Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp október 30–november 5.: Fontos döntésben segítenek az angyalok

Fontos döntésben kérheted az angyalok segítségét a héten. Szinte biztosan lesz olyan dilemmás helyzet az életedben, amikor jól jönne egy külső és persze semleges tanács. Az angyali segítség ezen a héten sem marad el. Csillagjegyednél megtudhatod, melyik angyal támogat most téged.

Kos

heti angyalhoroszkóp kos csillagjegyTöbb energiára van szükséged a héten. Metatron arkangyalt érdemes hívnod, hiszen ő az az angyal, aki az Univerzum összes energiájáért felelős. Metatron arkangyal tudja, honnan teremthet elő neked energiát, amellyel feltöltődhetsz, és sikeresen veheted az előtted álló akadályokat.

Bika

heti angyalhoroszkóp bika csillagjegyTalán sokkal komolyabban kellene venned a tested jelzéseit. Rafael arkangyal segít neked abban, hogy megértsd mikor mit jelez a tested, és hogy pontosan tudd, hogyan tehetsz a tested kedvére. Tekintsd a testedet olyan barátnak, akivel egész életedben együtt és jóban kell lenned.

Ikrek

heti angyalhoroszkóp ikrek csillagjegySzeretnéd, ha nem tudódnának ki a titkaid? Raziel arkangyal a legendák szerint minden titkok tudója, aki nemcsak tudja a titkokat, de meg is őrzi azokat. Ki más adhatna neked jobb tanácsokat a titkaid megőrzésével kapcsolatban, ha nem Raziel arkangyal?

heti angyalhoroszkóp 2018. október 30-november 5.

Fontos döntésben segítenek a héten az angyalok (Thinkstockphotos)

Rák

heti angyalhoroszkóp rák csillagjegySzeretnéd megtalálni a tökéletes táplálékkiegészítőt, amely felkészíti az immunrendszeredet a közelgő télre? Haniel arkangyal pontosan tudja, melyik az a gyógynövény, gyógytea, csepp vagy táplálkozáskiegészítő, amelyikre igazán szükséged van. Kérd őt, és segít megtalálni a megfelelőt.

Oroszlán

angyali segítség oroszlán csillagjegy angyalhoroszkópMost egy kicsit feszültebb vagy a szokásosnál, ezért a megszokott relaxációs módszereid sem olyan hatékonyak. Sandalfon arkangyal pontosan tudja, hogyan nyugtathat meg, és azt is tudja, hogyan szabadulhatsz meg hosszútávon a felesleges stressztől.

Szűz

heti angyalhoroszkóp szűz csillagjegySzeretnéd megnövelni a bevételeidet, vagy egyszerűen csak fizetésemelésre vágysz? Ariel arkangyal pontosan tudja, hogyan tehetsz szert több bevételre, nagyobb fizetésre, és hogyan tehetsz félre több pénzt. Kérd a héten Ariel arkangyal bőségtanácsát és vezettetését!

Mérleg

heti angyalhoroszkóp mérleg csillagjegyNem vagy biztos abban, hogy jó döntést készülsz meghozni? Kérd Mihály arkangyal segítségét. Ő pontosan ismeri az életutadat, pontosan ismeri a lélekfeladatodat, és azt is tudja, melyik a legegyszerűbb út, amely a lélekfeladatod felé vezet. Mihály arkangyal segít, hogy a legjobb döntést hozhasd.

Skorpió

heti angyalhoroszkóp skorpió csillagjegyEgész héten kommunikálnod kell, és most minden szavadat árgus szemek figyelik. Gábriel arkangyal a kommunikáció angyala segít neked, hogy mindig a legmegfelelőbb szavakat válaszd. Ő segít abban is, hogy a jól megválasztott szavaid mindig nyitott fülekre és nyitott szívekre találjanak.

Nyilas

heti angyalhoroszkóp nyilas csillagjegyÚgy érzed, valakivel szemben esélytelen vagy? Hívd most Raguel arkangyalt, és kérd a segítségét. Raguel arkangyal az elnyomottak védelmezője, aki szívesen és hatékonyan segít meg mindenkit, aki igazságtalan helyzetbe került. Ő segít megoldanod a mostani helyzetedet is.

heti angyalhoroszkóp 2018. október 30-november 5.

Mondd el már ma a kérésedet az angyaloknak (Thinkstockphotos)

Bak

heti angyalhoroszkóp bak csillagjegyLe kell zárnod egy korszakot annak érdekében, hogy új, gyümölcsöző időszak elé nézhess. Azrael arkangyal segít neked, hogy szeretettel búcsúzz el a múlttól, és szeretettel köszöntsd az újat. Azt az újat, amelyre olyan régóta vágytál…

Vízöntő

heti angyalhoroszkóp vízöntő csillagjegyVégre kezded felismerni, ki is vagy valójában, és végre még mélyebb önismeretre teszel szert. Zadkiel arkangyal azért érkezik melléd a héten, hogy emlékeztessen arra, aki valójában vagy. Zadkiel arkangyal segít visszaemlékezni a valódi vágyaidra és a valódi szándékaidra.

Halak

heti angyalhoroszkóp halak csillagjegySzeretnél a lehető legjobban kijönni egy olyan helyzetből, amelyben – érzéseid szerint – sok ellenséges szándék van. Kérd meg Uriel arkangyalt, hogy világítson be mindent gyógyító fénnyel ebben a helyzetben, és gondoskodjon arról, hogy a lehető legtisztább eredmények szülessenek a zavaros lehetőségekből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top