Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp május 28. – június 3.: Most igazán segítenek az angyalok

Ezen a héten most különösen érdemes az angyalok segítségét kérned. Most különösen hatékonyan állnak a rendelkezésedre, és teljesítik a kérésedet, a kívánságodat. Melyik angyalhoz fordulj támaszért, segítségért? Az angyalhoroszkópban a csillagjegyednél megtalálod a választ.

Kos

angyal horoszkóp kos csillagjegyHaniel arkangyal tele van olyan ötlettel, amelyet használhatnál. Ő a nőiesség angyala, aki több lágy és nőies energiával tölt fel, ha kéred. Haniel arkangyal segít megérteni, hogy a harc helyett hatékonyabb eszközöket is bevethetsz. A beszéd, az érzelmek kifejezése, a törékenységed felvállalása mind-mind neked segítenek a héten..

Bika

bika csillagjegy angyal horoszkópÚgy érzed, tanácsokat kéne merítened egy mindentudó nagy könyvből? Ha a válaszod igen, jó hírem van. Raziel arkangyal, a bölcsesség angyala ott áll melletted. Ő az az angyal, aki a képzeletbeli nagy könyvet, a tudás könyvét írja. Az ő társaságában pedig minden tudás birtokosa lehetsz. Tedd fel a kérdéseidet Raziel arkangyalnak, aki az intuíciódon keresztül válaszol neked.

Ikrek

ikrek csillagjegy angyal horoszkópOlyan erős támaszra van szükséged, amely nem inog meg a legnehezebb helyzetben sem. Mihály arkangyal tökéletes támasz a számodra. Egyszerűen csak kérd meg őt, nyújtsa feléd erős karját, és tartson meg téged. Mihály arkangyallal biztonságban érezheted magad, és bátran haladhatsz az utadon. Mihály arkangyal erőt ad, bátorít és támogat mindenben téged a héten.

Rák

rák csillagjegy angyal horoszkópEgészen különleges ritmusban zajlik az életed a héten. Talán úgy éled meg, teljesen szétesett az időbeosztásod, talán nagy szükséged lenne, hogy valaki segítsen összeszedned magad. Metatron arkangyal az időhajítás nagymestere. Ő az az arkangyal, aki képes megnövelni az időt két határidő között, így végre utolérheted magad.

arkangyal heti horoszkóp

Kérd te is az arkangyalok segítségét (Thinkstockphotos)

Oroszlán

oroszlán csillagjegy angyal horoszkópAriel arkangyal segít neked, hogy megkapd azt, amit szeretnél. Ő a manifesztáció angyala, aki pontosan tudja, hogyan valósíthatod meg a vágyaidat. Ariel arkangyal legfontosabb tanácsa neked az a hétre, hogy értsd meg, amit neked szánt az ég, azt senki sem veheti el tőled. Még akkor sem, ha látszólag ő az erősebb, a gyorsabb vagy a gazdagabb..

Szűz

szűz csillagjegy angyal horoszkópZsofiel arkangyal a rendrakás, a takarítás angyala. Akár külső, akár belső tisztulásra vágysz, érdemes őt hívnod magadhoz. Ő az, aki segítségedre siet a tavaszi nagytakarításban vagy a szervezetedet megtisztításában. Ne felejtsd el, nincs szükséged önsorsrontó és kemény tisztítókúrákra. A tudatos étkezés, az egy-egy napos léböjt pontosan elég a sikerhez.

Mérleg

mérleg csillagjegy angyal horoszkópSzeretnél valamilyen kreatív alkotást létrehozni, szeretnél elkészíteni egy ajándékot, szeretnéd meglepni a barátnőidet valamivel? Az alkotásban Gábriel arkangyal lesz a társad. Ő az önkifejezés angyala, aki segít megtalálni azt a formát, amelyben a legbiztosabban és a legcsodálatosabban fejezheted ki önmagadat. Mit szólnál egy kis rajzolgatáshoz?

Skorpió

skorpió csillagjegy angyal horoszkópAz, amire oly régóta vártál, most végre megtörténhet. Persze ehhez a figyelmedre is szükséged lesz. Ha nem figyelsz föl a lehetőségre, könnyen elúszhat. Sámuel arkangyal minden apróságot észrevesz, az ő figyelmét semmi sem kerülheti el. Ha szükséged van támogatásra a héten a lehetőségeid felismerésére, tőle érdemes kérned azt.

Ez az arkangyal segít a héten a csillagjegyeknek (Thinkstockphotos)

Nyilas

nyilas csillagjegy angyal horoszkópAttól félsz, lemaradsz valamiről. Attól félsz, egy választásoddal kizárod az összes többi lehetőséget, és utólag kiderül, rosszul döntöttél. A jó döntéseket most Uriel arkangyal segít meghozni neked. Ő az, aki segít megérteni, valójában nincs olyan, hogy rossz döntés. Valójában minden döntés előrevisz, még az is, amiről azt hiszed, elhibáztad.

Bak

bak csillagjegy angyal horoszkópValaki az okos tanácsaidra vár, de te nem tudod, mit mondhatnál neki. Azrael arkangyal ugyanakkor pontosan tudja, mit érdemes mondanod. Azrael arkangyalt tartják a tanácsadók támogatójának, hiszen ő minden helyzetben olyan szavakat választ, amelyek felemelnek, és segítenek meglátni a fényt az alagút végén. Csak kérned kell a segítségét.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy angyal horoszkópRaguel arkangyal nem hagyja, hogy igazságtalanság érjen. Ő az, akit a héten érdemes segítségül hívnod, hogy támaszod legyen egy nehéz beszélgetésben. Ha a főnököddel vagy egy ügyféllel kell megbeszélned a rázós ügyeket, hívd magad mellé Raguel arkangyalt, aki gondoskodik a békés és eredményes tárgyalásról, egyeztetésről.

Halak

halak csillagjegy angyal horoszkópŐrangyalod melletted áll azokban a helyzetekben, amelyekben magányosnak, elhagyatottnak érzed magad. Könnyen lehet, a héten sokkal erőebben érzékeled őrangyalod jelenlétét. Most érdemes még többet beszélgetned vele, és érdemes a tanácsait, a támogatását kérned azokban a helyzetekben, amelyekben nem tudsz kihez fordulni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top