Heti horoszkóp október 22-28.: Telihold, jegyváltás, óraátállítás – kijut a héten jóból…

Székelyhidi Ágnes | 2018. Október 22.
A hét jól indul, hiszen még tart a hosszú hétvége. Közben a Nap a Skorpióba lép, majd a szerdai teliholdnak köszönhetően jócskán felélénkülnek a kedélyek. És ezzel még nem érnek véget a csillagjegyek megpróbáltatásai. A vasárnap hajnali óraátállítással legalább visszanyerik a tavasszal elveszített egy órát.

KOS

A hosszú hétvége végén, a hét elején fel leszel dobva a Kos Holdnak köszönhetően. Használd ki, és töltődj fel, mert szerdától péntekig öt (!) bolygószembenállás (Nap-Uránusz, Nap-Hold, Hold-Vénusz, Hold-Merkúr, Hold-Jupiter) nehezíti az életedet. Ezek első sorban a pénztárcádat érintik kellemetlenül, vagyis nagyon oda kell figyelned a kiadásokra. Most semmi extra nem fér bele, máskülönben mínuszba fogsz menni. Hétvégén örülhetsz, mert az óraátállítás miatt 1 órával többet alhatsz szombatról vasárnapra virradóan.

BIKA

A hétfő eseménytelen lesz ahhoz képest, ami utána vár rád. Kedden a Nap belép a Skorpióba, ami felfokozza a szerelmi életedet. Másnap kezdődik a megpróbáltatás: szerdától péntekig öt bolygószembenállás – köztük a szerdai telihold a Bikában – nehezíti a napjaidat. Ezek minden kapcsolatodban feszültséget gerjesztenek. A vita elkerülhetetlennek látszik, csak te enyhítheted a nyugtalanságot. Hétvégén szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet kirándulással, nagy sétákkal – javasolja a levegős Ikrek Hold.

IKREK

A hét első két napja munkaszüneti nap, ami jó ürügy, hogy kimozdulj otthonról. A hűvös idő ne tartson vissza, öltözz melegen! Szerdától mindössze három munkanap marad a héten, mégsem lesz benne túlzottan sok örömöd, mert a bolygószembenállások téged is próbára tesznek. Főleg a munkahelyeden kell nézeteltérésekre számítanod. Sajnos a bolygók fix jegyekben járnak, amelyek rögzítik az ellentéteket. Jobb, ha kitérsz a vita elől. Hétvégén már újra topon leszel. Plusz ajándék az óraátállítás, mert 1 órával többet alhatsz. Kezdődik a téli időszámítás.

RÁK

A hét legfontosabb égi mozzanata a Nap keddi jegyváltása lesz a te szempontodból, amely a Skorpióba lépve inspirációt jelent számodra. Szerencsére téged nem billent ki sem a szerdai telihold, sem az a sok bolygószembenállás, ami a környezetedet, különösen a merev nézeteket valló embereket borítja ki. De az ő merevségük nem ragadhat át rád. Hétvégén válassz szabadtéri programot akkor is, ha az időjárás ősziesre fordul. Vasárnapra virradóan az óraátállítás miatt 1 órával többet bulizhatsz és alhatsz.

Vasárnap éjjel óraátállítás lesz (Thinkstockphotos)

OROSZLÁN

A Kos Holdnak köszönhetően jól indul a heted. Töltődj fel, mert szerdától szükséged lesz az erőre és a türelemre! Szerdától péntekig öt bolygószembenállás (Nap-Uránusz, Nap-Hold, Hold-Vénusz, Hold-Merkúr, Hold-Jupiter) lesz az égen, ami nálad belső feszültséget mutat. Szeretnéd összeegyeztetni a karrieredet és a magánéletedet, ám az égi folyamatok most nem segítenek. Jobb lenne, elnapolnod ezt a törekvésedet. A hétvége igazán vidámnak ígérkezik, főleg, ha vidám barátokkal, kollégákkal, rokonokkal töltöd.

SZŰZ

Ki kell élvezned a hosszú hétvége második felét, ami csak akkor sikerülhet, ha nem aggódsz a közelgő munkanapok miatt. Szerdától péntekig folyamatosan olyan bolygóállások lesznek az égen, amelyek balesetveszélyes helyzetre figyelmeztetnek. Legyél nagyon óvatos az utakon. Nemcsak a szerdai telihold, hanem másik négy bolygószembenállás is lesz az égen, amit a hétvégén mindenképpen ki kell majd pihenned. Válassz derűs programot, minél többet nevetsz, annál több stressz távozik, és annál több energia szabadul fel benned…

MÉRLEG

A négynapos hosszú hétvége utolsó napjai szerelmes hangulatot hoznak neked. Valaki le akar venni a lábadról, és nem is esélytelen. Kedden véget ér a Mérleg hava, hiszen a Nap kilép a jegyedből, és továbbhalad a Skorpióba. A folytatásban péntekig öt bolygószembenállás nehezíti a dolgodat, elsősorban a pénzügyek területén. Legyél észnél, nehogy negatív spirálba kerülj. Most a legokosabb az lenne, ha nem költenél semmire. Ráérsz majd a jövő héten bevásárolni. A hétvégén ismét elemedben leszel. Olyan helyre menj, ahol kiszellőztetheted a fejedet!

SKORPIÓ

Az egész hét legnagyobb horderejű égi momentuma a keddi Nap jegyváltása, hiszen belép a Skorpióba, és elkezdődik a te hónapod. Közeleg a születésnapod, de egyelőre nem ünnepelhetsz. Át kell vészelned a szerdai teliholdat és még négy bolygószembenállást (Nap-Uránusz, Hold-Vénusz, Hold-Merkúr, Hold-Jupiter) is, ami szerdától péntekig ingerültséget és konfliktust jelez. Muszáj higgadtnak maradnod, ha nem akarsz veszekedést, szakítást. A hétvégén ki kellene mozdulnod a négy fal közül az Ikrek Hold szerint.

Kedden a Nap a Skorpióba lép, szerdán telihold borzolja a kedélyeket (Thinkstockphotos)

NYILAS

Kedvedre való lesz a hét eleje, és nemcsak azért, mert pihenőnappal indul, hanem az energiát adó Kos Holdnak köszönhetően is. A szerdai telihold munkahelyi összetűzést jelez, ezért ki kellene térned minden provokáció elől. Sajnos a fix jegyekben járó bolygók merev nézetekre való hajlamot hoznak, amiből bármikor hamar pattanhat ki vita. Ez megismétlődik többször, egészen péntekig. A hétvége szerelmes hangulatban telik az Ikrek Hold szerint. Ha van párod, akkor azért, ha nincs, azért…

BAK

Végre pihenőnapokkal indul a hét, amit tölts a családoddal. A bolygók ugyanis a családi programoknak kedveznek. Szerdától péntekig összesen öt bolygószembenállás lesz, ami szokatlan és kényes, és amelyektől nem te, hanem a gyerekeid és a barátaid lesznek feszültek. Jobb lenne kimaradnod abból, ami miatt ők felpaprikázódnak. Szerencsére nem esik majd a nehezedre. A hétvégén át kell állítani az órát, mert kezdődik a téli időszámítás. Vasárnapra virradóan tovább maradhatsz fenn, és 1 órával többet alhatsz.

VÍZÖNTŐ

Használd ki a hosszú hétvége második felét, mert szerdától nehéz napok jönnek. Szerdától péntekig öt bolygószembenállás (Nap-Uránusz, Hold-Vénusz, Hold-Merkúr, Hold-Jupiter) lesz az égen, ami gondterheltté tehet téged. Folyton azon jár az eszed, hogyan állj helyt egyszerre otthon és a munkahelyeden is. Muszáj lenne kicsit elterelned a gondolataidat, máskülönben egyre ingerlékenyebbé válhatsz. A hétvégéd kitűnőnek ígérkezik, csinálj levegős programot! Most nagy sétákra lenne a leginkább szükséged…

HALAK

Jó hatással lesz rád, hogy kedden a Nap átlép a Skorpióba. Azt már kevésbé fogod élvezni, hogy szerdától péntekig öt bolygószembenállás – köztük a szerdai telihold – lesz az égen. Ezek mindegyike balesetveszélyes helyzetekre hívja fel a figyelmedet. Járj mindig mindenhol óvatosan, és kerüld a merev nézetet valló embereket. Ők feszegetik a határaidat most a leginkább. A hétvégéd családi körben lesz kellemes, de ne üljetek otthon. Menjetek valami szép helyre, ahol a hideg ellenére garantáltan jól fogtok szórakozni.

Exit mobile version