nlc.hu
Horoszkóp
Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek biztos lábakon – Heti angyalhoroszkóp 2024. május 7-13.

Van, ami a legnehezebb helyzeteben sem hagy el.

Az angyalok szerint veled van az erő. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy humorérzéked sosem hagy cserben. A helyes egyensúlyt kell megtalálni, nehogy megbánts valakit gunyoros megjegyzésekkel. Ha józanul átlátod a legnehezebb helyzetet is, megingathatatlan leszel. 

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy sokszor te magad vagy az a szilárd alap, amire mások is biztonsággal támaszkodhatnak. Rendíthetetlen nyugalmad ellenáll akár a legnagyobb érzelmi viharoknak is.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy ötleteid számolatlanul áradhatnak, de fennáll az a veszély, hogy vagy elaprózódsz vagy nyomasztani fog, hogy nem látod a megvalósítás lehetőségét. Segíthet, ha konkrét részfeladatokhoz adott időpontokat dedikálsz.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy kedvességed és közvetlen kommunikációd biztos alapot teremt kapcsolataidban. Ehhez hozzájárul még sokoldalúságod is, így közös témát sem lesz nehéz találni.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy hasznos lenne erősíteni objektív látásmódodat. A mondandóra figyelj elsősorban, és próbáld minimalizálni a hozzá kapcsolódó érzelmi reakciókat.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy elővigyázatosságod megvédhet a bajoktól. Csak óvatosan lépkedj előre, különösen, ha valami új dologra adtad a fejed. De ez nem jelenti azt, hogy csak a jól ismert határok között mozoghatsz.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy értékeld azt a biztonságot, azt a helyet, amit már sikerült elérned, sikerült kivívnod magadnak. Így viszont felmerülhet az a veszély, hogy elégedetten hátradől az ember és nem fejlődik tovább…

Nő angyalszárnyakkal az ég felé mutat

Fotó: Getty Images

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy újra és újra megújulhatsz. Ha nem is kezdesz komplett új életet, már egyes életterületed megreformálása is nagy lökést adhat, hogy megszabadulj s felhalmozódott terhektől.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy nagy terveket bármikor, szinte bármilyen témában tudsz kovácsolni. Elméletben pedig a legnehezebb feladványokat is megoldod. Igyekezz a megvalósításra is koncentrálni.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy bár szívesen mész biztosra, mégis jobb lenne belevetned magad a cselekvésbe, akár még úgy is, hogy kicsit elhamarkodottnak érzed. Viszont így olyan tapasztalatokhoz juthatsz, melyekre a jövőben is alapozhatsz.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy ismereteid, mély tudásod pótolhatatlanná tehet egy-egy projektben. Arra kéne ügyelned, hogy minél gyakorlatiasabb formába fordítsd át az elméletet és érthető támpontokkal tudj szolgálni.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy biztos lábakat adhat, ha ki tudod mondani, hogy mihez, kihez tartozol. Ez olyan biztonságot adhat, ami szilárd támaszt jelenthet a nehézségekben. Emellett nem árt magadban megkeresned azt az erőt, amivel egyedül is megállsz a lábadon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top