Horoszkóp

Angyali üzenet június 12.: Így válnak valóra az álmok

Az angyalok ma az álmaid megvalósításában segédkeznek. Az üzenetből részletesen megtudhatod, mit érdemes tenni, mit és hogyan kívánj, hogy az álmaid valóra váljanak. Inspiráló üzenet, inspiráló nap vár rád. Az angyalok kérnek téged, élj a kínálkozó lehetőséggel.

Sokan gondolják, hogy aki folyton álmodozik, nem a jelen pillanatában él. Létezik a mondás is, hogy az álmodozás az élet megrontója. Az angyalok ezt másként gondolják. Szerintük, ha gyakran álmodozol, az álmaid előbb-utóbb valóra válnak. Amikor az álmaidra, a vágyaidra gondolsz, amikor beleéled magad, mélyebb tudatszintre kerülsz, oda, ahol a teremtés a leghatékonyabb.

Az angyalok üzenete szerint

„Amikor álmodozol, az üzenteinkre is fogékonyabb leszel. Lazítsd el magad minél gyakrabban, nyisd meg elméd és szíved a befogadásnak. Ne akarj, és ne irányíts semmit sem, csak fogadj el. Figyeld meg az érzeteket, képeket is láthatsz, akár egy filmet. Ez a kreativitás bölcsője.”

Az álmodozás valójában egyfajta meditáció. Ilyenkor kikapcsolod az elmét, és átadod magad az érzeteknek, a vágyaknak. Ilyenkor igazán képes lehetsz a befogadásra, megérezheted, meghallhatod az angyali üzeneteket. A teremtő erőd megsokszorozódik. Amikor átadod magad a befogadásnak, nem akarsz a tudatosan irányítani, egyszerűen csak létezel a jelen pillanatban, olyan érzés lehet, mintha megszűnne a tér és az idő. Valójában pontosan ez történik veled.

Az angyali üzenet

„Add át magad az inspirációnak. Ebben a nyitott és ellazult állapotban tudunk neked a leghatékonyabban segíteni. Csak gondolj az álmaidra, kérd tőlünk az áldást, és mi támogatunk téged a megvalósításban.”

Légy könnyed. A legfontosabb, hogy ne akarj, ne erőltess semmit, és ne légy görcsös sem, a túlzott akarással nem juthatsz célba. Csak kövesd a gondolatok természetes útját, hagyd a képeket átfutni az elméden, a szíveden. Kérd az angyalok útmutatását, ebben az ellazult állapotban még hatékonyabban kapcsolódhatnak veled. Finom energiájukat is érezheted, talán a szíved gyorsabban lüktet, ami az angyali jelenlét jelzése. Az álmaidat ebben a be- és elfogadó állapotban valósíthatod meg a leghatékonyabban. Közben pedig önmagaddal is jót teszel, hiszel az ellazult meditáció testedre, lelkedre egyaránt csodával hat. Ugye, már ma kipróbálod?

napi angyali üzenet június 12.

Az angyalok segítenek az álmok megvalósításában (Thinkstockphotos)

Inspiráció: Doreen Virtue – Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top