Horoszkóp

Szerelemhoroszkóp: a Skorpió szerelmi élete

A Skorpió csillagzat alatt születettek nagyon izgalmas, szenvedélyes szerelmi életet élnek. Az biztos, hogy olyan élményekben lesz velük részünk, amelyeket soha nem fogunk elfelejteni, sőt, ők szolgálnak etalonként egész életünk során.

Végletesen éli meg az életet, s emellett folyamatos transzformációban él. Ez azt is jelenti, hogy megélhetjük mellette, hogy vannak időszakok, amikor a szexualitása nagyon szenvedélyes, s érzelmileg is maximálisan ránk hangolódik. S persze olyan időszakok is következhetnek, amikor „megfagy”, „lehúzza előttünk a rolót”, nem enged be belső világába, mi több, az ágyát sem osztja meg velünk. Figyelnünk kell érzékeny belső világára, hiszen könnyen megsértődik (ne felejtsük el, hogy a Skorpió a víz elemet hozza be életünkbe), s ha megsértődött, akkor olyanná válik, mint a jég, időt kell szánnunk arra, hogy ismét felmelegítsük a lelkét. A legjobban akkor érthetjük meg őt, ha tudjuk, hogy mindennek a mélyére szeretne hatolni. Ez vonatkozik az érzelmekre is, s persze fizikálisan is nagyon érdekli az emberi test, ami kifejezésre juthat szexualitásában is, érdekes momentumokat hozva az érzékiség birodalmába. 

Szerelemhoroszkóp: a Skorpió szerelmi élete

A Skorpió emberek nem elégednek meg azzal, ha magukénak tudják kedvesük testét, nekik a szeretett ember lelke kell, méghozzá maximálisan. Ez is egy olyan terület, amely a szexualitásnak is különös színezetet adhat. Ide tartozik minden olyan vonulat, szexuális tartalmú játék, ahol a szexualitás által éljük meg a kiszolgáltatottságot, vagy akár a megszégyenülést, hatalmi helyzeteket. Az ilyen irányzatok, szokások egészen addig, amíg nem vonultatják fel az igazi bántalmazás és a másikon tett erőszak repertoárját, elfogadottnak tekinthetők, s nem soroljuk őket a kóros kategóriába. Az olyan Skorpiók, akik érdeklődnek és vonzódnak az ilyen szexuális tartalmú játékokhoz, szeretnék megélni azt, hogy hatalmuk van a másik felett, testi és lelki értelemben, valamint munkál bennük a vágy arra, hogy a tabukat feszegessék. A tabuk világának a feszegetése a Skorpió emberek minden életterületén felvonulhat, de a szexualitás, valamint a szerelem érzése nagyon jó táptalaj arra, hogy a tabuk világát integrálják személyiségükbe.

Még több horoszkóp Skorpióknak:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára
Heti Skorpió-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Skorpió-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Skorpió szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Skorpió-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a november!
A Skorpió jegy jellemzése –  Tudd meg, milyenek a Skorpiók!
A Skorpió mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Skorpió aszcendensű emberekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top