Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2019.07.18.
Vedd észre, leginkább önmagaddal harcolsz, magadat marcangolod. Szánd az időt most magadra, és boncolgasd egészen a gyökerekig ezeket a benned dúló érzéseket. Az önostorozás semmiben sem segít, sőt egyenesen akadályozod magadat, hogy végre tényleg elérhesd a céljaidat. Engedd el a merevséget, az ideákat, az idejét múlt elképzeléseket, és minden megváltozik benned, körülötted.

Heti horoszkóp

2019.07.15.
Már hétfőn érezni fogod azt a részleges holdfogyatkozással együtt járó teliholdat, ami valójában csak kedden éjjel lesz. Ettől nehezebbé válhat a közlekedés, az utazás, a tanulás és mindenféle tárgyalás. Ha lehet, ezeket napold el! Szerdán és csütörtökön egy merev bolygóháromszög merevségre hajlamosít. Ha nem sikerül kellő nyitottságot és rugalmasságot gyakorolnod, csúnya veszekedésbe keveredhetsz. Majd hétvégén leszel elemedben a Halak Holdnak köszönhetően. Teljesen helyre áll a lelki békéd…

Havi horoszkóp

2019.07.01.
Ha külföldre utazol, olyan helyzet jöhet létre, amely miatt a vérnyomásod akár az egekbe szökhet. De az is megeshet, hogy olyan dolog jut most a tudomásodra, amely előtt döbbenten állhatsz. Pénzügyek terén viszont a helyzet magaslatán állhatsz. Ezért ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, most kellene ennek hangot adni. Felettesed olyasmivel kereshet meg, amely miatt vegyes érzések keríthetnek hatalmukba.

Hétvégi horoszkóp

2019.07.13.
Más témák motiválnak kettőtöket. Nem baj, ha aktuálisan van eltérés, de a hosszú távú jövőben meg kéne egyeznetek. Ha nem egy irányba tartotok, akkor előbb-utóbb elválnak útjaitok. Ezen a hétvégén szánjatok időt a közös jövő megtervezésére!

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top