Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek bámulatos december előtt állnak

Ezek a csillagjegy imádni fogják 2018 utolsó hónapját. Számukra a december számtalan lehetőséget, örömet, sikert, boldogságot tartogat. Nekik most valóban lesz mit ünnepelniük. Vajon te is köztük vagy? Kiderül a horoszkópból.

Az Oroszlán öröme határtalan decemberben

december havi horoszkóp siker boldogság oroszlán csillagjegy

Oroszlán jegyűként egyáltalán nincs okod panaszra, a boldogság egy másik szintjére emelkedtél. A Nyilasban járó Nap és Jupiter az ötödik házadra vetít pozitív fényszögeket, amellyel a kreativitásodat, az önkifejezésedet, nem mellesleg a romantikus oldaladat erősítik. Mondhatni, a hangulatod most valóban kozmikus magasságokba emelkedik. Mire vágysz igazán? Új szerelemre? Új kihívásokra a munkádban? Döntsd el mielőbb, hiszen hihetetlen energiák buzognak benned, decemberben bármit elérhetsz és megvalósíthatsz. Most valóban úgy érezheted, áldást kaptál a csillagoktól. Igazad is van. Kijárt neked.

december havi horoszkóp siker boldogság csillagjegyek

Sikert, boldogságot ígér a december (Thinkstockphotos)

A Nyilas ünnepel decemberben

december havi horoszkóp siker boldogság nyilas csillagjegyKedves Nyilas, nemcsak a születésnapodat lesz okod ünnepelni decemberben, valójában az egész előtted álló hónap az ünneplésről, a boldogságról szól. Úgy is fogalmazhatnánk, forradalmi változások előtt állsz. Ez a mostani időszak számodra új kor kezdetét jelenti, most valóban ragyognak rád a csillagok. Ugyan jelen pillanatban a Merkúr retrográd mozgást végez, és visszalépett a Skorpióba, de Mikulás napján ismét elindul előre, és belép a Nyilas jegyébe, ahonnan tovább folytatja útját előre. Arról nem is beszélve, hogy uralkodó bolygód, a Jupiter szintén a jegyedben tartózkodik, és el sem hagy téged egészen 2019 decemberéig. Addig bőven kijut a sikerből, a jóból, az örömből. Élvezd ki. Megérdemled.

A Bak decemberben végre ismét magára talál

december havi horoszkóp siker boldogság bak csillagjegyBak jegyűként ismét fellélegezhetsz, hiszen újra a régi önmagad leszel. Végre erősnek, kipihentnek, tettre késznek érezheted magadat. Bámulatos lehetőségekben, valódi áldásban részesülsz decemberben. A Jupiter, a Nagy Szerencse bolygója a 12. házadra vetít pozitív fényszögeket, amellyel feléled benned a spirituális gondolkodás, felébrednek az ösztöneid, az álmokon keresztül kaphatsz különleges üzeneteket, segítséget. Nagyon sokat és keményen teljesítettél, az univerzumtól megkapod a jutalmadat. Hátradőlhetsz, lazíthatsz – akkor is, ha alapból ez nehezedre esik –, egyszerűen csak élvezd az adventet, az ünnepeket. A tél közelít – ezt pedig te mindenki másnál jobban tudod…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top