Horoszkóp

6 tipp, hogy jobban megértsd a Vízöntő jegy szülötteit

A Vízöntő csillagjegyet nem könnyű kiismerni, nem egyszerű kezelni sem, mert ők egyszerűen mások, tulajdonságaikban, életszemléletükben jelentősen eltérnek a többiektől. Összetett és kicsit bonyolult személyiségek, nem mellesleg számos igazán szerethető vonással. Hogy könnyebben megérthesd és elnyerhesd a Vízöntő szívét, 6 igazán hasznos tippel segítünk.

1. A Vízöntő a „barátságból szerelem” forgatókönyvre esküszik

A Vízöntő csillagjegyről sokan gondolják, hogy zárkózott és hideg típus. Visszafogottságát mi is törhetné meg jobban, mint a barátság? Számtalanszor előfordul, hogy párjával először inkább csak barátságot, az igazán mély érzelmek idővel alakulnak ki közöttük.

2. Intellektuális összhang nélkül a Vízöntőnél esélyed sincs

A Vízöntő szívét csak olyasvalaki dobogtathatja meg, aki legalább olyan jól informált, intelligens, érdeklődő és éles eszű, mint ő maga. Ahogy neki ez a szexepilje, a párjában, a barátaiban is pontosan ugyanezt keresi.

3. Kíváncsiság, szabadság, nyitottság

A függetlenséget és az elfogadást a Vízöntő mindennél többre tartja. Talán ő a legfüggetlenebb valamennyi csillagjegy közül. Rendkívül nyitott, minden újdonság és izgalom felcsillantja a szemét, a tudásvágya csillapíthatatlan. A kötöttséget, az elvárásokat nem tűri, a túlzott ragaszkodással sosem lesz esélyed nála.

4. A Vízöntő ki nem állhatja a drámát

A pletykák, csevegések, a kiborulások, a drámák igencsak távol állnak a Vízöntő világától. Nemhogy képtelen mit kezdeni az érzelmi kiborulásokkal, de egyenesen menekül is előlük. Ő valódi megoldásokat keres a problémákra, nem tovább tetézi őket.

5. A Vízöntő mindent túlagyal

A Vízöntő egyik legnagyobb gyengesége, hogy hajlamos a fejében ragadni. Ilyenkor addig kombinál, amíg szinte szó szerint összekuszálódnak a gondolatai. A végén már maga sem tudja, hová is akart kilyukadni. Képes persze összekapni magát, hiszen a problémamegoldó képessége elsőrangú.

6. A Vízöntőnél csak a változás állandó

Ha nehezen tűröd a változást, nem érdemes Vízöntő jegyűvel kezdened. Számára ugyanis természetes, hogy minden és mindenki folyton és folyamatosan változik. Így az is megeshet, hogy akit öt évvel ezelőtt megismertél a személyében, mára teljesen más személyiséggé alakult. Szóval ő is formálódik, változik, fejlődik – ahogyan a világ is ezt teszi körülötte.

cultureastrology

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top