Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy azonnal elveszíti a fejét

Néhány csillagjegynél gyorsan leolvad a biztosíték, mások türelmesebbek, békésebbek, többet elviselnek. Előbbiek pillanatok alatt elveszítik a fejüket még az apróságnak tűnő dolgokon is, viszont amilyen gyorsan robbantak, többnyire olyan gyorsan le is higgadnak. A horoszkópból kiderül, melyek a legforrófejűbb csillagjegyek. Te is köztük vagy?

A Kos pillanatok alatt veszíti el a fejét

kos horoszkóp türelmetlen csillagjegyekA Kos az egyik leglobbanékonyabb, a leginkább ösztönből cselekvő csillagjegy. Szinte azonnal készen áll, legyen szó bármilyen küzdelemről, versenyről. Veszíteni képtelen, nagyon csalódott, amikor valódi vetélytársra, nála erősebb ellenfélre talál. A véleményét sem tartja magában, ami a szívén, az a száján. A türelem finoman szólva sem tartozik az erősségei közé, de ugyanezzel a feltűnő akarással és ambícióval halad a céljai, a siker felé is. Nagyon könnyen elveszíti a hidegvérét – már ha egyáltalán rendelkezik ilyesmivel –, a legapróbb helyzeteken is képes dühöngeni, mérgelődni. Az is igaz, amilyen gyorsan robban, épp olyan sebességgel talál vissza valódi önmagához.

A Rák érzelmei kiszámíthatatlanok

rák horoszkóp türelmetlen csillagjegyekA Rák a legérzelmesebb, legérzékibb típus. A hangulata folyton változik, akár egyik percről a másikra is. Könnyű felbosszantani, felidegesíteni, gyanakvó és meglehetősen pesszimista csillagjegy. A legtöbbet a barátaival és a hozzá legközelebb álló szeretteivel vitatkozik, veszekszik. Nyíltan mutatja ki az érzéseit, nem rejti véka alá a véleményét. Persze éppen azért veszíti el épp velük szemben a fejét, mert nagyon mélyen érez irántuk. Az is biztos, nem hagyja szó nélkül, ha a baráti bulira nem kap meghívót, meglehetősen undok és persze egyértelmű üzenettel közli, hogy mennyire megsértve érzi magát.

Az Oroszlán apróságokon is ordibál

oroszlán horoszkóp türelmetlen csillagjegyekAz Oroszlán szíve hatalmas, aminél talán csak a türelmetlensége határtalanabb. A legtöbb problémáját éppen az okozza, hogy képtelen hűvösen tekinteni bármire is, ami vele vagy körülötte történik. Rendkívül heves és mindenkinél hangosabb csillagjegy, hiszen folyton a figyelem központjában szeretne tündökölni. A legapróbb dolgon is képes azonnal fölkapni a vizet, ordít, kiabál, veszekszik, aztán pillanatok alatt lehiggad, kedvesen mosolyog, mintha mi sem történt volna. A környezete pedig értetlenül szemléli az újabb és újabb kirohanást. Imádja a drámát, a nagyjeleneteket, nála sosem tudni, mikor kerül sor a következő hisztiszínházra.

A Skorpió türelme is véges

skorpió horoszkóp türelmetlen csillagjegyekA Skorpió szenvedélyes, határozott, akarnok és meglehetősen rámenős csillagjegy. Gyűlöli, ha valami nem az elképzelései szerint történik, azonnal robban, nagyon könnyen veszíti el a fejét, amikor úgy érzi, az események kicsúsznak a kezéből. Veszélyesnek, félelmetesnek tűnhet, amikor valóban dühös, olyan, mint aki bármire képes. Ordít, csapkod, sikít, falhoz vágja a tárgyakat, úgy hisztizik, mint egy dacos kisgyerek. A környezete a legtöbbször csak lefagyva szemléli, mikor csillapodik le végre. Lehet, hogy kiordítja a haragját, de ő nem felejt és nem bocsát meg, a lelkében dédelgeti a fájdalmát. Kiszámíthatatlan, szeszélyes, nem mindig könnyű vele.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top