeretségetek egy nagy beszélgetéssel indul, de lehet, hogy ez nem lesz zökkenőmentes. Azért, mert valaki a lelki társad, még nem kell pontosan ugyanazt gondolnia a világról, mint neked. Lehet, hogy pont egy véleménykülönbség vagy egy játékos évődés lesz az, ami elindítja a kapcsolatotokat, és ami miatt felfigyeltek egymásra.

Olvasd el ezt is!

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Ha párkapcsolatban élsz: A hosszú hétvége kihívása az, hogy gyakorold az optimizmust. Lehet, hogy a szerelmeddel és a szerelemmel kapcsolatban mostanában pesszimista voltál. Itt az ideje annak, hogy a borús gondolataidat derűsekre cseréld, és végre megláthatnád a fejlődés, a javulás, a gyógyulás lehetőségét az életedben. Engedd el a félelmeidet és azokat a negatív gondolatokat, amelyeket a jövővel kapcsolatban gondolsz. Hidd el, minden alakulhat jól. Sőt! Minden jól fog alakulni. Sokkal jobban, mint ahogyan azt vártad. A nehézségek természetes részei egy kapcsolatnak, és mindig megoldhatóak.

Ha csak keresed a szerelmet: Talán az a baj, hogy nem túl reális az önértékelésed? Lehet, hogy nem mered elég magasra tenni a lécet? Lehet, hogy sokkal tökéletesebb partnereket kellene választanod magad mellé, és nem kellene beérned a középszerrel? A hosszú hétvége alkalmas arra, hogy változtass a mércéden, és mostantól csak annak adj esélyt, akit valóban nagyon vonzónak találsz. De azért ne válj túlzottan zárkózottá vagy válogatóssá sem.

Olvasd el ezt is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Fontos, hogy tudd: a reményeid mindig beteljesülnek. Fontos, hogy tudd: a reményeknek csak akkor van értelmük, ha azok közös remények tudnak lenni. Épp ezért ez a hétvége szólhat arról, hogy közelítitek egymáshoz a vágyaitokat, és megbeszélitek a jövőképeteket. Talán van benned némi félsz, ha arról van szó, hogy beszélned kellene az érzéseidről és a vágyaidról. A valóság azonban az, hogy a vágyaid és az érzéseid ismerete nélkül senki sem lenne képes téged jól szeretni. Engedd meg a szerelmednek, hogy a lelkedbe lásson végre.

Ha csak keresed a szerelmet: Lehet, hogy a legszívesebben már feladnád a reményt. Lehet, hogy szívesen begubóznál, és talán azt is kitaláltad már, hogy ha kell, akkor örökre egyedül maradsz. A jó hír természetesen az, hogy nem kell egyedül maradnod. Sőt! Még csak arról sincs szó, hogy meg kellene alkudnod egy számodra rossz kapcsolattal. A valóság az, hogy türelmesnek és kitartónak kellene lenned, mert a nagy Ő már közeledik feléd.

Olvasd el ezt is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy tűnik, hogy az elmúlt napokban és hetekben túl kemény voltál a szerelmeddel. Könnyen lehet, hogy van benned némi bűntudat vele kapcsolatban. Még az is lehet, hogy már napok óta a kegyeit keresed, és próbálod megvigasztalni. Amit tudnod kell, az az, hogy ő nincs is megsértődve. Ha talán észre is vette, hogy kemény vagy vele, az biztos, hogy nem vette magára mindezt. Azt azonban meglepőnek találhatja, ha túl negédes vagy. Egyrészt térj vissza a normális-kedves kommunikációdhoz. Másrészt gyorsan bocsáss meg magadnak, hiszen nem tettél semmi rosszat sem.

Ha csak keresed a szerelmet: Gyorsan bocsáss meg magadnak, hiszen nem tettél semmi rosszat sem. Könnyen lehet, hogy azt hiszed, te rontottál el mindent, és te tehetsz arról, hogy most egyedül vagy. Lehet, hogy azt gondolod, valamelyik kevésbé működő, de nem túl rossz kapcsolatodban kellett volna maradnod mindenáron. A valóság ezzel szemben az, hogy pontosan ott tartasz, ahol tartanod kell. Megszereztél egy csomó tapasztalatot, megtanultál sok mindent a kapcsolatokról. Most éppen két kapcsolat között tartasz egy kis pihenőt, hogy azután újult erővel vesd bele magad egy újabb nagy szerelembe.

Olvasd el ezt is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Minden a jó időzítésen múlik. Minden azon múlik, hogy tudd: mikor mit lehet a legjobban előadni a szerelmednek. Most érdemes beosztanod az egész hétvégére a mondandódat, és érdemes úgy időzítened, hogy mindent a legalkalmasabb pillanatban mondj be. Ha kivárod a megfelelő időt, akkor minden bejelentésed frenetikus és hatásos lesz. Ha azonban elkotyogod a dolgokat előre, akkor talán meg sem hallja azokat a párod. Ha türelmes vagy és jól időzítesz, azzal nemcsak a saját hétvégédet teszed jobbá, de a szerelmed is jobban örül majd a bejelentésednek.

Ha csak keresed a szerelmet: Türelem, nem kell sehova sem sietned. Igen, mostanában szinte hallani véled a biológiai órád ketyegését. Valójában azonban csak a saját elkeseredettséged és félelmeid kattogását hallod. Lépj túl a magadra erőltetett magánéleti határidőkön és terveken. Ne azt figyeld, hogy hol nem tartasz, hanem élvezd azt a helyet, azt az életszakaszt, ahol most vagy. Hidd el, ezek nagyon is értékes percek és pillanatok, amelyek segítenek felkészülni a boldogságra.

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top