Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2020.01.23.
A család és a munka között próbálsz egyensúlyozni csütörtökön. Talán a gyerekek betegek, de mellette a munkáddal sem maradhatsz el. Nem lesz könnyű feladat, de te szívós és nagyon konok alkat vagy. Szóval, csak mély levegő és ne hergeld magad. Helyt tudsz állni, persze minden energiádra szükséged lesz.

Heti horoszkóp

2020.01.20.
Meg fogsz lepődni azon, hogy a családod, a magánéleted mennyire fontos számodra. Ez a hét több olyan szituációt fog „produkálni”, amikor szükségük lesz rád. Rendkívül tudatosan kell koncentrálnod a munkádra, hogy ne érjen kritika. Miközben az is fáraszthat, hogy semmit ne vigyél be az otthoni gondokból a munkahelyedre. Szerencsére a pénteki újhold új és megnyugtató megoldást mutat neked. Hétvégén lesz időd mindezt átgondolni. Csupán arra ügyelj, hogy jusson időd a kikapcsolódásra is!

Havi horoszkóp

2020.01.01.
Még az is lehet, hogy a szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra. A meglévő kapcsolatok akkor működhetnek jól, ha a pénz nem lesz a központi témátok. A sikeres kommunikáció hónapjának is nevezhető ez mostani, amikor olyan dolgokat is meg tudsz beszélni, amelyek a jövőddel állhatnak kapcsolatban. A házasságokat a társad egzisztenciális helyzete teheti átmenetileg nehezebbé. Szomszéddal jól kijöhetsz.

Hétvégi horoszkóp

2020.01.17.
A Skorpió Holdtól ezen a hétvégén hiperérzékeny leszel. Nem csak sértődékeny értelemben, hanem a ráérzés értelmében is. Hihetetlen módon fog működni az intuíciód. Totál váratlanul áll össze a kép. Ez megijesztheti a párodat. Jobb, ha nem árulsz el mindent…

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top