Horoszkóp

Pro-kontra: miért randizz, vagy ne randizz az egyes csillagjegyekkel – 2. rész

Folytatódik a randihoroszkóp, amiben annak járunk utána, miért éri meg nagyon és miért kicsit kevésbé az egyes csillagjegyekkel randizni.

Mérleg

Pro: Állítólag a Mérlegek csókolnak a legjobban a csillagjegyek közül. A flörtben is szuperek, és mindig éreztetik a másikkal, hogy mennyire vonzódnak hozzá.

Kontra: Mivel irtóznak a konfliktusoktól, ha probléma üti fel a fejét, inkább köddé válnak, mint hogy megoldják. Így sose tudod meg, mi üldözte el őket.

Skorpió

Pro: Érzelmileg és fizikailag is intenzív és mély kapcsolatot élhetsz meg egy Skorpióval, aki az élet minden területét szenvedéllyel éli meg.

Kontra: Az intenzitás könnyen csaphat át túlzásokba: a Skorpiók hajlamosak a bolhából is elefántot csinálni, melodrámára való hajlamuk pedig nagy teherré, sőt ijesztővé válhat.

Nyilas

Pro: A Nyilasokkal jókat fogsz nevetni, hiszen az egyik legszórakoztatóbbak a  csillagjegyek között. Mindig nyitottak az újdonságra. 

Kontra: Problémáik lehetnek az elköteleződéssel, és nehezen adnak egyértelmű jeleket az érzéseiket illetően.

Pro-kontra: miért randizz, vagy ne randizz az egyes csillagjegyekkel - 2. rész

Bak

Pro: A Bak hűségében egy percig sem kell kételkedned. Nem várják meg a szülinapodat vagy a karácsonyt, hogy éreztessék veled, mennyire értékelnek: folyamatosan apró meglepetéseken, figyelmességeken törik a fejüket.

Kontra: Mivel szeretnek mindent az irányításuk alatt tudni, lehet, hogy feletted is szívesen gyakorolnak kontrollt. Manipulatívak, anélkül hogy észrevennék magukon.

Vízöntő

Pro: Új ötletekből, új élményekből nem lesz hiány, ha egy Vízöntő a párod. Mindig kellemes érzés tölt el, amikor meglátod őket és a közelükben a valódi önmagad lehetsz.

Kontra: A Vízöntők nehezen jönnek ki a fejükből – inkább a gondolataikkal, semmint az érzelmeikkel vannak elfoglalva. Ha úgy érzik, kicsúsznak a kezük közül a dolgok, agresszívan viselkednek.

Halak

Pro: A Halaknál megértőbb társat nem találsz. Megnevettetnek és elfogadnak, nemcsak a szerelmed válhat belőlük, hanem a legjobb barátod is.

Kontra: Hiperérzékeny lények, akik gyakran félreértenek dolgokat, és ők maguk is félreérthetően kommunikálják az érzelmeiket.

Még több szerelmi horoszkóp az NLCafén:

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top